34

Гълъбов

преди 2 години

Ако проектът на ИТН за министерски съвет не бъде подкрепен, предвжидам следните резултати на третите поред парламентарни избори:Избирателна активност - 30-35% или около 2млн избиратели.От тях 600хил за ГЕРБ - твърд електорат от калинки, натегачи, мутри, *** и т.н.или около 30%700хил за ИТН - леко покачване на инат и с цел наказване на другите партии или около 35%250хил за ДБ - леко отдръпване, заради наглото поведение на Маджото, все едно има 50+ %350хил - БСП 200хил - ДП

33

Диана

преди 2 години

До АнонименДе да беше, както си го написал. Те просто ще предотстъпят ново правителство на герб или ще върнат мандата, защото предложеният екип е нефелен или ще има нови протести. Договорката им е вече повече от ясна. А нас - кучета ни яли.

32

Тъпи фитки!

преди 2 години

Искам национално съгласие в Парламента. Не ща махленски свади с Тошко, Биков и аверчетата им

31

ПроРок

преди 2 години

В петък върнат ли мандата ще има нови избори на есен.

30

Анонимен

преди 2 години

Избрахме ги да вършат работа, а не да си робуват на егото.

29

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен,който каже:-"Това с откраднатите милиарди е точно лъжа на Радев.."...Ох,Боже,Боже!!!!...Вие сте уникум!..Имам чувството че преди да ви наемат за лаещи срещу президента куучета,първо ви удрят с винкел по кратунките та и малкото размисъл и логика ,ако изобщо ги е имало,да изчезнат..Толкова ли сте плюли на себе си,че сте готови да изпаднете толкова ниско?

28

Абе айде бе!

преди 2 години

Да връщат мандата и да вървят по дяволите! Повече няма да гласувам за тия. Гласувах за тях, за да се разберат с останалите и да изведат страната от блатото, в което ни вкараха ГЕРБ. Те обаче се изпокараха с всички, а сега искат от тях подкрепа. Ами как да стане? Един такъв, чето си чешеше егото с монолози от джипката имахме. Сега тоя се опитва да прави същото от диванчето в хола. Ама и ской акъл им се вързах на глупостите да им *** *** *** !!!

27

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПовиши се, *** ниеден, всичко се повиши и за това са виновни само и единствено другите, но не и тъпите гербери, дето не проумяха, че всичко свърши и вече им е време отново да си сменят партийката - както са го правили многократно до сега. Виж, че опитните герберски слънчогледи, дето първо плюха, а после лизаха слънцето, сега вече не се перят много, а си траят и се оглеждат за нова партийка............

26

Анонимен

преди 2 години

Да връщат мандата и служебното правителство да продължи да си върши работата видя се , че от учиндолците нищо не става.

25

Анонимен

преди 2 години

Това с откраднатите милиарди е точно лъжа на Радев. България сега е с 120 млрд БВП, а при вашето управление на Станишев беше само 60 млрд. Ето ги откраднатите милиарди само че от такива като Румен Радев. А кризата е именно заради него, защото той разпореди спиране на всички ваксинации, за да загинаха колкото се може повече хора!

24

Факт

преди 2 години

Славчо и ти си същият ******,като Тиквата!!!!И партийната ти ,като Хунтата!!!!!

23

Щерю

преди 2 години

Останали червени дяволи, от четирите протестни партии, сами, седнали и си казали: - ДБ мамма му, сега пък кой ни пречи?!?

22

Ако може

преди 2 години

Да изчегъртаме последните 32 години...

21

Анонимен

преди 2 години

Бойко и компания ако върнат откраднатите милиарди, които не могат да се докажат, но ги няма - факт, тогава ще се оправим. Някой очаква след 12 годишните действия с цел лично облагодетелстване, някой за два месеца щрака с пръст и ви оправя. В цял свят е пандемия и криза, но у нас Радев е виновен. Престанете вече да пишете глупости, че заради такива умници като вас, дето мълчахте години наред, стигнахме до там Слави и Тошко да ни управляват, което е направо смехотворно......

20

Асан

преди 2 години

Айде прайте 4-ворна коалиция всички сте червени кхмери :)))

19

МЕД. СЕСТРА

преди 2 години

ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ИТН....СЪЖАЛЯВАМ...ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ.

18

Анонимен

преди 2 години

Не сме премиерска република. По време на Бай Тошо 1 и Бай Тошо 2 (Борисов) бяхме. Центъра на управление е парламента!

17

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тези...аматьори от ИТН,хептен имат...очакванията,че другите ще ги...слушкат,заради това,да изпълнят...детската си мечта да...управляват държавата.Ама то така не се прави Тошкооо,това не си го...учил в гимназията за древни(ама много...дървени) езици и култура.Сигурно в Месопотамия така са...правили и от там си го копирал с...призива: Подкрепи ***,а пък после ша...видим.Няма да ви се получи...пъзела,по добре да продължи Служебния кабинет,защото народа няма...време за губене с вас.

16

Loyko

преди 2 години

Я Славчо да спретне един концерт да пограчи малко,че много взе да се бунтува тоз народ. Само вижте какво сте си избрали.Не последни в Европа,ами последни в света ще станем,ако не започне да мисли поне малко тоз народ.

15

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство да остава.В България от 30 години не се е работило така, както през тези два месеца. Относно цените, трябва човек да е много не в час, за да си мисли, че вина има служебния кабинет. Това се случва в целия свят, заради пандемията.