122

кики

преди 2 години

Тази е яка

121

америка1332002

преди 2 години

тази кога най-после ще защити дисертацията си? на 50 годиние. кога ще прави научна кариера?

120

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха , чак сега ли разбра ,другарко Митева ?! Нищо , по-добре късно , отколкото още по-късно !

119

Анонимен

преди 2 години

Къде е тръгнала председател на Народното събрание, като не разбира. Нали беше "голяма специалистка", дето сума години яде народни пари като чиновничка в парламента. То политиката не е като да сервираш кафета

118

Анонимен

преди 2 години

ГЕРП победа! Победа, победа, победа! България на дъното на ЕС завинаги!!!

117

_

преди 2 години

То ако Митева се оттегли, интелигентността в ИТН ще спадне със 100 процента. ;)

116

Бррр

преди 2 години

Очаква ни сериозно сърбане на каквото ни подхвърлят от КГБ!

115

Абе

преди 2 години

кажи га на тиквите Слави и Тошко

114

Брррр

преди 2 години

ПЛАНЪТ НА КГБ И ДС: С ТРЕТИЯ МАНДАТ НА БСП СЕ ВКЛЮЧВА И ИТН = 101 МАНДАТА ПЛЮС 13 НА МАЯ = 114!!! НУЖНИ СА САМО 6- 7 ОТ ДПС ИЛИ ПЪК ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ЗАЛАТА, ЗА ДА МИНЕ НОМЕРЪТ!!! ДПС ПАК ЩЕ Е ЗЛАТЕН ПРЪСТ!!! ИЛИ ТОВА Е СТАРАТА ФОРМУЛА БСП + ДПС+ НДСВ/ ИТН. ЧЕСТИТО НА ИЗМАМЕНИТЕ КАМИЛЧЕТА !!!

113

Ох!

преди 2 години

Ох, дано с новите избори и тая да се махне от публичното пространство! Отвратителна е с начина, по който говори. Представете си, отива да представлява България начело на някоя делегация в чужбина и мяука като настъпана жаба! Как може човек с говорен дефект да ръководи баш говорилнята на държавата! Не се ли усещат тия дечковци, че морето не е до колене, ами се пънат да се наместят на каква ли не сладка службица!

112

анонимен

преди 2 години

Иве,ти явно си свестен и образован човек и би трябвало да знаеш,че не от всяко дърво става с*в*и*р*к*а както сте убедени във вашата партия.Не знам с какъв конкурс-кастинг ви е подбирал Дългуч Маркучев,но за политици 90% от вас просто не ставате,колкото и да се стараете.Sorry!Връщайте се към своите занимания докато още повече бели не сте направили.Вече достатъчно поразии видяхме,а и шоуто ви в парламента е толкова евтино и долнопробно,че хич не струва.

111

Анонимен

преди 2 години

Над всички партии стои ДС (както и да го наричат сега) и кара така наречените политици да се правят на клоуни. Играят пиеса за пред американското посолство. Ами наистина не е лесно да си панаирджийска мечка и то 24 часа 7дни в седмицата. Те затова и доста се пенсионират рано-рано и повече нищо не се чува за тях.

110

Анонимен

преди 2 години

"Одиси ***.."

109

678

преди 2 години

Иве, това беше мила, отърка се о властта. Няма да ти се случи повече. Я си гледай папките, що ти трябваше, не е за тебе.

108

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева е бивша секретарка на Христо Бисеров.

107

каналин

преди 2 години

Това е началото на разпада на ИТН. Първо свестните се оттеглят. Лошо няма, превръщат се в креслива патриотарска организацийка - конкурент на ОП и Атака. Реално погледнато, шоу-бизнеса на Слави западна, персонал храни и пари трябват. Реши да ги вади от политическо шоу и така ще бъде - маргинална партия гласуваща срещу всичко. А казваше, че слона се яде на части. Сега ще събира трохите.

106

Анонимен

преди 2 години

фактът ,че го нарича игра говори, че няма дефект само при говора си

105

Анонимен

преди 2 години

Политиката не е за разградски селянки с говорен дефект.

104

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева: Политиката се оказа сложна игра ----------------------- така е, слагай шалварките и се прибирай при кравите на село :)

103

Анонимен

преди 2 години

Естествено ,че в задкулисните действия побеждава по-силният,по-опитният,по-големия.Пинокио и Мая са представителни кукли на по-нисък и тесен олигархичен кръг.С БСП са свързани мъститите играчи.Там са акулите.Нормално е да му е казано на Слав ,че БСП трябва да играят титуляри.Бойко ги държеше далеч от кацата ама те озверяха много и организираха " демократичен" преврат.Дано народът се осъзнае по-скоро,че повече от Борисов,няма кой да мисли за него.