54

Анонимен

преди 2 години

в цирка най силните аплодисменти получават само клоуните!

53

Анонимен

преди 2 години

ами защото се ръкопляска само на умни и кадърни хора с адекватни изказвания! а ти освен лицепляскане, друго не заслужаваш!

52

Зоро

преди 2 години

Вижте го хубаво тоя толупп как се е опулил от злоба че няма да е министър!!! Те, комсомолците така са възпитани, всичко което поискат да им се дава, особено синчето на видната комунистка, другарката Бойкикева, родена в Москва и едвам говореща български със силен руски акцент!!!

51

Тангра

преди 2 години

Христо Иванов да се осъзнае малко.Че и той е наредил едни спонсори и идеолози.Да не говорим че дарт вейдър наднича отзад постоянно.Бойко е прав май че ламтежа е за пари.И бас лова че за ББР няма да се пипа защото прокопиев е свързан с *** а ако погледнем кои са изпълнителните директори там - бившите на ***.

50

Анонимен

преди 2 години

А, ти бойкикев, мая галева, татяна мултигруп и останалите слуги на олигарси и мафиоти аплодирахте и тропахте по банките от удоволствие, когато говореше рошко сталина заплашваше с репресии, тормоз и физическо унищожение т.н. Бивши хора. Тогава ти беше хубаво, нали? Е, всичко се връща. Очаквам в скоро време хората да ви замерят с яйчи запъртъци, вмирисана риба и павета. Може да ви разходят в ковчези, да разхождат бесилки и разпъват чували за трупове пред домовете ви. Кой каквото повика...

49

Анонимен

преди 2 години

Метаморфозата на "тулупа" Христо Иванов Буйкисев, който се лута ту, вляво, ту вдясно, потвърждават идеите на Божков, "нема лево, нема десно". ДБ още не са се определили, в коя част на политическия сектор са, лявата, или дясната, важен е келепирът, министерските кресла, защо не и мястото на главния прокурор. И всичко това, без да спечелят на избори. Смях.

48

Анонимен

преди 2 години

най-хубавото е, че колкото повече време минава, толкова по-трудно и по-невъзможно ще е за Лойко и хунтата му да се върнат на власт, а това само по себе си е много добра новина за гражданите

47

Мале мале

преди 2 години

Лелеее...Аплодирали му!!! УЖАС! Ами сега?! Тошко "явно" е организирал тази спонтанна проява от страна на Герберите и депесарите - според мен това е "видима" стъпка към обединение на 2-те партийни сили...ахахаххахахаха - успокойте се г-н Иванов. Няма нужда да завиждате на г-н Йорданов за това, че е бил аплодиран - просто с Вашите безумни глупости и организираното си политическо самоубийство, което изпълнявате...няма как да Ви аплодират...peace out

46

Отговор

преди 2 години

До 45 ГЕРБ не казват , че ще дойде гладна зима, защото "не са те на власт", а защото всички цени препускат нагоре, идва здравна криза, икономическа, социална криза, хората няма да могат да си платят парното и тока, и ще се борят за хляба си! Идват трудни времена, и в интерес на истината, Борисов никога не е спекулирал с това! Ако ГЕРБ бяха на власт и препускаха цените, Корнелия и Манолова да са се покатерили горе на партийния дом , и да са оревали света!

45

Анонимен

преди 2 години

ДБ е аплодирана от Радев/БСП/ДС/***, което я прави лява партия.

44

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами нормално е от ГЕРБ да се забавляват с тези дето са тръгнали да ги изчегъртват, но почнаха да се изчегъртват и помежду си ... От ГЕРБ са се отдръпнали леко в страни и чакат изчегъртващите да се ичегъртат напълно, след което ще ги отмият в канализацията заедно с кирта зад ушите им ... !!!

43

Пири

преди 2 години

Брей, гоялм подлец излезе тоя, първо случаят с Македония, а сега и това.

42

Анонимен

преди 2 години

Не ги харесвам ГЕРБ,ама накрая се оказа,че техните кметове по-добре работеха от кметовете на ДБ.Ето тая госпожа кмет на ''Красно село'' няма приемен ден от как е кмет!После се оправдава с пандемията и по интернет няма приемен ден.По никакъв начин не може да се общува с нея!Е какъв кмет си ти като бягаш от хората?!Ако такива сте подготвили да управляват държавата,значи не ставате ДБ!!!!

41

Анонимен

преди 2 години

То пък щото Христо е с доказана биография!! Човекът няма нито един работин ден през живота си, освен на разни политически хранилки.

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя крокодил е пълен въздух. Не знам какви очаквания имат от него някои хора.

39

Анонимен

преди 2 години

Ицоо,за нищо не ставате ДБ!Само си погледнете това некадърно недоразумение,което сложихте за кмет на ''Красно село'' и ще видите какво очакват от вас хората!Ако са ви такива кадрите и за властта не благодаря!

38

Анонимен

преди 2 години

Бойко успяваше да потуши конфликтите между олигарсите. Войната всеки срещу всеки започна когато престанаха да го слушат. Пеевски и Прокопиев да седнат да се разберат. Стига са правили на луди калинки подчинените си партии и народа.

37

Анонимен

преди 2 години

Как само ДПС са задкулисието когато собственика на партията ДБ Прокопиев винаги е имал по няколко свои министри в правителствата на Бойко? Колкото ДПС е задкулисието толкова и ДБ е е задкулисието. Защо пък да не изолираме кресливото задкулисие ДБ и мнозинството БСП ДПС и ГЕРБ да не си направят правителств? Предполагам че могат да постигнат доста по-добро разбирателство по политики и личности.

36

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, Ицката се обидил, че него не го аплодират. Айде по сериозно. Истина ли е, че Христо Иванов се опита да пробута трима министри. Истина е. Истина ли е, че Василев си е признал, че е придобил неправомерно интелектуална собственост. Истина е. Е тогава защо трябва да ме занимавате с ръкопляскания. Е, и?

35

Анонимен

преди 2 години

И сега се видя че познатото зло е по-добро от непознатото зло... Само ГЕРБ...