12

Анонимен

преди 2 години

Направо ужас. Изоставаме цяла вълна. Пак последни.

11

Живко

преди 2 години

Да, щеше да изчезне ако не бяха локдауните, които единствено удължават агонията. Който има една торба хронични заболявания няма как да очаква да живее с орлите, но истински тъпо е един млад и здрав човек да се включи единствено от страх от малко температура и сополи или за д сгоди у Гърция в медицински експеримент, без гаранции че след пет години няма да стане абонат на онкологията.

10

Анонимен

преди 2 години

пета ли стана вече ве? ние тука на коя вълна сме че им изгубих дирята вече

9

До 4

преди 2 години

Той мангъра каза и че вируса ще е изчезнал до края на лятото миналата година.Самия факт че ми цихираш мангъра...и вече си ми ясен.

8

Анонимен

преди 2 години

Все така отстрани ще си гледаме кво става в западния свят. Цял живот...

7

Анонимен

преди 2 години

В Испания младите не са ваксинирани още , затова! Мангъра няма общо тука. Ни ви го навирай

6

Аз

преди 2 години

До Живко : Точно !

5

Анонимен

преди 2 години

Е и? Пускам си латиното, правя си коктейла, събирам се с приятели, радвам се на живота и не ми пука за ваксарските пропаганди. Грижа се за здравето си, дезинфекцирам когато трябва, но не спирам да живея. И ваксина няма да си сложа. Точка.

4

Анонимен

преди 2 години

Да започват да къртят пейки, да не се мотаят.

3

Живко

преди 2 години

Причината за N-тата по ред вълна е факта че много непреболедували, но набодени с експерименталния пенкилер на Бигфарма си повярваха, че коронката вече не може да ги лепне, само че се заразиха и изгърмяха. Доц. Мангъров ви го каза много ясно- Вирусът ще мине през цялото население, независимо какво правим. Колкото повече се затваряме и крием само удължаване агонията. Нито маска, нито ремдесивир, нито експериментална ваксина може да замени работата на имунната ни система.

2

Нео от Пиронково

преди 2 години

Матрицата ще си остане най-достоверния филм описващ нашата реалност. Толкова много истина имаше в първата част, че следващите две части използваха за някаква реабилитация.

1

Анонимен

преди 2 години

А ние сме едва в началото на четвъртата... тия вече за пета се подготвят. Айдеее честити да са ви новите трета четвърта и пета доза вакса