8

Рамб Джонбо

преди 2 години

Точно в този момент се води война срещу белите хора на тази планета.И ще ви кажа кой я води.Водят я кривоносите и големоухи капиталисти,които целят на тази планета да останат само роби,които да им слугуват и да мълчат,а както знаем всички умните и образовани хора не си мълчат.Черняците не се усещат как в момента ги използват,и утре ще потънат не по-малко от тези,които потапят в момента.Не се успокоявайте,че на вас ще ви се размине.Когато гори плевнята на комията на 100% пожарът ще скочи и у вас!

7

Анонимен

преди 2 години

Демократите гледат света в отражението на криви огледала- тия полицаи се самоубиват защото бяха хвърлени срещу своя народ да стрелят и убиват невъоръжени граждани, протестиращите нямаха оръжие! Въстанието на американския народ срещу мафията на " блатото" беше удавено в кръв, защото хората протестираха мирно, а трябваше да отидат на Капитолия с AR16 в ръка и да си върнат държавата от мафията! Но следващият път ще поправят грешката си!

6

Факт

преди 2 години

Поредният Targeted Individuals - има си квота, винаги има някой над тях!

5

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Голямо самоубиване ще падне, за да не проговори някой...

4

Баро Вкаров

преди 2 години

Тц,тц,тц!Много са чувствителни американските милиционери!

3

Анонимен

преди 2 години

А когато бяха изстъпленията и грабежите на BLM как нямаше нито един оплакал се полицай, нуждаещ се от психологична помощ? Малко ми мирише на поръчкова статия. Направо вече не знам в какъв свят живеем. От краен расизъм, Америка се лашна рязко в другата посока на крайно толериране на малцинствата. Това няма да доведе до нищо добро. Дано по някое време обществата се кротнат някъде по средата, че налрая ще се избием.

2

Анонимен

преди 2 години

тези полицай тръгнаха срещу народа и сега се самоубиват от угризения.

1

Анонимен

преди 2 години

Какво ни занимавате с глупости.