19

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ми каже какво значи бустерна доза

18

Анонимен

преди 2 години

От ваксината може да не можеш да имаш деца. Ваксината унищожава мъжкото семе и женската матка. И това е само един от страничните ефекти на тези отрови. Има и още.

17

Анонимен

преди 2 години

"...осъзнава факта, че хората с отслабена имунна система са особено изложени на риск от тежко заболяване" - WOW ! невероятно , тва тея същите дето са измислили ваксината са стигнали до този извод

16

Анонимен

преди 2 години

Един организъм трябва сам да се бори. Момента в който го затворите в херметична среда, почнете да го бучите с ваксини и му заместите изкуствените функции, той става адски уязвим и податлив на заболявания. Това е закон на природата, а не измислен в парламента. И с тези действия сега хората ще стават все по-болнави и смъртни. Но аз ще злорадствам да наблюдавам процеса, честно. И ще доживея доста интересни ефекти. Защото няма да се ваксинирам и да приемам лекарства с кравешка благодарност.

15

Активист на БСП

преди 2 години

Насам,народе! Ваксините са евтини !

14

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден чета как на някой починали баба му, чичо му, брат му, 12 негови познати и прочие, ама след ваксина ... Обаче официанлни данни няма!

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11.........Старите ваксини са достатъчно ефективни срещу делтата. Ако има силно различен щам на вируса, ще има и нова ваксина. И тогава пак ще трябват две дози, ако е такава ваксината по принцип. Засега старата действа и трябва само да се подсили имунният отговор към Делтата.

12

Анонимен

преди 2 години

"След една ваксина имунитетът пада, а след две ваксини през 6 месеца ще стане съвсем мързелив"Не съм професор по биология, но ... не мисля че знаешкак работят ваксините.

11

Нормално е

преди 2 години

След една ваксина имунитетът пада, а след две ваксини през 6 месеца ще стане съвсем мързелив и изобщо няма да реагира, което води до трета и н-та ваксинация и ни вкарва в омагьосан кръг, в който могат да ни вкарват в организма каквото пожелаят. Като на ***. Това е целта. Преболедувалите не трябва да се ваксинират. Те имат силен имунитет и антитела, глупост е насила да отслабват имунната си система. По-добре е да се лишите от някоя почивка в Гърция, напр, отколкото да рискувате живота си. 8

10

Анонимен

преди 2 години

Това не е бустерна доза. Това са залежали ваксини, от първата партида. Бустерна щеше да е, ако беше пригодена за делтата и другите актуални щаможе, а не за Уханския вариант, който изчезна още миналата зима...

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9А ти дали разбираш, какво става? Препоръчват ваксините за болни хора и такива с отслабена имунна система. Щом за тях са безопасни и препоръчителни, дали има от какво да се страхуват здравите? Нали точно в Америката, където всеки има оръжие и необразованите слоеве на населението вярват в какво ли не, при истински проблем с ваксините ще настане революция.

8

Анонимен

преди 2 години

Вие разбирате ли какво става? Моля направете си труд да прочетете нещо за ваксините. Не се бодете безогледно. Но все едно, ще се бодете каквото и да ви се казва.

7

Нане

преди 2 години

Не си мислете, че ние сме само антиваксъри срещу тия препарати..Ние не сме антиваксъри...А сме борци за истинита срещу препарати на недоказани дофтори ислямисти...

6

Анонимен

преди 2 години

Всеки ваксър : "аз вярвам в медицината и науката"Медицината и науката:"Ммериканската агенция за контрол на храните и лекарствата напълно осъзнава факта, че хората с отслабена имунна система са особено изложени на риск от тежко заболяване"

5

Анонимен

преди 2 години

Поради каква причина неминуемо щял да дойде моментът за бустерни дози за всички? Фазерът и Модерната ще ни съсипят имунитета ли?

4

Анонимен

преди 2 години

Ето това вече е престъпно! 3 ваксини за 5 месеца? хора освестете се. Това води до паралич на имунната система. Ваксинирайте се до смърт. Наистина до смърт си твкарвайте тези химии. Но кво ли ми пука?

3

Анонимен

преди 2 години

Опасни са! Отключват автоимунни заболявания!

2

Светозар

преди 2 години

Ще има и четвърта, десета и т.н. дози. На всеки 6 месеца. Това ни чака и нас. Освен ако не окажем отпор. Не на Ковид - ваксините ! Борбата ще бъде дълга и трудна. Ако искаме да оцелеем, като хора, а не мутанти, трябва да удържим.

1

Фин

преди 2 години

Стой та гледай, колко такива боцкания ще има оттук нататък...