107

Анонимен

преди 2 години

Хахах - същите ги ръсихте и за ББ, когато пишпехте за опозицията, ощеее ехеее ... в началото.

106

Анонимен

преди 2 години

Вие като ходите да гласувате да не би да си забравяте главите вкъщи? Имаше ли юнак Гюро глава или нямаше. Абе имаше капа, значи требе да е имал глава. Почес, почес.

105

Пламен Нищолов

преди 2 години

Става човекът . За директор на водопад е Незаменим! Или за директор на Шаранистан.

104

Итн

преди 2 години

...броят шарани...До месец Макето ше е в ЕС с Нашата история. После - узаконяване на българския като диалект на македонския или сръбския. Шат на патката главата! И без това не й трябваше!

103

Анонимен

преди 2 години

Този *** ще бъде още по-забавен и от Боко. А па Славуца се разперила на някакъв диван по раздърпана фанелка и татуировки и ръси акъл със строг глас. Мислех, че Бойкич е образец за стил в облеклото, *** Славуцка го слага в задния джоб.

102

А каква

преди 2 години

До Анонимен До "А каква" Благодаря. Това разделение го знам, ама по рожденна година не му се връзва директната магистърска на по-старите. Нищо де, това да му е кусурът. Хубав ден

101

О хо хо

преди 2 години

По Делата ще ги познаете. Кметът на итн в Благоевград назначи ОЩЕ 20 души в администрацията и вместо 1, си назначи 3-*** зам. Кмета!!! Честито!!!! И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД. ИЛИ ИМА?

100

Има една книга

преди 2 години

Но кучето, което най-много вдигаше кръвното на Димата, се наричаше Бойко Пожарникаря или както беше известен в средите Боко Тиквата. Той вървеше подир Брадатия като по клисар. ... Момчета, дайте да върнем колата на еди-кой си! предлагаше Тиквата. Ще кярим и аз, и вие. Не пропускаше и най-малката възможност да спечели някой лев, а всъщност съществуваше като ***, залепен за тялото на организацията. И то само заради Пашата.Георги Стоев - "СИК 3"

99

Анонимен

преди 2 години

E той кво виновен че някой чиновник от ВАК не си е свършил работата, важното е че има такава

98

Всъщност

преди 2 години

Емииии....имаШе такъв народ...без пацо склададжията няма прокопсия...Сащ ни ги натресоха тия полуи.ди.оти.

97

Анонимен

преди 2 години

Ако толкоз са търсили трябва освен темата да знаят и имената на всички служебни лица участвали при защита от ръководителя по темата,консултантите,рецензентите,ректор,декан,членове на комисия,секретари на административни канцеларии,служители по предаване и приемане на пратки и документи с регистрации по ред и места на приемане.

96

Коко Горилата

преди 2 години

От къде го намериха тоя водолаз не знам.

95

Анонимен

преди 2 години

Дисертация и практическо управление на държава са понятия, които нямат допирна точка...

94

Анонимен

преди 2 години

Вече просто се забавлявам. Тази държава отива на кино. Ми ще гледаме кино, значи.

93

Анонимен

преди 2 години

Яко, до оня ден пацо шнорхела брои кашони в скалада , от петък министър председател! Това, верно е страната на неограничените възможности!

92

Анонимен

преди 2 години

Е ясно ,че е фалшив доктор.То по лицето му пише:Измамник.Който подкрепи тоя послушко да се маха от политиката.

91

Анонимен

преди 2 години

"Философско-антропологична рефлексия върху времето" e темата на дисертацията. Тоя е готов за директор на водопад.

90

123

преди 2 години

Ще плачете за Бойко, както плакахте за бай Тошо...Те не криеха, че са прости - като народа. Този се прави на голямата работа, ама всичко му е менте.

89

Анонимен

преди 2 години

Ако този стане премиер след 2 месеца ще е задминал баце по килограми. Няма да може да си загащи и футболни гащета. Изглежда с много добър апетит, но гладен.

88

Анонимен

преди 2 години

До 32По какво е бакалавър - не пише. Магистратурата му е по Философия на науката, поне така пише. А е доктор по Философия на правото, политиката и ИКОНОМИКАТА, каквато докторантура в СУ "Св. Климент Охридски" няма.