77

Анонимен

преди 2 години

Бойко се връща на бял кон със знаме в ръка и казва: Сега започва истинското чАгъртане.

76

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

ВИРУСА БОЙКО СЕ ЗАВРЪЩ . 12 ГОДИШНАТА ПАНДЕМИЯ продължава .Когато народа е тотално опростачен така става ! Честито.

75

Анонимен

преди 2 години

Що за тъ,пунгер с недоразвит мозък би отишъл с парцаливи изпокъсани дънки в Народното събрание? Дори и клошарите са по-спретнати!

74

Геро

преди 2 години

До 82 обединител. Този ще си отиде ама Путин ще назначи друг. Питаш,ама кой?? Е,все ще се намери някой да му пасачи "правилния човек" у нас Данаиловци мноооооого.

73

О,Шипка-радефф

преди 2 години

Б О Й К О ЩЕ Е /да е / П Р Е З И Д Е Н Т !!!

72

иво

преди 2 години

ДА ВРАЩАТ МАНДЪТА И ДИМ ДА ГИ НЕМА ! ПФУ , ЯЗЪК !

71

пенсионер

преди 2 години

Държавата гори ,народът измира ,а тези още не могат един парламент да наредят.Събуват,разменят и си обуват всеки ден гащите си мешат си пръдните и се надцакват.Заспал народ слаба държава.

70

Бочко

преди 2 години

Не знам защо ,но хората си помислиха ,че Слави ще остави служебното правителство за редовно и гласуваха за него все едно гласуват за Радев.А оня типично по шопски се прави на много умен и вади некви меринджейи .

69

Емо

преди 2 години

До 86Пешо, цял живот мутряк да те такова, дано!

68

Пешо

преди 2 години

Гласуващите за тези смешници от ИТН, да се замислят добре при следващи избори, за новите спасители, хубаво беше да по управляват някой месец, да ги видите що за стока са, но те и в това са некадърни и не могат да го направят! Бойко ще се върне на бял кон, при него не е цветя и рози, но върви държавата!

67

Обединител

преди 2 години

Тоя на снимката обърка хората, обърка партиите, обърка институциите, обърка съда и с две думи казано обърка всичко в държавата. Как хората не виждат какви ги е надробил и му дават висок рейтинг. Ще правим заради него избори до дупка защото той така иска. До като не си отиде от този пост оправия в държавата няма да има защото за него вдигнатия юмрук е единственото му верую.

66

Анонимен

преди 2 години

Хазартният бос е завършил единствено пред Магурата навремето. Всичко друго е купено! Продължавайте да вярвате в измислени герои.

65

До 69

преди 2 години

Да му го кажа, ама той бяга като булка. Нито на дебати се явява, нито обиколките му са във време когато не сме на работа и да е спокоен, че няма опасност някой д ами каже нещо неудобно, винаги го пазят 20 сатрапа от народната любов, а и на журналисти не иска да отговаря. Само през фейса се поставя как ланка. Бокоханъм е скрита в харема на Ердоган за да не и докараме нов инфаркт с неудобни въпроси.

64

A

преди 2 години

До Дедо ви я 78Хазартния бос е завършил Национална математическа гимназия, в която по времето, в което той е учил, влизането беше много, ама много трудно, завършил е математика в Софийския университет и то по времето когато не се раздаваха дипломи, като на калинчовците от СДС, ГЕРБ и И.Т.Н. Завъшил е и Висшия икономически, който сега се казва УНСС и всичко това без подкрепа на партия - било БКП, БСП,СДС, ГЕРБ или и.тн.

63

..

преди 2 години

абсолютни циракджии със скъсани дънки..жалко за хората с надежда за нещо, които гласуваха на сляпо за тия сме шници и накрая пак същото, та и по- зле

62

мая манолова

преди 2 години

ТОЯ *** ДОКЪДЕ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА,МРЪСНИЯТ И ПОДЪЛ ШПИОНИН-КОМУНИСТ.

61

Дедо ви я

преди 2 години

Връщайте Бойко, че ***, хазартния бос с тая, оная и чалгарите водят държавата към втора Виденова зима ... е нема такъв ..... народ

60

Радев управлява

преди 2 години

със служебно правителство. Което служебно правителство е временно. Тази патова ситуация още колко ще продължи?

59

БРЦК

преди 2 години

До Щерю Борисов няма пръсти той има само шепи с които краде. Избори на есен две в едно.

58

1

преди 2 години

До Анонимен-65 замразявания имаше,само в главата,на бойко-слънцето,никога не е имало замразявания на евросредства,не само при тройната ,а и при Орешарски,даже Орешарски искаше да вземе заем 1 милиард заем,и твоята любима тиква,прати на улицата ,красивите и ентелегентните като него,и го свалиха от власт,а после тиквата взе 16 милиарда заем.