235

МАЛЕ ПА СЪМ ГЛУПАВ

преди 2 години

МИСЛЕХ ГО ЧАЛГАРО ЗА ПОЛИТИК И ХОДИХ 2-ПЪТИ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, А СЕ ОКАЗА ЧЕ Е САМО "ШУТ НА ФИГУРАНТА" , СЪС ЗАДАЧАТА ДА НИ ЗАНИМАВА ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ.НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТОВА ПРЕЗИДЕНТСКО "МЮРЕ".

234

Анонимен

преди 2 години

Казаното от другарката е мнение по въпроса. Тези клоуни ще сътворят и конституционен казус. Мафията този път сбърка с подмяната

233

Слави,

преди 2 години

стриган Тошко и оня с парцаливите *** щели да ходят да берат боровинки в Швеция. Щото и 7/8 от телевизията им била фалирала.И понеже имало проблем с боровинките в Швеция, Пешо Илиев ще ги води в Барбадос.Ама нямали пари за билети?, споко бе, Пацо ги е уредил с шнорхели и плавници.

232

Анонимен

преди 2 години

боже каква некадърност!абе славчо то един свестен при тебе няма бе!вади ванката той е най умният сред вас.със сигурност е по-умен от тая и тошко взети заедно

231

5

преди 2 години

нимен За кого да гласуват?Кандидат няма!

230

Анонимен

преди 2 години

Ива може да си уточнява колкото си иска, ако няма гласуване ще има конституционен съд.

229

до 235(Прососто)

преди 2 години

Вярно много щети нанесоха НАТО в Сърбия и много хора избиха- и то мирни и обикновени хора.Това си беше чисто зверство.Нечовешко беше.Но само загубата на един Стелт е загуба за милиарди долари.Защото Стелт вече не е Стелт.От друга страна НАТО направиха услуга на Русия-Сърбия завинаги ще е с Русия и против НАТО!Сърбия сега ще е като Куба през 60-те!

228

до маймуната

преди 2 години

Досега не сме гласували.

227

Анонимен

преди 2 години

До 243 Нямам време да отговарям на амеби!

226

Хисторама

преди 2 години

И тая, както всички ора на Славчо е истерична.

225

Анонимен

преди 2 години

Това което се случва в момента се нарича ГРОТЕСКА!

224

Анонимен

преди 2 години

До 239. " ... втория мандат е ваш ... " А третите избори вие хващате 5%!

223

Асан

преди 2 години

Заплати ше има ли утре кат няма гласуване :)))

222

Резил -> Лезил

преди 2 години

Чакай малко, нали върнахте успешно изпълнен мандат, който следва да се гласува! Като Пламена се е отказала, може да я замените с ромката. Изглежда по-добре и стои по-мъжки. Да не се гласува е желание на клоуна Славун, което той изрази по кабеларката си, а не Конституцията на Р България. А за следващият път, предлагам на гласувалите за вас да им се отнеме гражданството. На миячите на чинии в ЮК и без това не им трябва. Ще ги пускаме на Слънчака да се напият по веднъж в годината и дотам.

221

Анонимен

преди 2 години

Според мене Прокуратурата трябва да започне разследване стещу Николов за национално предателство и умишлен саботаж.

220

noname

преди 2 години

До всички гербаджийски *** амеби, втория мандат е ваш. Направете правителство. Да видите как изчезваме с 200 от България.

219

Доброжелател

преди 2 години

Давам 5000 кинта на който намери Пламен Николов и го направи ли ляв. Офертата е безсрочна.

218

Зозо

преди 2 години

Хахахахаааа, ся сигурно 7/8 ТВ ще се гледа по-малко и от атака ТВ :))))))))))))))))))))))))) Пълен резил са славчовците. Пък и тая фъфла кой ще я търпи 4 години? :))))))))))))

217

Анонимен

преди 2 години

Чета конституцията и логиката на тази леля не ми се връзва. Алоооо, Стоян Денчев ли ти казва, кое е конституционно. Мандатът е успешен, гласуване трябва да има. После вече по процедура, както е записано в Конституцията

216

ПроСоТо

преди 2 години

До до 227..ха ха!...Още от Титово време девиза беше:..-"Све йе лепо у Югославий"..Бомбиха ги,разпарцалосаха ги,и..пак са по-добре от нас!...Странна работа!