84

Защо

преди 2 години

Мъчат човека, нито иска, нито може?

83

ние помним

преди 2 години

големия елит на дб найден зеленогорски работил в дкмс, атанас атанасов , мартин димитров хора на костов , христо иванов министър на герб .... шушукал си с маджо , за кой да се гласува , като итн не стават , да за мая манолова предложила пеевски за шеф на данс браво

82

Приказката е за

преди 2 години

дебатите.Някои депутати(Хджг)и др.,чувствайки се малки и нищожни,искат да начукват канчето на провалилия се по-голям съперник за властта.И след 1 час или повече пустословие,ще се премине към акта.А актът ще бъде:"който е съгласен мандатът на ИТН да бъде върнат,моля да гласува.Покажете гласуването!За(всички).Предложението се приема".Или близък сценарий,Тошко и сие няма да има какво да добавят.Поредно губене на скъпо(за нас,които го плащаме)парламентарно време.

81

Анонимен

преди 2 години

Възпитан е челяка, обаче нема характер :) Щом се явява на кастинг за политици при Чалгаря, нема как с фалшива диплома от Австрия да успее.....хахаха :) Сега ще кажете Боко каква диплома има, еми има мутренска "диплома", тя е достатъчна за реалния живот :))

80

Анонимен

преди 2 години

тоя толко голям кандидат за премиер беше че невидя една малко и рошаво селско ястребче да препуска около него яхнало пръчка на чийто преден край има забодена истинска конска глава а на фанелката му пише Троянския Конник. Да точно това сценаристче на миниятурни пластмасови сценарии ти открадна шкафчето с чекмеджетата и го закара с ношния експрес в Банкя за нов пълнеж. А дългиа био храноговно привод толко ли е сляп да зърне подлостта налилипутераса. Думи нямаме

79

Анонимен

преди 2 години

ГРОБ ЗА БЪЛГАРИЯ ГРОБ

78

Анонимен

преди 2 години

НЯМА НЕ ИСКАМ НЯМА НЕДЕЙ ЩОМ ТЕ ЖЕЛАЯ СТАВАМ ЗЛОДЕЙ!ТВОЙТО НЕ ЗА МЕНЕ Е ДА!

77

Анонимен

преди 2 години

А защо не гласуват днес? Какво е това *** ми-дойди ми от парламента? Като че ли не четат Конституцията, а са слушали една жена на пазара, която е гледала как уйна й се е цаливала с един дето я е чел.

76

Анонимен

преди 2 години

Този горкия, както го кандидатираха,така и го оттеглиха. По същия начин, както Чекмеджан, ги тровеше своите случайници.

75

сладурислайнаигной

преди 2 години

всяко шоо е вид лъжа, заблуда и подлост. огромен екип от хора се стремят да набутат ментетата си в екрана 4/9ки и после айде на шнорхелите. и каква трева ръгат в тръбите. не ги ли видите че имат мозъчни отклонения причинени от безразборно друсане с опията които ликвидират колонии мозъчни клетки.Ей го тоя,малкиа Мук. хората са стрижат за Тодоров ден,те се уфъка по Илинден.Това не само не е морално то е издевателски подли към самия него-видя му се истинскиялилипичкарскиръст и от ко е еСтр е болен

74

Анонимен

преди 2 години

Гледай сега с кви глупости ще ми се занимават? За това ли ви плащаме заплатите, тър теи?

73

Анонимен

преди 2 години

Партията на 0.785 е все тая 7/8 но е важното да се каже НУЛА, те са нулата. на гол корем чифте барбадоски шнорхели затъкнали и с пощальонската чанта дипломки всякакви из села и паланки като топъл хляб раздавали. Е тоя магазинер сергиен наистина ли е акалвмагазина

72

До Анонимен 82

преди 2 години

Това никога не е било партия, че чак унищожението й (в кавички) да е крах на правова държава. Експеримент, който показа че просто на хората им е писнало от ГЕРБ, но също така и показа, че хората не разбират от политика и нямат никаква политическа принадлежност, и каквато и да е визия за бъдещето.

71

До Анонимен82

преди 2 години

Тия чалгарски изпълнения на Слави изобщо не му правят чест.Трябваше открито да се говори по въпроса с кабинета. Да се оттеглят министрите, които не струват и тн.За да може да работят нещата.А то стана.Дай си ми парцалките. На си ти камиончето. Аз ти се сърдя.

70

Анонимен

преди 2 години

Докъто медиите създават мнението на безмозъчната дроп, България няма да се оправи... Сега същите ТЕ се надпреварват да плюят по ИТН.. Явно искат да я унищожат тази партия и вероятно ще успеят.. Жалко за България!

69

до 73

преди 2 години

Аз лично като гражданин, които иска да живее в тази държава и вярвам, че промяната става бавно, но все някой трябва да я започне, гласувах за тези които имат за цел здравна реформа, устойчиво развитие на природните ни ресурси (защото имаме такива), и конкурентна икономика, и иновации. Но политическата принадлежност и разбиране са едни процеси, които са сложни, някой път идват на маса с ракия, но важното е хората около теб и дебата, който ще водиш.

68

Анонимен

преди 2 години

Пацо, надувай пояса и обувай плавниците. И итре ще участваш на Игрите в НС. Този като го гледам и слушам ми се върти асоциация за танцуваща мечка на верига. Толкова ли няма достойнство?

67

Аз ако бях

преди 2 години

На тоя Пламен щях да се запъна и да не им позволявам да ме резелят и мен и народа български. Може да съм магаре, ама знам какво е инат! Щом се е стигнало до гласуване - да се гласува и толкоз! Какво значи отказвам се! Щом си се хванал на хорото - ще го играеш .

66

dsdsadsa

преди 2 години

До Дебат на масаЕлекторатът на Слави, със сборно IQ около 30, ти прави забележка за употребата на пълен и кратък член. Ти явно си от ГЕРБ, вашето IQ е сборно колкото температурата в хладилник.

65

Дебат на маса

преди 2 години

Електората на Слави са с IQ колкото стайна температура (сборно)