52

до 56

преди 2 години

И къде е грешката? Навсякъде за ваксиниран се признава след пълен ваксинационен цикъл, а не от същия ден на набождането. А този цикъл за Пфайзер е към месец и половина. Затова и написах, че за поредната вълна е късно за ваксинация вече.

51

Анонимен

преди 2 години

До 54В голяма грешка си, драги. Готови антитела има само в плазмата на преболедували. Всички ваксини само задействат имунен отговор и образуването на антитела трае около 14 дни. За това и не се говори за изграден имунитет веднага след поставянето на която и да е ваксина. Съжалявам, че разбих илюзиите ти, но това е положението колкото и да не ти харесва.

50

Анонимен

преди 2 години

Имунната ви система, която е на вече 5-6 милиона години и непрекъснато еволюира, е 100% ефективна и след 1 година от прекарването на вируса. А ваксините са на скромната възраст от 7-8 месеца. Това не е агитация срещу ваксините. Просто е зов, хората да мислят повече, преди да направят нещо. Защото веднъж инжектиран, няма как да извадите препарата от тялото си. Нека който се чувства застрашен, да се ваксинира. Другите просто оставете на мира.

49

do 51

преди 2 години

Тая глупост да не е от същия източник, дето твърди, че ваксинираните повече влизат в болница от тея дето нямат никакъв имунитет или че ваксините са графен или 5Г чипове и т.н.? Даже и като помислиш малко, разбираш колко е безмилено. Едно е да чакаш тялото седмица и повече да почне да изгражда имунитет, а през това вируса се множи безнаказано, съвсем друго е вече готовите антитела да почнат го блокират веднага

48

iron Man

преди 2 години

Повечето хора не вникват в същността на проблема. Дали ще е ковид или някой друг вирус, проблемът е слабата имунна система, и по-точно причините за това. Като изключим в редки случаи наследствени фактори, причините са следните - прекомерна употреба на алкохол, цигари, кафе, захар, сол, газирани напитки, полуфабрикати, месо, преработени мазнини и малка употреба на плодове, зеленчуци, мед, зехтин. Прекомерна употреба на лекарства. Много Стрес и отрицателни емоции, липса на спорт и здрав сън.

47

Активист на БСП

преди 2 години

Да,бе !!!Да не вярваш !!!!

46

Анонимен

преди 2 години

До "do 44" И както често се случва "ваксър писател, не читател".... Малко си пропуснал последните данни, че в дихателната система на ваксърите има същото количество вируси, както при неваксинираните, съответно са разпространители на зараза не по-малко от всички останали... Та свободните ти съчинения издишат.

45

gfvg

преди 2 години

До Дедо ви 49 - ако има фалшиви ваксинирани, значи има и фалшиви болни. Питайте Сорос. Той ще ви обясни тарифите.

44

Дедо ви

преди 2 години

Има много фалшиви сертификати на уж ваксинирани. Говори се, че докторите вземат 300 лв за тях. Така че, очакваме болниците да се напълнят с фалшиво ваксинирани. Това също да се има предвид.

43

do 44

преди 2 години

Разликата е голяма. В тоя случай антителата не позволяват на вируса да се развие и да станеш силен източник за седмица и повече. Иначе ще си заразен 2-3 дни и то слабо. Щото нали не мислиш, че е едно и също да де надишаш с вируси за 20 минути и повече или в рамките на секунди да се разминеш с някого и дори да има малко количество вирус, имунната система да се справи. Дозировка му се вика. Ама сте функционално неграмотни за да вникнете. При вас е 0% и 100% всичко

42

Ванката

преди 2 години

Ваксината е лично решение и лично предпазно средство (евентуално де) - ваксинираните също разнасят вируса, даже още по-смело и безотговорно, защото се смятат за защитени.

41

Анонимен

преди 2 години

До 43 Е ква "социална отговорност" е да се ваксинираш и пак да разнасяш вируса? Айде стига с тая мантра! Видяхме вече, че ваксините помагат само на сметката на фармамафията!

40

Iron Man

преди 2 години

Надявай се ти лук и чесън да те пазят от вируси и бактерии. 39 съвсем точно ти е отговорил, ваксинациите не са само вас да пазят, а и социална отговорност. Защото вече е ясно, че масово умират възрастните и болните хора, а не младите. Овсен ако целта ви не е нарочно да ги морите де.

39

Анонимен

преди 2 години

Ами може и да е скочил, знам ли, например ако повече хора са разбрали каква е работата с тия ваксини и са убедили тъщите си да се ваксинират...

38

Анонимен

преди 2 години

Според НСИ, при последните 2 вълни са умирали средно по около 1500 човека допълнително на седмица в сравнение със същия период в предни години, т.е. почти се е удвоила смъртността. Това ни постая на 1во място в Европа и на 2ро или 3то в света. Май само Перу и Мексико бяха по-зле. Да видим сега ще можем ли да станем световни първенци, не само европейски.

37

Iron Man до 39

преди 2 години

Попитах за някой по-умен, а не по-глупав

36

Анонимен

преди 2 години

До Iron Man 30 ако ти е здрав стомаха и пръднеш може да не се насереш, но на тези около теб ще им мирише и може да се оповръщат. За това се ваксинираш - не заради твоя здрав стомах, а заради това, че около теб може да има хора със слаби стомаси. Схващаш ли?

35

.

преди 2 години

Дрън-дрън-ярина!

34

бамбам

преди 2 години

Мда,скочи от Мусала надолу с главата.И се размаза чак в София.Въпреки това,не вярвам,че над 1млн човека са си плюли на живота...

33

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Значи у нас и мъжете вече имат цикъл като се ваксинират и са завършили първия.Скоро пак "ще им дойде" в следващите 2 месеца.