306

ХАДЖИГЕНОВ...

преди 2 години

Е НИЩОЖЕСТВО..!!......... ОБРУГАХА ДЪРЖАВАТА - С ЯЙЦА, РАЗВАЛЕНА РИБА, ДОМАТИ...ДНЕС МИ ДАВАТ АКЪЛ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА..??........... АУТ, *** ..!!

305

ognyanz

преди 2 години

Прави се на интересен Хаджигенов. Не знаел той дали е имало заседание на парламентарната група на ИТН за да се избере кандидат за премиер. След като еюрист по образование би трябвало да е понаучил латински. Да му припомня една известна сентенция: Ignoratia non est argumentum - Незнанието не е аргумент.

304

Анонимен

преди 2 години

Цирк "Балкански"!

303

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТака си мислиш, не така стоят нещата, на Слави партията е по-мощна от всички партии управлявали досега , гарантирам ти го, по-скоро другите партии се страхуват, а няма и порции, което вече трудно се преживява от алчните партийни олигарси!

302

Bat Petko

преди 2 години

Интересно, този къде е тръгнал с неговите 5 протестни процента

301

Анонимен

преди 2 години

Слави каза - няма порции . И сега, само гледайте какво се случва, цирк.

300

свилен

преди 2 години

До ВСЕ ОЩЕ ПИТАМ За 12 години колко пъти попита за дипломата на Б.Б . Я стига глупости

299

nnnnnn

преди 2 години

До Анонимен - не Ви ли направи впечатление,че Президентът беше готов с решението си да одобри въпросното лице за Министър председател на България,дори му връчи документ за назначение....какво ви говори това ??? СТЪКМИСТИКА !!! Затова изборите бяхя задължително само с компютри Възрастните хора,които не са виждали в живота си собствен компютър как ще отдадат своя дан при гласуването ?Затова не допуснаха хартиени носители !!!! Тази измама на българското общество не го ли подозряхте а допуснахте?

298

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов и неизживяното му детство... От президенството отговориха, че процедурата е спазена. Хаджигенов да внимава, когато цитира стари милиционери като Близнашки.

297

Анонимен

преди 2 години

Ще разберат те, че Герб-СДС е единствената демократична партия в БГ, но по трудния начин. Липсват им основни неща, толкова основни, че трябва да се върнат в първите 7 години. Комплексирани парвенюта докоснали се до власт, какво ще управляват те не могат една дискусия и спор в нормален тон да проведат.

296

свилен

преди 2 години

До Неудобен въпрос До генералската на Б.Б

295

свилен

преди 2 години

До 48 ВМРО сбъркаха , че се коалираха със Симеонов

294

ИСТИНАТА

преди 2 години

Има една риба която се прилепва към телата на огромните риби и така живее . Гн Хаджигенов някой кани ли ви оглавявате протестите . НИКОЙ . Сега никой не ви иска мнението82

293

жажда голяма

преди 2 години

ДБ и Изправи се БГ се надпреварват кой да оплюе ИТН, дотолкова че чак ГЕРБ/ДПС спряха да се обаждат. Голямо ламтене за процентите на ИТН, голяма жажда. Сега е момента за апартамента, си викат тези :) Жалко

292

48

преди 2 години

Жалко човече. Яхна протеста, влезе във Парламента, иска постове , не му се дават, защот подкрепата на смешната коалиция им е жалка. На следващите избори при ВМРО!

291

Анонимен

преди 2 години

Така, така, все БКП-та на където и да се обърнеш! БКП на БКП око не вади, стягайте коланите! :)))))))))))

290

Неудобен въпрос

преди 2 години

А на слави чaлгаря дисертацията къде е?

289

Абе

преди 2 години

Все пак е бивш член на "отровеното трио" тримата aбдaли.

288

Анонимен

преди 2 години

Има Такива Недоразумения са направо Трагични! Смешни във "факултетския" смисъл, такива дето не знаеш как природата гибебсътворила и с каква цел!

287

Ъъъъъъ

преди 2 години

Хаджи Генчо пак се ... на метеното.