212

Реалист

преди 2 години

Асен Василев и Кирил Петков са мошеници (да, умни) и харесването им е фалшиво. Освен това са хвалипръцковци и нищо особено не са направили.

211

Време за промяна

преди 2 години

Правителство на ИТН ще има. Ще им се даде шанс. Не е време за нови избори, никоя партия не ги иска.

210

Анонимен

преди 2 години

АХ, ЧЕ НЕЖНА ДУШИЧКА Е АДМИНА, ОТ КАЛЕКО АЛЕКО НА ГЕЙ ЛИ ПРЕМИНА?!

209

Анонимен

преди 2 години

До анонимен "С КАКВА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА СЕ ПОЛЗВА СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ БЕ ВАРВАРИ !!" -- СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОЛУЧАВА 58,5% ОДОБРЕНИЕ, ДОКАТО НА ИЗБОРИТЕ ГЕРБ+ИТН = 24,08+23,51 = 47,59%. КОЕ ЛИ ОТ ДВЕТЕ ЧИСЛА Е ПО-ГОЛЯМО?!

208

Анонимен

преди 2 години

Навремето прочетох една невероятна книга, написана от САЩец, в която идеше реч за хората достигнали върхът на своята некомпетентност. Сякаш я е писал за наш'те изборини всенародни представители. Когато човек е некадърен за един политически пост и е честен пред себе си, трябва немедлено да се откаже. Иначе,... виждате какво се получава - хаос, диктатура, паважни политици, юмруци и яка чалга до откат. Бог да ви е на помощ!

207

РАДЕВ СЕ ОС РА...

преди 2 години

НЕМА ВЕЧЕ КОЙ ДА МУ КРЕПИ "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕСТВО".....ДОРИ И ИТН , ЩЕ СА ПРОТИВ НЕГО....ХА,ХА,ХААААААААА

206

идвай баци

преди 2 години

Бай Ставри те чака

205

ВРЕМЕ Е ЗА БАЦЕ..

преди 2 години

ИДВАЙ СИ ....!!!!! --ТИЯ ЗА Ч ЕП ЗА ЗЕЙЬЕ НЕ СТАВАТ...ХА,ХА,ХААААААААА

204

Тъй ще да е

преди 2 години

От кога го казвам и повтарям.... Явно на Славче или там който му дърпа конците, не му се управлява и търси друг виновен за да избяга мислейки, че е невинен в случая...Славче му е трудно в тая ситуация с тоя брой депутати да управлява, а избяга ли на нови избори вече нема да има пиленце ..... И за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

203

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

НА СЛЕДВАЩИТЕ ЕЗБОРИ ---МАШИНКИТЕ ЛИ ЩЕ ИЗБИРАТ РАДЕВ ...ИЛИ НИЕ , КОИТО ГЛАСУВАМЕ...ХА,ХА,ХААААААА...??!.....КВА ШЕ Е ДАЛАВЕРАТА...??!

202

анонимен

преди 2 години

Слави дърпа конците и накрая ще ги скъса. Този човек не е в час. За какво управление говорим, за каква подмяна? Стана за смях, ама не е витовен той, а тези ***, които гласуваха за него. Ще плащаме избори и това е

201

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Съветниците на Радев се представят добре, но се усеща и силната северовасточна идеология и стара закалка. Време е ЦРУ да си влезе в ролята и дислоцира повече войски на НАТО в България, за да избегнем втори Крим. На тях им трябваше ТОЧНО един чалгар, без грам политически опит, за да oкeндзa изборите и... успяха. ГласоПУдаващите да пият една чешмяна водица за изтерзняване. Това е положението

200

РАДЕВ СЕ ОСРА...

преди 2 години

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ---ВСЯКА ПАРТИЯ ЩЕ СИ ИЗДИГНЕ ПРЕЗИДЕНТСКА КАНДИДАТУРА!.....РАШКОВ ЛИ ЩЕ ГИ СПРЕ...ХА,ХА,ХААААААА??!

199

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ги, тия не стават! Следващите! ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

198

Анонимен

преди 2 години

В бай тошова космическа България, хората си кърпеха съдраните покафевели слипове, а баш кумунизите щеха да изпукат от глад ако мама и тетка им не затваряха буркани на село. Кумунизма беше робинзонова икономика, но пък какви лозунги имаше. Смях на парцали. Интересно, представете си колко слаба е била социалистическа България щом хората сринаха системата за да носят дънки и да ядат банани. Който не вижда колко смешен е комунизма трябва да посети специализирана помощ.

197

Анонимен

преди 2 години

Селянддура юмручко да оправи буламача който забърка.

196

N

преди 2 години

Още един незнайник изникна и дава мнение. Заври си го мнението там където няма светлина, убеден съм , че няма да ти е за първи път.

195

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До пияница мистик --- Много точно казано, но надали ще ви разберат. Струва ми се, че по онези години доста от съучастниците тъдява не са били още заплануваани. Нямат хабер за какво им думате. ;)

194

Заглавие или цитат

преди 2 години

Днес.Бг, това заглавие на статия ли е или цитат на поредния разбирач? Мерси

193

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Българин --- Колко милиона българи. Ха, посмали ***!