21

Анонимен

преди 2 години

Нека да съставят правителство, да се види, кой ще го подкрепи. Да бъдат представени с политиките, които ще водят. Това е право на ИТН.

20

гост

преди 2 години

Аман от библиотекарски кръгове и даскали. Не ми вдъхва грам доверие този кандидат за премиер. По добре да ремонтират малко служебния кабинет и да карат с него.

19

Анонимен

преди 2 години

Ами те ДБ бяха готови в името на самата власт да се "прегърнат" с БСПту, но Тошко африкански ги отряза. Какво сме виновни ние нормалните хора, че всички освен ГЕРБ се борят за кокала!?

18

нинов

преди 2 години

ама кому нягите подкрепят ли го този па лячо?

17

Анонимен

преди 2 години

От какво са разочаровани в ДБ, те са четвърта политическа сила. Имаха няколко важни министерства в правителството на Радев. Заявиха, че с "кабеларка" както нарекоха ИТН, не преговарят. Василев, Петков...отказаха първата покана на ИТН, с мотива, че за финансите имат с тях, коренно различни виждания. Изявява големи претенции, да са в пакет с Денков, Спецов...и всички техни многобройни заместници от екипите. Да имали пълна свобода...То бива нахалство, но това мина всички граници.

16

зелен чорап

преди 2 години

пламен плавника или шнорхела както ви харесва ще ни управлява мале мале няма такава държава наистина

15

Анонимен

преди 2 години

Как сте чалгопитеци, как е славуна дигна ли ви заплатите? 2к минимална вече сте европейци нал тъй? Ние тука с едно аверче си лежиме на плажа с ученичките ама ни е интересно какво става в софето та питами

14

Анонимен

преди 2 години

Важно е само едно БСП връща ли се на власт? Да, връща се. Мерси.

13

Анонимен

преди 2 години

Интересно е, как и чалгаджиите се определят като протестъри. Че то за година веднъж не съм ги срещал. Вярно е, че червенковците отскачаха понякога и телевизията им често предаваше на живо. Но то си беше отбиване на номера. А тия протестърчета измислени, някои от които и предадоха протеста се определят като борци. Сме.шковци жалки.

12

Анонимен

преди 2 години

Драгалевчета са по - нагли от комунистите. Червени, а пребоядисани на сини, демек с камуфлаж.

11

Анонимен

преди 2 години

ДБ са готови на всичко защото рухне ли славчо дрогата отиват и те. хората знаят кой пробута проекта слави - бсп и доган

10

Анонимен

преди 2 години

Убедих се, макар и късно, че от гербавите по-добро не е имоло и няма. Боко досега да беше забравил, че е имало избори. Тия чалгари нямат и представа какво творят.

9

Анонимен

преди 2 години

Наистина добри шансове. За чалгата и ДПС, подкрепяни от позитанковците. Явно са тръгнали към групата на псевдо патриотите. Стремежът към мазното кокалче често подвежда.

8

Анонимен

преди 2 години

За премиер да сложат човек дето продава шнорхели в olx?! Евала избихте рибите, предвиждам голям успех

7

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев "великия" политик, е бесен, че поста на главен секретар пак му избяга. Нима, когато Борисов направи бойкикев министър някой беше чувал за него? По-късно разбрахме, че е с отнети адв. права и без ден трудов стаж, но се изживява като най-великия политик. Не знам дали ИТН ще съставят кабинет, нито дали Николов ще се справи, но поне е видно, че има по-добро образование от бойкикев и цял живот е работил, а не е държанка на разни НПО-та като бойкикев. За Асен Василев разбрахме, че е крадец..

6

Анонимен

преди 2 години

Ми ако е така както твърдят господа "експертите", значи скоро пак ще се упражняваме с машините за гласуване. Скоро, скоро, съвсем скоро, може би наесен!!!

5

Бг

преди 2 години

Шанса е колкото "едно ферари с цвят червен" да го пуснат по MTV. Палячовци.....

4

Много ясно

преди 2 години

Дебарите от ДБ не са по-добри от СедеСарите гушнали се с Гърбавите Гербари. Излишна партия ДБ само се пречкат и мотаят там да се беха гушнали както СДС с ГЕрб

3

Анонимен

преди 2 години

За правителство на малцинството трябва висш пилоташ който е очевадно, че учиндолци не владеят. Не може да се кара все на проба грешка никой няма да ги чака.

2

Истукан

преди 2 години

Ще си ходят тези при първия провал.