40

Златена Златистата

преди 2 години

Австралия има 37 на 1 милион починали. България има 2594 на 1 милион. Благодарение на мангъра. Добре, че в Австралия си нямат такъв "капацитет" .На мангъра му тежат на кармата 35 000 живота! Толкова е повишената смъртност в сравнение с предните 5 години, средно взети.

39

Анонимен

преди 2 години

Важното е да преведем новината за фиктивните пациенти в пирогов и да я изпратим на чуждестранните медии за да се събудят хората че и там може да има фиктимни пациенти.

38

Анонимен

преди 2 години

На мангъра му тежат на кармата 35 000 живота! Толкова е повишената смъртност в сравнение с предните 5 години, средно взети.

37

Анонимен

преди 2 години

Австралийската столица е под блокада до края на август - дали да не го променим столицата на Нов Южен Уелс?при 25 млн население имат 1000 починали, тука гоним 1% от населението за две години

36

Анонимен

преди 2 години

За това ли бяха всичките тези тренировки вместо да ги пращат да се бият ги пращат да пасат стадо с овце.

35

Анонимен

преди 2 години

Австралия има 37 на 1 милион починали. България има 2594 на 1 милион. Благодарение на мангъра. Добре, че в Австралия си нямат такъв "капацитет" .

34

Анонимен

преди 2 години

Нека, така трябва! Ще ми се бабаитят тука , без маски в автобуса, нагли и смрадливи!

33

до 35

преди 2 години

Ку-куууу........ку-куууууу.......

32

до 25

преди 2 години

Скоро и това, а в центъра на звездата надпис "Враг на НСР!"

31

Ммм

преди 2 години

Дека е Сиднито....

30

Анонимен

преди 2 години

Смъртността е 6% ама хайде....омаловажава те опасността. Тъпкано ще ви се върне!

29

Зип Файл!

преди 2 години

Вакси Назитата действат по план. Неваксинираните *** ще бъдат затворени и охранявани за тяхно добро.Историята се повтаря като фарс. Ама нищо чудно, след всичкото пренаписване и изопачаване.Да идва пак д-р Гилотен, че да ни отърве от д-р Менгеле!

28

Чоко

преди 2 години

Е това не може да е истина. Заради някакво вирусче със смъртност около 0,2 % от изкаралите го да затвориш цяла държава. Тези хора не разбират ли, че не мине ли вируса през хората ще продължи да се появява при всяко следващо отваряне. Пълни фашисти.

27

Аууу

преди 2 години

Мангъра отново излезе прав...На въпроса "Какво ще стане с държави като Австралия,които първи се затвориха" той отговори "В момента в който ги отворят ще пламнат".

26

славянин

преди 2 години

Аз предлагам следният метод за действие на австралийските градски партизани - в тъмна безлунна нощ, обезглавяват няколко войника, набиват главите им на колове и до тях оставят следния надпис: ''Всеки, който служи на фашистката власт, ще свърши така''!

25

Отново концлагер

преди 2 години

Заселването на Австралия от белите е започнало с изпращането на престъпници в най-големия концлагер без бодлива тел в света. Браво на тях, почитат традициите и си запазват психиката на пандизчии - мачкат ги с по-тоталитарна диктатура от някогашния соц, а те мигат на парцали и кротуват. Не си представях, че са чак такова стадо.

24

Анонимен

преди 2 години

Защо на снимките от средата на 19век,световни градове от всички континенти са безлюдни!?

23

Поздрави от Сидней

преди 2 години

Край! Чашата преля! Вдигам си чукалата и се връщам в Бегето. С кинтите, които изкарах даун ъндър ще си живея като цар. Вярно, че ще ми е трудно да свиквам наново с екземплярите наоколо, които няма да ми говорят на ''мейт'', но няма вечно щастие. Чакайте ме! Идвам си дома!

22

.

преди 2 години

Сиднито Ав$тралия нарочно през деня излиза пред къщата на улицата и виси до портата. Като дойдат военните да му набиват канчето се извинява и ги кани у тях на кафе и да им показва подводни снимки от кораловите рифове. Като човек с изключително високо IQ е намерил своя начин да получава нежност по време на груб lockdown.

21

МСА

преди 2 години

Там е тотален терор. Справка Skynews australia. Нооооо е в името на здравето. Ха кажете ми, по "хубаво" от това има ли?