127

Агент Гибс

преди 2 години

Една шепа платени геберастки лентяй искат оставки , а бе нормални ли сте ? Не стига , че ви храни държавата , ами и здравната система искате да направите да колабира ! Затваряне или само ваксинирани !

126

Куку

преди 2 години

Радеф,добре ли е така? Декември-януари идва и глад.

125

Анонимен

преди 2 години

До ивоКрайно време е да се отърсим от този Балкански манталитет, че всичко що става "по цял свят" е задължително правилно от научна, медицинска, морална, етична и конституционна гледна точка. Европа е напълно залята от протести, защото милиони будни осъзнати хора не виждат логика във всичко това, което става "по цял свят", и не са съгласни с този нов ред, който им се налага и който очевидно скоро няма да свърши, ако ще и на 90% да се ваксинираме.

124

Анонимен

преди 2 години

Гнусара се намира в президентството, взимайте гьостериците и отивайте натам.

123

Анонимен

преди 2 години

Всъщност всички посещаваме ресторанти, но мразим ресторантьорите. Като те е страх от мечки не ходи в гората. Мен пък ме е страх от лекари и много ме е страх. Не стъпвам даже при джи пи то да му кажа добър ден, но пък в кръчми ходя и така 30 години. При лекар-не, в кръчма-да.

122

Анонимен

преди 2 години

ЧашкоФ да вземе мерки....! Ха-ха-ха!

121

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям протеста. Относно Кунчев - не само отставка, а и някое дърво със здрави клони, да понесе тежестта на въжето.

120

Анонимен

преди 2 години

Има от тях такива, които предлагат един коктейл с много сламки и трябва да бъдат закрити, до като я има тази епидемия.

119

Анонимен

преди 2 години

Реновиране и рестарт на простотиите.

118

!

преди 2 години

Да питам ли дали отговарят кръчмите на HACCP, дали кухните им са според разпоредбите, дали 2 санитарни възела за 300 човека са според разпоредбите, дали тютюневият дим е според закона....накрая ще се наиграете. Проблемът е, че докато някой тумбак от ХЕИ не влезе в затвора, ще се мислите за вървежни. Иначе си знаете че повечето сте за затваряне завинаги, не само около ковид вълните.

117

Анонимен

преди 2 години

"Криещите печалба" отвръщат на удара....

116

!:

преди 2 години

А искате ли да ви плащат и гарантирано по 200 лв на маса ?! Пичка ви майчина, така става като не се спазват минимални мерки. В 99% от кръчмите сервитьорите са без маски, за дезинфекция няма да говорим. Колко заведения работят според разпоредбите за зелена зона?! Всичко работи на 150% капацитет и нулево отстояние. Запомнете едно, няма читава държава, която да се издържа от туризъм. Еле пък нашето е някаква пародия. Кръчмите ще заплашват и ще управляват.... държавата най-накрая да си влезе в роля!

115

Анонимен

преди 2 години

99% от тях са гласували за ГЕРп! Да си ги подкрепят още 12 години заедно с техния НОЩ!

114

сс

преди 2 години

Като не им харесва да напускат! Някъф черпак тръгнал да дава наклон на цялата държава !

113

ACDC

преди 2 години

Ако така продължават, след един месец, сигурно ще ходят да блокират болниците. Защото, според тях, болни от ковид няма и в реанимациите лежат някакви симуланти.

112

Анонимен

преди 2 години

Подкрепете ресторантьорите сега, защото след един два месеца вече служебното правителство ще ви вземе бизнеса и на вас, както са го взели сега на тези хора. Не спете, ами ги подкрепете!

111

Радев, оставка!

преди 2 години

Направете барикада от пейки и гуми, осигурете 24 ч дежурство и охрана, повикайте чужди медии и снимайте полицейското насилие на Румен а Радев над гражданите.Ние ще ви подкрепим, не с кланяйте глава пред кремълският сатрап Румен Радев!Оставка и съд за Радев!

110

Анонимен

преди 2 години

До ВАКСИНА СРЕЩУ КЮФТЕ?Именно това прави. Да въведат тези ковид паспорти като в Европа, да видим колко хора ще им ходят в скъпите заведения, при 15% ваксинирано население и то основно в пенсионна възраст. На домашно хем е по-приятно, хем по-евтино, хем никой няма да ми бърка в носа, за да докажа, че не съм чумава, за да пия едно кафе. Ваксините не предпазват от заразяване, не знам кой още вярва, че това е само заради здравето на хората... Бойкот е единственият начин да се свърши тази лудост!

109

Хасковския зел чорап

преди 2 години

Айде на бас че ще отпера тиквата наесен на изборите. Ако някой герберско говедце си мисли че не е така, нека си заложи топките на пангара. Лично ще му ги смачкам след като спечеля Ха-ха-ха-ха.

108

иво

преди 2 години

Хахаха цял свят затварят всичко само нащи бармани мислят, че заради 5G-то ще ги чипосват :)