10

Анонимен

преди 3 години

Най-общо казано неолибералите, няма по-токсични енергийни вампири от тях.

9

XuTbP5bP

преди 3 години

"Токсични" личности, това само психопат...ложка може да го ползва за описание на личност. За да описваш останалите с подобни думи трябва здраво да мразиш себе си. Как си го представяте? Да се заврете във фалшиво балонче, в което всички ви "уважават"?

8

Един

преди 3 години

Съжалявам да го кажа но намирам повечето българи за токсични. Най-често срещани са негативните хора, хейтърите. В България с лопата да ги ринеш.

7

Определение

преди 3 години

Токсични личности=герберугели, крякащи денонощно с- и без причина по всичко.

6

Анонимен

преди 3 години

11 Няма нищо лошо в израза "токсична личност", нито е неверен, нито е диалект, абсолютно на място. За съжаление българите са точно такива токсични личности, масово. Няма такава злоба, завист, клюкарщина, и лошотия....Факт!

5

З

преди 3 години

Не мога да приема такива като "побългарени". Жиевя извън България от години, но съм отвратен да прочета израз като "токсични личности" на български език. Гнусно е просто колко такива думи навлизад в българския език (особено сред младите), а и като цяло отношението към езика в днешния ден. Аз не съм чул млад българин/българка да говори естествен (без да се преструва или престарава) чист български език по медии, видеа и т.н. Кажете ми сега, че съм "Съдникът" от темта - токсична личност!

4

Ммм

преди 3 години

Дупетати 100%

3

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов?

2

Радо

преди 3 години

90% от българите са супер токсични и нагли, дори отровно нахални.

1

Анонимен

преди 3 години

Наскоро приключих и с последния такъв. Вярна е статията.