155

Анонимен

преди 2 години

При нови избори Хаджигенчо трудно ще се класира за трети път в парламента. На хората ще им писне да гласуват и после да ги гледат как не се обединяват срещу Герб,а стават същите алчни за власт типове.

154

БКП

преди 2 години

Който и да дойде на власт все тая.Революция.Народна власт и одържавяване на всичко.Иначе агонията ще продължава до безкрай.Богатите ще стават по богати ,бедните по бедни,и ще си чакаме до безкрай някойда дойде и да ни оправи.

153

Всичко е възможно

преди 2 години

... и жена даже да роди от мъжа си- айде да спрем да се занимаваме с псих. патологии и да се заемем приоритетно със задачките

152

Анонимен

преди 2 години

Хажигенов си е въобразил че е голяма работа и всички трябва да се съобразяват с него. С тази си арогантност ако си мисли че е хванал господ за шлифера много се лъже. Да си сяда на за'дника и да мълчи.

151

35г.стигат

преди 2 години

Ще дойде денят на възмездието. След 2-3 години,може би.За да се тръгне в посока добро бъдеще за странатазадължително се минава през народен съд за всички които са злоупотребили с власт, и национализация на незаконно заграбено и открадното.Блокиране на всички сметки на милионери,бизнесмени и олигарси,докато докажат как са спечелени.Другото всичко е кьорфишеци,празни приказки от рода на ,,Говори си ,не ми пречиш''.

150

нострадамус

преди 2 години

Един ден ,не в блиско бъдеще партиите които управляват държаватеще исчезнат, ще управляват хора имащи знания в определена насока.Всичките тези знаещи и можещи умове които управляват днес ще станат обикновенни хора мечтаещи за старото време на величие и огромни доходи. Дай боже да дойде бързо това време.

149

Читател

преди 2 години

"Ние идваме"! Господа и няколко дами от инициативната група,смъкнете с една дупка надолу публичните си изяви,бъдете тихи,кротки,че ако тръгнем на нови избори,вие идвате,но няма да стигнете за където сте тръгнали.4.4 % е "успеха" ви от последните социол. изследвания.Ако продължите да сте агресивни,запомнете,хората,избирателите, ще ви накажат.

148

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

У СРЕДА ...МАЙ ШЕ "ИЗЧЕГЪРТВАТ" ЧАРГАРО....ХА,ХА,ХАААААААА....НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА!

147

КОГО СА СВАЛИЛИ ,БЕ.

преди 2 години

МАЛКО ЛИ ВИ БЕХА ПОСЛЕДНИТЕ ПЪЛНИ 4-ГОДИНИ НА ГЕРБ.....??!...СПОКО , ШЕ ИМА ОЩЕ....ОСИГУРАЦИЯ!!!!

146

ИБаНИ

преди 2 години

Защо няма комисия по разследване на хвърляне на яйца и домати и обругаване на държавни сгради и герба на България ??? Или ще си затваряме удобно очите за безчинствата на този протестър и съратниците му намърдали се вече в парламента ???

145

Анонимен 2

преди 2 години

Ами Слави е единственият, който успя да свали от власт крадливата и алчни хиена Буци и чакалите му,има солидно основание да е горд с постижението си. 12 години никой не успя да свали този варварин и без мозък мутра.

144

от северозапада

преди 2 години

До sofeto: Еее, много сте отворени, бе!! То е видно, че сте излезли от селото......., ама то не е излезло от вас!!! Повече от 20 години няма михайловград, ама айде сега!!

143

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

И кво сега......МАЙ РАДЕВ И БСП , ЩЕ "ИЗЧЕГЪРТВАТ" ПЪРВО ЧАЛГАРЕТЕ...ха,ха,хаааааааа................Я , КАК ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБРЪЩААААА....!!!

142

Анонимен

преди 2 години

Дори и само да изчегъртат Лойко - това е мисия постигната за ИТН. Ясно е, че нямат капацитет за нищо, дори и бездарното им шоу вече никой не го гледа освен роднини и познати. Но изчегъртването трябва да продължи и да бъде необратимо. След това ще дойдат по-достойни.

141

Ехо

преди 2 години

КОЙТО КОПАЕ ГРОБ ДРУГИМО - САМ ПАДА В НЕГО , ХАДЖИРИБАРЮ? КЪДЕ ТИ Е СМРЪДЛИВАТА РИБА ? КЪДЕ ТИ Е ПРАЖКАТА, МИЖАВО АДВОКАТЧЕ ? ЧУПИХТЕ СТОЛИЦАТА, ДОМАТАРЧО ГЛУПАВ, ЯЙЧАР СМОТАН....И СЕГА ПАДНАХТЕ У ДУПКИТЕ ГАДЯРИ ТЪПИИИИ

140

БСП

преди 2 години

От както Корнелия Нинова заяви, че предложението за кабинет на БСП ще е слижебното правителство. Всички партии отеглиха подкрепата за кабинета на Слави. Българите искат Янев и Рашков да управляват!! А не Пацо шнорхела.

139

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов да не е умрял? Нема го да се яви тоя уикенд?

138

Анонимен

преди 2 години

ИТН ще бъдат погълнати от черната дупка БСП, за справка НДСВ.

137

sofeto

преди 2 години

"Хаджигенов: ИТН живеят с идеята, че са единствени в Слънчевата система"Че е така така е, както и този от някакво си "михайловградско" село!

136

еййййй

преди 2 години

Ами вас ви нема на картата-как да ви брои човек ?