12

Щирлиц

преди 2 години

Решенията ще ги вземат в едно посолство,близо до болница Лозенец,както ставаше последните 12 години.Трябва да има приемственост,нали сме евро-не знам какви..

11

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън.Поредната гадателка. И поради каква причина е ясно, нещо което е неясно.ВСЕКИ, който има приказка с ниво над своето и ниво под, влияе на тези с които има контакт.Тезата за това, че няма такъв обмен е манипулативна.Така че не и Вервам на тази.

10

Здравко

преди 2 години

Знаеш ли кокво ще ти кажа другарко Пиргова всички вие публичните сте толкова виновни колкото всички мошеници-политици.Говорите абсолютно безотговорно, без да си давате сметка какво ще последва от пропагандата ви.Чешете си езиците и най- малко ви интересува народа.Не ви е срам,*** без съвест и морал.Ясно и било,че Трифонов ще управлява-що за въпрос е това щом и това не ти е било ясно,каквъпреки анализатор си?!Некадърници с претенции.Жалки!

9

анонимен

преди 2 години

Слави е огледален образ на Борисов.Само че образът е уродлив защото огледалото е криво.Слави просто е завиждал на Бойко и си е мечтаел и той да бъде едноличен властелин на държавата.Отдава му се възможност.Само че не трябва да забравяме,че при всичките кусури на Борисов,той е добряк,докато чалгарят е супер злобно,злопамятно и отмъстително същество,човек с много тежък характер,казват го дори хората близки до него.Визията му е отвратителна,има лоша енергетика и не е добре той да управлява.

8

Анонимен

преди 2 години

Гошеее, както винаги, право в целта. Кеф е човек да те чете.:))))

7

Анонимен

преди 2 години

Какви ги свършиха "партиите на промяната"? Егати трагикомедията.

6

Анонимен

преди 2 години

Слави се скъса да си прави скечове с Борисов и да го упреква директно в логореята си как си сменял решенията. Какво прави в момента? Правителство след правителство, 3 кандидата (Василев, Илиев, Николов)... Смешна работа

5

От трън та на глог

преди 2 години

Заменихме член на мафията със слуга на мафията ...... Единия - Тиквун е бил автоджамбазин на Карамански и двамата са се топлили един друг в затвора Панкрац. Измъкнат от там лично от червения генерал Л.Гоцев ..... А другия - Славейко, цял живот имитирал гангстерски начин на живот и слугувал с блеснали очички на всякакви мафиоти от близкото ни минало, изпълнител на медийни поръчки и играл "фурнаджийска лопата" срещу заплащане за различни партии .... Абе ... важното е че сме живи и здрави .

4

Анонимен

преди 2 години

Някак нелепо ми звучи, Слави да бъден анализиран насериозно. До къде се докарахме само. Много глупости предстои да изслушаме в опит да се обясняват адекватно неадекватни неща.

3

Т.Шак

преди 2 години

Точно защото Слави би вземал решенията, трябва да му се попречи. Иначе в такива гойна ще ни вкара, че ще ни трябва шнорхел за да дишаме. Шнорхел с маска.

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Безплатен...цирк Буш през...лятото за народа,ама май на него взе да му...писва.Виж ако вместо Тошко Африкански в клоунадата бяха Тодор Козарев и Тодор Колев,всички биха гледали с кефф и....наслада.

1

Анонимен

преди 2 години

Слави е един по-лош вариант на същото ,което беше досега.Мафията никога няма да остави властта и създаде ИТН.Целта е ясна,властта чрез мажоритарвн вот изцяло в нея до 4г..Затова бе създаден Итн,затова и глуповатия Плевнелиев им прокара референдума.Битката е тези няколко дни,ако не посочите вратата на този самовлюбен тъ....ар,България е обречена.