87

Много Мръщене

преди 2 години

ИТН трябва да осъзнаят, че с мръщене и сърденки няма да успеят да си купят дори и кравай от баничарницата, камо ли да се разберат с някого в парламента. А резултата им не предполага еднолично излъчен министерски съвет.

86

Анонимен

преди 2 години

Най-долното, на което са способни разбира се само бивши милиционери-комунисти------------=================---------------Това за двукратните коалиционните партньори на ДСБ и трикратни на СДС ли става дума? За пристана на много стари седесари и костовисти? Много сте нагли от "градската" десница. То и едни граждани ... докато не си отворите устата.

85

Анонимен

преди 2 години

Най-долното, на което са способни разбира се само бивши милиционери-комунисти, е да плюеш народа си и да го наричаш с обидни имена, след като си крал и влачил 12 години. Тези хора от отчаяние са докарани дотам да търсят някакво спасение от пладнешкия обир на мутрите и агите. Колкото и да ги плюете, ще го намерят, защото подбудите им са чисти, а не като вас за запазване на тлъсти заплатки и привилегии

84

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоКалечко...не свикнахте ли вече?Мутрата няма да се върне на власт. Напротив...тепърва ще започнат делата срещу него.

83

Анонимен

преди 2 години

кво стана- Харвард ала бал и накрая ... едно ферари с цвят червен...

82

Далай Лама

преди 2 години

Май "Има -няма такъв народ" още не са разбрали, че никога не е имало значение какво ще кажат ! Ама никога ! За тях гласуваха лузърите на България, полуграмотните, безпаметните,берачи на ягоди и миячи на чинии...! Има поговорка: "Дай на простия власт и му гледай сеира!"

81

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев ще си остане президент - това е от ясно по-ясно. Обаче е вече крайно време да се конституират и две-три нови партии от такива модерно мислещи момчета и момичета, които да поведат най-после нашата прекрасна родина по европейски път. Стига с мафиоти и чалгаджии. Просъществували сме повече от хиляда годи, ще преживеем и тези аматьори. В България има знаещи и можещи хора, само трябва да им дадем възможност

80

Калеко Алеко

преди 2 години

Тва сигурно е твоя сниомка. Приличаш на чалгар или на ,мутра - но то е едно и също, колкото и да играете театъра, че сте различни.

79

Анонимен

преди 2 години

Съвсем лъсна славунаа. Сега и подкрепа за левия шапкар. Очевидно отива към лява партия.

78

Анонимен

преди 2 години

ок, имам опит с комунисти цензуриращи: да не вземе ББ да изкара за изборите умната женска полова органка от град, близо до Хасково?

77

Анонимен

преди 2 години

Абе какъв рейтинг! Ха ха ха! Кънчовците могат и четрицифрен рейтинг да му избацат срещу някое и друго милионче.

76

Калеко Алеко

преди 2 години

да видим кого ще изкарате срещу Фигуранта, дето ще го бие? Нещо ме съмнява оптимизмът ти. ББ няма да се навие. Освен *** да изкара тоя път.

75

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами с него са разбира се, с кой да бъдат ? ... нали и те изпълзяха под вдигнатото му юмруче и изпаднаха в своята несъстоятелност, както и цялата шайка протестъри последователи на Хунтата на фигуранта ... !!!

74

Mitaka

преди 2 години

Министър Петков да каже за кредитите без обезпечение, които сега раздава на всеки който поиска. На негови приятелски фирми ли ги раздава? Парите вече са свършили, сега се подтотвят още.ДКК за която говори без да разбира е шапка на целия военно-промишлен комплекс и важни фирми. За министерството е много по-лесно всичко да е под една шапка от колкото да работи с десетки фирми.Настройката, че всичко някога правено е за да се краде води до много грешни изводи и действия. Но иначе трябва мислене

73

Случаен минувач

преди 2 години

Гоце, при всичките му недостатъци, би бил много по-добър президент. Сигурен съм, че щеше да ги убеди всичките партии да съставят правителство, защото има неотложни неща - съставяне и приемане на бюджет за 2022, актуализация на пенсии, мерки за борба с ковида и т.н. Нямаше да ги остави Мая, Татяна, Христо да се правят на велики. А сегашната май.муна само гледа сеир и се подхилква на кашата, която забърка! Слаб и недостоен президент! Всеки друг би бил по-добър от него!

72

АнонимеН

преди 2 години

СЛАВИ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЗА СМЯХ! ВЕЧЕ КАЗА, ЧЕ ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ А ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА ПРОТИВ КАБИНЕТА НА РАДЕВ ДА СТАВА РЕДОВЕН! ИЗОБЩО НЕ БЕШЕ МОМЕНТА ДА ОБЯВЯВА ПОДОБНА ПОДКРЕПА КЪМ РАДЕВ ТОВА ЩЕ НАВРЕДИ НА ИТН! ШОУТО НА СЛАВИ СЕ УС-РА И ТО СЪВСЕМ ОТКРИТО

71

sante_dog

преди 2 години

Всъщност ИТН казаха още преди изборите за 45-то НС, че според тях Румен Радев изпълва поста на президент със съдуржание и е логично да го подкрепят. Това не е някаква новост или прищявка. Затова не му прави чест да казва, че сега са се прикачили към него. Ясно е, че вече не ги харесва К. Петков задето не искаха да дадат финансовото министерство на дружката му А. Василев. Затова и започна целия разнобой с ДБ и Мая - просто Х.Иванов поиска финансовото министерство за да може той да реже порциите!

70

Анонимен

преди 2 години

Така като гледам всички правят каквото могат да върнат Бойко на власт....

69

Глас народен

преди 2 години

Народа подкрепя Радев за използване на военни средства срещу мафията превзела всички институции в България. Комунист само с кръв сдава властта. Бой, конфискации, закриване на всичките жълто-кафяви медии и тежък каторжен труд до 4-то поколение, за родовете на мафията и нейните по.Дло.Ги превзели, окрали и съсипали България. Обрекли цели поколения на мизерно съществуване и духовна нищета.

68

Доцента

преди 2 години

Аз пък искам този министър да остане поне още една година на власт и то не за друго, а за да си изсърба попарата на всички глупости, които натвори за кратко време.