66

ББ

преди 2 години

До Анонимендобър човек съм и ви съжалявам...с толкова много заграбено от братята ми...къде видяхте заплаха?...познавам Историята на Народа си и е нейзбежно ...ще ви осъди и накаже...прочетете я...неделковци!Избори и ако обичате децата си поне 70% за ИТН!...едната чест ни остана...да рискуваме!!!ако и те ни предадат ще ги накажем!!!Народа ни е фактора...не сме матрял...не сме рая...имаме си Апостола...бди над България...и я пази с Божията!!!...не го предавайте!!!...Чиста и Свята!!!

65

Анонимен

преди 2 години

Защо да бягаме, да не мислите, че ни е страх от някакви телевизионни шутове и изпаднали мутри?

64

ББ

преди 2 години

До Анониментова правим...избираме си...и бъдете сигурни,че този път,ще направим безкомпромисен Избор...довиждане,вие си купете...принадлежности...неделковци!!!...или бягайте докато можете...най-добре!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Като искате Чиста и свята, изберете си боклукчия за премиер, от Чистотата.

62

ББ

преди 2 години

До Анонименпреценили са,че подкрепата от Народа ни им е достатъчна...кое не разбрахте...те залагат...животите си,лицата си,честта и достойнството си...нетрадиционни са разбираме го...но застават с имената и лицата си...вие пак си искате ...орешарковци и борисовци...обслужващи доган!

61

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха не четеш...само пиеш и смъркаш...имаме Заветите на Апостола...Чиста и Свята!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Това ли е промяната на Слави, да ви управляват всички тези стари муцуни от прехода? Нали не сте сериозни?

59

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е че ИТН искат да си правят те правителство без някой даним се бърка. До тук всичко добре, но ако искат да съберат мнозинство в парламента и то да е стабилно им е нужна подкрепата на другите сили с които имат допитни точки. В момента се очертава БСП,ДБ и ИСМВ другите две сили са токсични и именно това му говореше Христо Иванов. ДБ не желае да се обвързва с ДПС-ГЕРБ-СДС по разбираеми причини

58

Анонимен

преди 2 години

Англичаните имат Магна Харта, американците имат Декларация за Независимостта, а вие имате упътване за употреба на китайски шнорхели и надуваеми дюшеци.

57

ББ

преди 2 години

демек...ако итн не играят като с орешарски...не сте съгласни...ок Избори бре...ще ги платим...не ни жалете,това ви казва Слави,ок договорихте приоритетните политики...така ни лъжехте на площада...сега аман ама не...искаме орешарски да си кадруваме...избори и поне 70% за ИТН...ако обичате България и ви дреме за децата ви!с нашият мандат,имена,лица ,достойнство...ама вие да кадрувате

56

Анонимен

преди 2 години

Да живее Революцията на масата! Това са сериозни работи, Чалгата, ракията и салатата! Те са чалгарската телевизионна демокрация.

55

Тоя боклук

преди 2 години

заедно с цялата му партиика трябва да изчезне за една с всичките останали паважници и учиндолските мутри

54

999

преди 2 години

По- добре да НЯМА Чалгиправителство, че единствено Огромни бели ще направят като добре платени хамерикански проксита.

53

akudд

преди 2 години

когато великите бг протестъри не искат да подкрепят Българско правителство без министерски постове :) ние идваме с татяна и мая *** сега ще си ходим заедно да бг :)

52

Всъщност

преди 2 години

Чалгаров = сащ! Пак чалгито е добре платен предател! Само гледайте какво ще става! Никой няма да ви пита за Македония!

51

Майна

преди 2 години

С ДВА ГЛАСА В ПОВЕЧЕ ИТН ЩЕ НИ ПРЕДАДАТ ИСТОРИЯТА ЗАРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА САЩ!! РЕЗИЛ!!! НИЕ НЕ СЕ ПРОДАВАМЕ!!! ПРЕДЛАГАМ НОВ СЪЮЗ МЕЖДУ НЯКОИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ НАЧЕЛО С ЕДИНСТВЕНИЯ НОРМАЛЕН ПОЛИТИК - ОРБАН!!! НЕ ЩЕМ НАТО, НИТО СЕГАШНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ УЖ СЪЮЗ! То битер СССР!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Хаджигунчов , няма да имаш честта да се жертваш да станеш МП , ми ти ще уволниш 90 % от полицаите и ще ни накараш всички да влизаме в еднополови бракове, защото никой не те харесва реално и всички сме ти врагове. Да се махаш от политиката , адвокате на мутрите и черепица( Лилана ) .

49

Ааааа без такива!

преди 2 години

Нема да се измъкваш, ***! Искаме си промяната!!!! Арееее само оплаквания и врякане! Почвайте да действате, да ви ее майката, селска, дето разбихте и малкото спокойствие дето имахме! Така че без повече мрънкане, че да не ви почваме с шамарите!

48

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами несериозно е с 5-те процента вот на увредените майки и пациентските организации на Мая, да тръбиш че идваш при положение че никой не те чака, добре поне махнаха мутрите от афиша си, въпреки че няма как ги изчегъртат и от физиономиите си ... иначе това което сполетя бойкикевците ще се случи и с Маямите, татяните и хаджигенчовците..По всичко личи че Славчо трифончук ще запази баницата за себе си и няма да има порции за Адвокатите на мутрите ... !!!

47

Сащ

преди 2 години

ИТН= СИРИЗА. СЪЩОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ КАКТО В ГЪРЦИЯ. САЩ.