251

Стана ясно

преди 2 години

Вече всичко лъсна, от думите му ясно си личи че това е само една игра и целта е да имат мнозинство, та ако ще да ходим на 10 избора и до тогава България да е срината.За тях това няма значение, важното е да се докопат до властта.По голяма гнусотия не бях преживявал до сега.Мога да мразя Дончева, но в едно е права, 20 години си отглеждахме чалгари и простаци и сега каквото сме си посяли, това ще жънем.Жалко !

250

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупка ли???? Я си опичайте акъла, че годината си мина сега ще наринем още 133 милиона за избори защото някой не му харесало нещо си То и аз не си харесвам половината колеги и мисленето им ама работя с тях. Ние си избирахме работници, а не царе да се слуша само тяхната воля. Политиката както семейният живот е низ от компромиси и разбирателства. Какви са тия ми ти простотии с избори до дупка То накрая няма да отидат и 10% и тогава може да имате мнозинство, че да правите каквото си искате

249

Анонимен

преди 2 години

Пич, кой си ти? Ама кой си изобщо? Само преди месец никой на белия свят не беше чувал именцето ти, освен 5-те човека в цеха за шнорхели, на които си шеф. Завършил философия на правото, историята и икономиката... *** какво е това животно, бе Пламене? Що не избра да учиш историята, или правото, или пък икономиката, пък се насочи към тяхната "философия"? Каква изобщо е тая специалност и съществува ли някъде? И сега само се заканвате след като всички видяхме що за "кадри" извади Славуца от шапката...

248

Анонимен

преди 2 години

Каква президентска република бълнуват някои - нали като ни инсталират някой шнорхел, няма да знаем, на чий му мирише устата! Сегашния поне го знаем, че се opигва на кремълски крем - като поничка му е натъпкан кабината с руска агентура!

247

охххх

преди 2 години

Ти нещо да не ни плашиш,че не разбирам ?

246

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Я по-добре не се явявайте на избори, никой вече няма да ви повярва, жалки сте !

245

Off

преди 2 години

Честния търговец на джапанки.

244

Анонимен

преди 2 години

Този вместо да се скрие проявява наглост. Да се явиш и поклониш на Чалгаря в кастинг на политици е достатъчно доказателство, че не си нищо друго освен бегръбначен кариерист. Шнорхел жалките ти 7 дена приключиха. В тях разбрахме, че Чалгаря е неговото джудже Тошко ти бяха отредили ролята на сламено човече. Да ни се правиш на мъж сега е повче от жалко. Ти си от много хора в тази тази държава, които могат да светят само с отразена светлина, а тази светлина е на Чалгаря. Скоро ще бъдеш забравен!

243

Анонимен

преди 2 години

Каквито протестите,такива и партиите им. Клати-доматковци дедови.

242

Анонимен

преди 2 години

,,обективният,,сайт не пише за националните протести срещу правителството на фигуранта

241

До 179

преди 2 години

До Анонимен До "Оставете го ... невинно момче.."Кого да оставим, бе? Тоя ли анонимен, гладен и лължлив Хървул, който няколко часа след номинацията се изцепи:"България не е имала премиер като мен"?!? Да, не е имала и слава Богу няма и да има!Обратното на остър, та дори вдлъбнат и нагъл на всичкото отгоре!

240

Дедо Миньо Попа

преди 2 години

Туй шнорхелче ако се беше явило на кастинг за балерини в чалгарската телевизия по-малко щеше да се изложи.

239

надуй Шньорхело бе

преди 2 години

жзъс хахаха,за малкиза премиер пакистанска пастирка да си имаме.погледнете мъ подлиа сергийно амбулански поглед,нос ШриЛака,ушета Пешавар,скин сливенска но столипински подобрена,не се види кой кучешки зъб му е златен,живее в маала дето сите *** са с дипломи за доктори,русите им коси са къдрави а пръстите на ръцете им са по къси от тези на краката му.как ли е правил проекти.как ли щеше да налага онова гешоидно барбадосче и да обяздва доминиканския сценарист Ташакиня Кудърнатишка Фон Тестест

238

ББ

преди 2 години

До АнонименИзкачилите и защитили Шипка ли са заплахата за Народа ни...гроб-дпс...и итн?да се оправим...ние сме Народ,Семейство...първо ще оправим вас...чуждопоклонниците продаващи децата ни в робство...животите на родителите ни на скрап...тук сме ,живи сме и здрави....плитко...и недалновидни ни вменява ...биков...така викаше и султано...ама умря горкият...и гьобелс и той...ама сме тук и ще останем...Народа ни ще ви надживее...чуждопоклонници и е.ич.ре

237

ББ

преди 2 години

хаха да играем...ще изберем нещо като ....волен по 10...не по 50...с божков играхме...с борисов и менда...с лиляна саниращата........волен по 50 бре...да играем опасно...то така и така ни обричат на смърт...ама да отнесем...повече преяждащи мафиоти и крадци!!!

236

Анонимен

преди 2 години

Тралала - това е резултатът от една година героични усилия и протести. Няма да се оправите в България, защото сте плиткоумни и недалновидни. Следващата стъпка е затвърждаване на авторитарното управление на Президента Радев и назначаване на 10х пъти агенти на ДС в управлението и завземане на всички компании. Вече ЧЕЗ е придобит от когото трябва.

235

ББ

преди 2 години

До М.Рхаха...светлина за Народа ни..итн се самоуби и се самооткри като паретица на...гроП-дпс...Народа ни е ...Суверена...не Доган...славчо,с България който иска!!!настоятелно моля САЩ за помощ!!!ако сте приятели на Народа ни!!!Благодарим Ви за Магнитски!!!...колкото и унизетелен да е за Народа ни...ние го допуснахме!...държат всичко,нямате представа дори на какво сме подложени в 21 в....в ЕС....ЕС е престъпна...позор е!!!!

234

М.Р

преди 2 години

Зелена светлина за ГЕРП ,всичко приключи ,които не е доволен да мисли на следващите избори.

233

Анонимен

преди 2 години

ИТН бяха притиснати да отстъпят, нещата не са добре , връщайте ГЕРБ, ДПС, гласувайте и за Слави! Ние нямаме право да определим кой да управлява България, щом Слави и други бяха притиснати!

232

Цитат от "Афера

преди 2 години

Както казах, нещата на Радев се уреждат.Това е една от скритите цели на провала на кабинета ИТН, да се предложат неизбираеми отблъскващи образи, които да са толкова ачик противни, че да не може да минат, както и стана.Следващото е да се даде третия мандат на ДБ, ще уговарят подкрепа за него, Херо ще натиска и като нищо ще имаме пронатовски, проваксърски и проглобалистки кабинет още другата седмица. А отзад си върви преразпределянето в мафията, като активна роля вече има и за Прокопиев. Новият Шиши се казва Прокопиев.Точно както последователно обяснява Веселина Томова, чиято работа