21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18Нали затова са се набълбукали с кредити повечето от простолюдието, требва да са голямата работа, просто немогат да допуснат, че са *** шарани :))

20

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за море пишете.

19

Зимата

преди 2 години

А зимата ще връщат кредити ище зъзнат от студ. Харчат пари, които нямат и то с широко отворени пръсти.

18

Гиб Мелсън

преди 2 години

Хората буквално се отприщиха след хилядите забрани на Винету. Да носиш маска, да те глобяват в парка, че седиш с пет хиляди лева глоба, да пишеш декларации, КПП-та, карантини.Да ти затварят бизнеса.Да не те компенсират. Хората бяха буквално смазани от примитивния здравен тероризъм на Винету и сега иска да си наваксат. Мои познати тия дни не могат да си намерят хотел във Варна, всичко е заето. Само в някакъв хостел имало свободни места. Хостел означава нещо като казарма. Хората искат да живеят

17

Анонимен

преди 2 години

Да идват повече туристи и държавата да дава компенсации , че нови панамери трябва да се вземат. Старите са вече на 1-2г и трябва да се сменят.

16

Анонимен

преди 2 години

Какво правите на плажа бре, сиросомаси - нали Боко ви обра до шушка? Като нямате сянка на слънцето, марш в Гърция от пуста сиромашия!

15

Анонимен

преди 2 години

Ох, толкова *** жена не бях слушал - "Няма нищо необичайно в този модел на запазване на шезлонги". Хора да ходят в ранни зори да хвърлят една кърпа и повече от половината ден шезлонга реално да не се ползва. Ама и мрънкат, че хората си предавали касови бележки. Хм, дали пък няма туристите да са по-доволни пък и печалбите да са по-големи - онлайн запазване и възможност за плащане за половин ден. Но къде толкоз акъл в нашия туристически бранш. Друго си е туристите да се бутат!

14

АНОНИМЕН 007

преди 2 години

ПЛАЖОВЕТЕ СА ПЪЛНИ С ПРОВИНЦИАЛИСТИ!

13

2Loop

преди 2 години

Пълни глупости. Не съм видял никой да иска повече чадъри! И - да, трябват повече свободни зони.Просто е препълнено навсякъде. Като никой не е мислил цялостна концепция - няма никаква връзка между броя места на плажа, броя парко-места и броя на леглата.

12

Анонимен

преди 2 години

ей за тва на море се ходи със собствен чадър и няма да има оплакващи се ;)

11

Анонимен

преди 2 години

И само, да се оплакват сега от туристическия бранш, че нямало туристи и са зле.

10

Нямаш левче за WC ?!

преди 2 години

Скъпо ти е на морето, евтино ще е като приемем Евро.

9

Анонимен

преди 2 години

Кат нямат акъл.

8

Анонимен

преди 2 години

че собствен чадър не може ли човек да си сложи, ако му е скъпо или пък няма такива свободни щом всичко е платено предварително?

7

Анонимен

преди 2 години

Аз отидох на бг плаж за първи път от години и ме изгониха от един чадър, а от хотела в който бях ми казаха като ми мине последната нощувка да си обирам пappцaлитe сутринта защото чакали други хора. После отидох да ям, сервитьора ме гледаше намръщено, чаках половин час да ми сервира и още половин час за да си платя сметката, а после видимо издразнен от малкия бакшиш не ми каза дори довиждане. Еввем ти "прословутото българско гостоприемство", септември отивам в Гърция.

6

Анонимен

преди 2 години

До селянинАко са лапета, търсят тълпата, но ако си зрял вече търсиш спокойствие :)) Аз също не обичам голямата тълпа, струва ми се, че все едно гледам стадо овце, мейби професионално изкривяване, мейби аз не съм в час :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Ходя си в Албания за 600 лв 7 дни ол-инклузив в 5-звезден хотел на 30м от тих и спокоен плаж. Шезлонги у чадърите са включени в цената

4

пияница мистик

преди 2 години

Аз ходя на Албена, там за мен е супер. И в хотелите в които отсядам задължително има басейн и бар и хич и не стигам до морето даже. Ами....

3

селянин

преди 2 години

Бугарите имат ного странна представа за почивка я у таквая лудница не одим ако че съм офчар ама парета за малдивите куба доминика се ке се найде мако из скрино

2

Анонимен

преди 2 години

За мен е неестествено да плащам за шезлонг, все пак съм от Варна, но това показва, че хотелиерите печелят много от простолюдието :)) После отново да кажат, че им е слаб сезона :)