56

Анонимен

преди 2 години

Добре, щом ти не можеш да накараш няколко човека персонал да се ваксинира, как министърът да накара един цял народ да го направи, като не желае! За всичко все някой друг ви е виновен.

55

До 56

преди 2 години

Сингапур е държава със строги закони и силна икономика.Ние сме едно голямо село където няма закони и хора.

54

Анонимен

преди 2 години

Този господин чувал ли е, че в Глазгоу и в хранителен магазин искат сертификат. След като това изискване се налага все повече по света, едва ли което и да е правителство у нас ще се противопостави. Освен това какво означава, че само в този бранш има несигурност? Абсолютно на никой нищо не му е сигурно. Нима на театри и развлекателен бизнес им е сигурно? И кой е виновен? Смешно е да се обвинява държавата за ваксинирането на населението, след като това е световен проблем.

53

Анонимен

преди 2 години

самолети презокеански за по 350 пътника.пълни само с по 30-тина моряка за смени до Сингапур.самолетите стоят на голямото летище като на гараж.с опаковани двигатели.ние тук забравихме какво беше през февруари.

52

EU

преди 2 години

Всички заведения ги чака фалит::))

51

Анонимен

преди 2 години

съпругът ми е моряк работи на газтанкер от 20г.7 теста прави докато стигне до кораба.в БГ по летищата никой нищо не контролира.маските им висят като лигавници под носа.в Сингапур всички с маски FPP3. само по 2-а на улицата.по 3 не може.глоби и затвор без маски това е а тука Арелибегов недоволствал...

50

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

В капитализма успяват умните и адаптивните с УМЕНИЯ и собствен КАПИТАЛ! Като в джунглата , природата .Слабите и некадърните ги изяждат .Държавата не е длъжна да ги издържа . Всичко е частно ,не е държавно. Демокрация няма и не е имало , това е романтично наивно наименование на КАПИТАЛИЗМЪТ !

49

Анонимен

преди 2 години

Мазньо, скрий се! Всички знаем колко пари ви наринаха по програмите. Само дето страда персонала ви!

48

Торанага

преди 2 години

Без заведения и дискотеки животът ще е рай!Но това няма да е добре за чалгарите и селянките със кривите джуки.

47

...

преди 2 години

Тия па с техните ден година храни я вър вете на м айната си

46

Не ми трябват

преди 2 години

Чужди туристи. Нито съм се запътил за ваканция в Чужбина. Да затворят границите за конгресчета, симпозиумчета, изложения и хойкане. Всяка жаба да си знае гьола. Който влиза по работа или по родствена линия - тест и нищо друго. Няма сертификати, паспорти и глупости.

45

Анонимен

преди 2 години

Всички това ви чака бе т.пунгери. Работодателите ви ще искат от вас да се ваксинирате, ако искате да не останете без работа. Дори и да не сте в тоя бранш. Как може някой да подкрепя и това?

44

КОЙ СИ ТИ ДА

преди 2 години

До АнонименРАЗДЕЛЯШ ХОРАТА, КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ГО ПРАВИ, ТА ТИ! ***!

43

чадърче касичка

преди 2 години

алибегОФ кажи колко много е слаб сезона и как няма да сте на печалба .

42

мак

преди 2 години

Човече нехигиеничен, ако хората не искат да се ваксинират, нито ти ще ги задължиш, нито министър, никой няма такава власт. И никой няма да се боцка, ако не иска, само за да може да ходи на кръчма.

41

Анонимен

преди 2 години

Добрутро. Този не чете ли какво става другаде? Не само за ресторантьорите?

40

абв

преди 2 години

До а вие, човеко явно не четете до край! не го харесвам тоя тип, ама в случая е много прав!Анонимен

39

Анонимен

преди 2 години

Нямам желание да коментирам хора на които държавата или някой им е виновен за всичко. Пандемия е другарю ресторантьор и колегите ти от ЕС, стоят с месеци затворени.....А и цените добре сте ги докарали, така, че не е уместно да ни занимават медиите с разни готованковци!

38

Анонимен

преди 2 години

Пфу егати гербавия лакей, при тиквата не смееше да гъкне па и на джиПката го вози докато уж защитаваше интересите на гилдията.

37

Ричи Алибегов

преди 2 години

Ваксъри, колко огнища на Ковид има от Бг дискотеки? Колко диджеи или персонал влезе в болница? Аз признавам само руската ваксина! Онази 40 градусовата! Препоръчвам ви да я приемате по-често за да мирясате!