220

ДА, ОБАЧЕ

преди 2 години

Така е, но все още не мога да се нарадвам на отсъствието на оня брадясъл, потен човек, който лъже така гнусно, гаври се с всеки, прегръща който му падне и прави всичко наоколо да мирише на ***. Поне това го няма...за сега.

219

Анонимен

преди 2 години

Много си е предсказуемо даже, народът няма да ви прости престъпленията.

218

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска Радев да управлява втори мандат, освен Решетников.

217

Анонимен

преди 2 години

Стъпка по стъпка, бавно но сигурно се върви към президентска република! Нищо, че Радев е поставил Левски зад гърба си!

216

Аз

преди 2 години

Служебното правителство да остане като редовно! После Велико народно събрание и промяна в Конституцията! Президентска република начело с Румен Радев и поне 2 мандата така. Сбогом на пазарлъците за постове в парламента.В резултат ще имаме шанса след 10 години да сме на средноевропейско ниво по стандарт и младите ще се върнат. Стига с тези партии тунеядци! Нито една не струва, най-много ГЕРБ не струва!България над всичко!

215

Анонимен

преди 2 години

Редакторът нещо го е напекло слънцето , толкова много печатни грешки.Повечето хора, докато чатят правят по-малко.

214

ЗАВРЪЩАНЕТО

преди 2 години

- ПОД КРИЛОТО НА МАЙКА ТУРЦИЯ И СУЛТАНА - ЕРДОГАНА!

213

МЪРША

преди 2 години

... И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

212

осъдени души

преди 2 години

До както винаги!!! - КАКВОТО КАЖЕ КРЕМАЛ.....

211

Сата НАТО

преди 2 години

Реваншизъм и омраза към из родите от герб си е нещо много ценно даже...

210

както винаги!!!

преди 2 години

непредсказуеми

209

Анонимен

преди 2 години

др.Янев я кажи на цяла България как назначи и двете си деца които са на около 25г. на държавна работа без КОНКУРС???Цял живот на държавна хранилка както и пРезидента заплата -15000лв. и пенсия-3000лв.

208

Неделя е!

преди 2 години

Хайде троловете на Радев да се успокоят...Служебното правителство е правителство на Радев, чийто подбор е реваншизъм, омраза и кариеризъм!

207

До 230

преди 2 години

А какво е мнението ти за човек, който се кълне в България и СССР, после става натовски генерал. Приземява се в президентството (няколко години не му чухме гласеца!) и след като получи одобрението на посланничката обяви, че ще иска втори мандат.

206

Размисли

преди 2 години

Много му е лесно на Янев. Той само констатира и нищо реално не предлага. Поставил го е ясно кой за да плюе бившите управляваши и сега под диктовка на поставилия го иска да остане на власт за да продължи по същия начин. Само че управлението не е "строй се преброй се" другарю фат-мак. Много е лесно да командориш при неработещ парламент.

205

до # 229

преди 2 години

Нито съм ***, нито цоцолист. Но отдавна съм отвратен от бившия ***, а сега върл демократ Пожарникар от Банкя и неговите прости и некадърни бивши министри. За Учиндолския певец и политик да не говорим. За мен ДБ знаят какво защитават и за какво се борят, а депутатите от ИБГНИ направо карат сценаристите на 7/8 да излизат от нерви. А вие сте *** на Боце и ГЕРБ.

204

Анонимен

преди 2 години

До Реаалофил Аз не зная бивш комунист да гони руски шпиони, а Боце е бивш член на БКП, влязъл в тази партия на 18 г. и завършил червената ВМШ, произвеждаща кадри за МВР и ДС. Руските дипломати ги подгони Каскета, също завършил Симеоновската милиционерска школа. Целта му беше да се сприятели с посланичката на САЩ, но тя на бивши милиционери и на ЕС хич не вярва. А Каскета е кадър на МВР, започнал работа като дознател и сетне помощник следовател.Сега пък решил на 51 г. да става учен човек.

203

бляд

преди 2 години

До Анонимен 225.... Ти явно си малоу*** комунист - цоциалист , цицал цял живот от държавната трапеза и затова сега плачеш за загубените си привилегии на "Активен " борец протим човечеството , а товарищ ????

202

Еl Noche

преди 2 години

ЕСТЕСТВЕНО , СЛЕД КАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ , КАКВО ОЧАКВАТЕ ???

201

Анонимен

преди 2 години

До Военен лапачКои вие не сте избирали Янев и не го искате? Ясно е, че вие сте троловете на ГЕРБ! Само че вашата свърши и банкянският *** няма да се върне на власт. София първа изгони Падишаха. При нови избори ще го изгонят и Пловдив, Стара Загора, Бургас, защо не Русе и Варна. Без пари от ББ вие,троловете, няма как да живеете и след 5-6 месеци няма да ви има.