77

Рошко

преди 2 години

Нинова загива и се опитва да завлече и другите. Това й е последен шанс да се задържи на повърхността и се хваща като удавник за сламка. Само ще се загуби още време в БЕЗПЛОДНИТО /пореденото/ НС. Само стари муцини, опитващи се още малко да се хранят на наш гръб, виждаме там. Ако ИТН подкрепи БСП/БКП/ ще загубят голям % от поддръжниците си. Слави няма да направи тази грешка, освен ако не е финансово зависим от тях.

76

Правилно!

преди 2 години

Не било странно, още повече че Слафчо заяви подкрепа за Радев, а БСП биха предложили по същество: сегашното служ.правителство, евентуално - с 1-2 промени на състава.

75

БГ Гражданин

преди 2 години

Айде стига глупусти. Нали за да станеш кмет, някой много властови играч, трябва да те хареса и да ти направи кампания!!! А кой е бил съперника му? Баба Яга Дончева. Тоест на ниската топка, трябва да и пуснеш още по-ниска топка, за да мине. Както например на Р.Радев му пуснаха Цецка, за да мине. ГЕРБ го направиха, да измести СДС, което преди това беше разкъсано от ченгетата, заедно с Другаря Лостов начело и Сивото Кардиналче Хр.Бисеров. Костов не е бил сляп за Бисеров. Прекалено е умен а Б. ***

74

Абе

преди 2 години

ДБ и ИБ(Г)НИ били се отказали. Слави изведнъж стана за тях по-голям враг и от Бойко и от Гешев?! С какво Слави ги уплаши толкова много? Нали във всеки момент в който нещо не им хареса, винаги можеха да гласуват против, както и БСП и Слави е винаги зависим от тях?? С какво толкова ги уплаши? Или не ги е уплашил а всъщност те искат да го смачкат защото е прекалено голям и не им пука че техните лилипутски амбицийки костват на всички пари и време?!

73

Анонимен

преди 2 години

До БГ гражданин, к.76 При ГЕРБ нещата стоят по-иначе. Коалицията ХДС/ХСС реши да формира в БГ партия, която да се противопостави на Тройната коалиция БСП+НДСВ+ДПС.Такава стана ГЕРБ, а Боце по това време беше внушаващ надежди млад кмет на София.САЩ имаше съмнения заради "борческото" минало на ББ и заиграванията му с борч.групировки.Меркел и Вебер застанаха като скала зад Пожарникаря и Вебер и сега е зад него.Сл.Тр.и ИТН бяха като резервен играч на ГЕРБ,но се провалиха и сега ИТН ще играе за ББ

72

Анонимен

преди 2 години

ИТН чрез тримата си представители Тошко, Филип и Балабанов ясно показа, че целта му не е да управлява, а да използува отказа на ДБ и ИБГНИ като повод да се откаже в последния момент от кабинета си, да нагнети напрежението в залата и да подготви връщането на Боце на власт. Никога ИТН няма да формира коалиция с БСП и протестърите. ДСБ и ИБГНИ няма да се съюзят с хората на Слави. Така че гответе се ИТН и ДПС да коронясат отново ГЕРБ. Слави беше троянски кон, резервният играч на Боце.

71

Далай Лама

преди 2 години

Суверенът беше обруган публично и му се каза от най-високата трибуна - парламентарната, че е стадо,което трябва да бъде стригано, клано, подритвано от богопомазаната комунистическа номенклатура и простаците на България ! Е, суверенът сам си избра тази съдба ! Честито !

70

БГ гражданин...

преди 2 години

Така че Цирка който гледаме в Парламента е единственото, което ще видим и което според тайните кръгчета, оФчото стадо е заслужило, да вижда. Ние за тях сме Овце. Нищо, че ти се мислиш за човек и очакваш да виждаш нещо друго. Нещо стойностно, нещо достойно, нещо справедливо.Клоуните не са отишли там за теб, а за да се пазарят без задръжки за властта и баницата, които да поднесат на други хора. Всички го виждаме но кога ще го осъзнаем???

69

БГ гражданин...

преди 2 години

В България като си гласувал за Партия все едно гласуваш за Фантом. Никой няма контрол над тази Партия. Само тайните кръгчета, които са в сянка и никой от народа не ги знае. Те държат Лидера на Партията и могат да си го сменят, когато си искат и затова той е техен слуга. Съответно Целия Парламент и Министерски Съвет са Фантом щот тяхната власт идва от Лидерите на тези Партии.

68

БГ гражданин...

преди 2 години

Като има президентска република партиите определено ще намалеят много и ще останат само тези които имат истински симпатизанти. *** който е вътре заради постове и облаги ще изчезне. Защото голямата власт ще е в мажоритарно избраните сенатори и Президента. В момента тайни общества и кръгчета в БГ се крият зад партийния лидер. Пример - Бойко имаше ли капацитет да прави Партия!? Естествено не. Намериха го и се крият зад него а партията му е пълна със байганьовци алчни за облаги.

67

БГ гражданин...

преди 2 години

За да има народа думата системата трябва да е президентска република. Партийките са в 1ва камара, мажоритарно избраните сенатори са във 2ра камара. Тогава разделението на народа на партии не е толкова сериозно. И тогава нацията избира Президент който има истинска власт. В България народа няма време да седи по партийни събрания. Нито пък го иска. Затова Президентската демокрация е много по-добра и отразява по-добре народната воля.

66

БГ гражданин...

преди 2 години

Демокрацията не е виновна. Самата дума означава народна власт. Системата за демокрация в БГ е прекалено елементарна. Правят се партии които избират Лидери или Лидер прави Партии а после народа го разделят на почитател на партии. И му казват, трябва да избираш Партия. После тези Партии си поделят властта и техните лидери са Господарите, които си избират който на тях им хареса за Министър и за Президент. И после ги сменят като носни кърпички когато нещо се Осе ре. Народа няма думата.

65

Анонимен

преди 2 години

Бсп=разруха за България Итн=спукан балон

64

Анонимен

преди 2 години

Някога повече герб!

63

Анонимен

преди 2 години

Итн-то са един файтон хора. По-скоро са партийка - мираж .

62

Анонимен

преди 2 години

Защо е нормално да се прескочи втората политическа сила?Не е нормално . А с 30 депутати от 240 е срамота,ако БСП приемат мандат

61

Хаха

преди 2 години

Партията винаги е По-Важна.

60

Няма Такава Държава

преди 2 години

Така наречената демокрация е фалшива система за заблуда на гражданите-гласоподаватели, чрез която се тушира гражданското мнение за управлението на една държава и се предава в ръцете на шепа лъжци, които в последствие я експлоатират за своя полза и нужда. Това е една законна лъжа.

59

XCX

преди 2 години

64, печелиш...златен скункс - по-*** коментар скоро не бях срещал. Само думата "милеят" ме спука от смях.

58

ББ

преди 2 години

ама мантрата...ляво...дясно...умря бре...БСП се държат най държавнически...демек милеят за България...останалите...за буджаци...за власт...ако сте пичове и сте отговорни имилеете дза бъдещето на децата ви...БСП...не вярвах,че мога да го изрека или напиша...но това са фактите...България...Народа ни...никои...освен БСП...всички си правят...офшорни и си назначават...прокурори и съдии...Народа ни е Съдията...никога повече гроп-спс- обслужващите ги итн-клоуни!САЩ...помогнете ни моля!!!