170

Ту_лупов

преди 2 години

(ИТН) - Измамници Търсят Наивници

169

1

преди 2 години

До Анонимен-178 ,добре ме подсети,какво стана с писателя на "Шайката герб-комунисти"с "големия политолог"георги харизанов продавача на тръби,нещо се позагубиха,няма ги по телевизиите.

168

Анонимен

преди 2 години

До до 161Не само за преподавателите важи, но и за телевизионни водещи, журналисти в телевизии, актьори,конферансие и др. професии, не ги вземат с дефекти в говора или с пискливи гласове и ги отсяват!

167

Анонимен

преди 2 години

Плевналиев, Фидосова, Павлова и грабежа, Цветанов, Цачева и любовника и Манов, който от дребен бандит се издигна до депутат чрез секс, Биков, Дончев, Къдравата Сю, Атанасова, Теменужка, Антон Тодоров, който написа "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите" .......... и други, какви асоциации си правите при споменаването им?

166

до 161

преди 2 години

Когато приемаха студенти навремето в университета за педагогическите специалности първо минаваха през комисия за речевите, езиковите и гласови нарушения. След това който няма езикови патологии-само той можеше да продължи до същинските изпити. Много от кандидат студентите не бяха допускани само защото имат малки отклонения от нормите в речта. За право явно не са ги проверявали за говорни патологии.Но ако в момента преподава Митева е много странно как и разбират студентите.Напрягащо е да я слушам.

165

Рашков

преди 2 години

Само сигнали, доказателства друг път

164

1

преди 2 години

До до 165,***,стига с тези клишета,дайте доказателства,още малко и те ще се появят,само и от каскета да се отървем,всичко,ще си дойде на местото.

163

Анонимен

преди 2 години

Ако ,аз получавам заплата ,за да върша нищо ,какъв съм ?!?Безделник или престъпник ?!!Или,ти си *** ,че ми плащаш заплата ?!

162

Анонимен

преди 2 години

До 168 Чугунена Герберска глави! ГЕРБ приключи с властта! Какво връщане те тресе не знам? Да се " върне" и пак да краде? Че му беше малко? Колкото и време да мине още, ГЕРБ няма да се върне! Гражданска ще има! Но мутрата до власт,няма да припари човече! Който и да дойде,ще се научи! Училище за " политици" просто няма!-:)))

161

до 165

преди 2 години

Дайте 1 доказателство за кражба! Само едно единствено поне..

160

Анонимен

преди 2 години

Когато ,има закон ,срещу корупцията ,и той работи ,депутатите ,ще за най-предпазливи ,защото за тях наказанието ще в много по-сурово !Нали !?! В друг сват ,сте !Не е случайно !

159

АНОНИМЕН

преди 2 години

ПО ГОЛЯМО БЕЗВРЕМИЕ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ИМАЛО МОЖЕ БИ ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАНЕ АКО ШНОРХЕЛА НИ ПОЕМЕ!!СВЪРШВА ЛЯТОТО И ИДВА РАВНОСМЕТКАТА !!!ДАЛИ НЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ВРЪЩА БОЙКО БОРИСОВ И ДА ОПРАВИ ПРО.СТО.ТИЯТСА.НА РАДЕБФ??

158

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТочно когато няма заплати на депутатите и субсидиите на партиите са крайно ниски, най-лесно се корумпират отделни хора и цели партии в парламента и июзвън него, повярвай ми!

157

Анонимен

преди 2 години

Калинките, които ББ събираше по пътя,бензиностанциите и бивши БКП активисти от най-долно ниво или наследници на нацисто-фашисти, дребни мошеници и крадци, бандити, мутри, недообразовани, но верни калинки, партийни мазняри-*** за изгода, които ще стискат до кръв постовете си, защото възможностите им са такива, че никога няма да стигнат до такова заветно ниво за което нямат никакви качества и способности, това са състава на партията му!

156

Реалист

преди 2 години

След 12 години кражби на милиарди, само мутрите могат да работят в парламента без заплати и да продължават да крадат милиарди, а ние да живуркаме с няколкостотин лева.

155

Анонимен

преди 2 години

Смени????? Това да не ви е футбол ?? България е отговорност !!! Но явно вие сте далеч от този момент

154

Анонимен

преди 2 години

В Народното Събрание ,трябва се работи по желание !Без заплати !Без заплати !!И ще стане ясно кой -кум и кой -сват !!И кой на булката-брат !!Мандата ,да е 1 год ,най -много !!И за държавна измяна /корупция / да се пита Хан Крум !

153

Анонимен

преди 2 години

Бойко никога не е бил желан в страната, още когато дойде на власт и след това, крепи го само клиентилизма и жаждата за лапане от съпартийците му, както и чрез манипулирания и купен вот или вот чрез заплахи, враговете си или ги купи или ги намачка, а що население разплака и им извадиха душичките на хората е отделен въпрос!

152

Анонимен

преди 2 години

Тошко Африкански се хвали, че Ива Митева преподава Нормотворчество в Нов български университет, а той не знае, че такъв предмет в СУ "Св. Климент Охридски", специалност Право, няма!

151

Анонимен

преди 2 години

Чегърт, чегърт, чегърт,...