24

неМИТ

преди 2 години

До МИТ"Злото , което ни управлява 12 години???? Баааа мама , какво толкова е станало бре , кланета ли имаше, насилствено изселване, фалити на банки, предприятия ....????"Всъщност точно това стана, доста добре си го описал. Ако ти живееш като кон с капаци и не ти пука е дръг въпрос

23

Обективно

преди 2 години

Извънсъдебно споразумение означава, че И ДВЕТЕ страни може би са сгафили нещо. Не само едната. Кражба на интелектуална собственост - под път и над път в България!Доста тънък лед дори и за съдиите.

22

Dinosaurus

преди 2 години

Погледнет го тоя Станислави, ми че то същото бе, както се казваше в една стара реклама. Копие на СлТр и сценаристчетата: наглост, високомерие, назидателност, укор, цупене, още да изреждам ли. И главно: всички са им виновни, щото на кривата ракета космоса и пречи. "Шок" в залата на НС, ани то шоуто е там сега, освен съспенс и димки нищо друго не могат, ама за 10000 на месец. Още три седмици ли им трябват " да мислят". Данъкоплатци, честит победител в 46 НС !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Какво е станасло ли? Прокопиев се е обадил на Христо Иванов с въпроса - "Ами моите министри няма ли да ги вкарате в правителстворто?"По същия начин вкарваше министри в правителството на Бойко. Самия Христо е вкаран така. Сами решете кой е задкулисието.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4И с какво дръпнахме? Точно и ясно ме интересува? Има хора, които стабилно дръпнаха и то благодарение на нас. Дръпнахме цяла България в София, защото родните им места останаха без болници и аптеки, затвориха се предприятия, линейките са нещо луксозно, неграмотност.......Като гледам ти падаш от Космоса и не си живял/а/ тук. И да, някога имахме космонавти...

19

Анонимен

преди 2 години

до 18 ето сам си признаваш че си свинче на социални помощи от герб

18

Герберски трол

преди 2 години

До 10. Научи се никога да не казваш никога, пррасе кално. И запомни, че това е най-тъпият коментар в мрежата. А ние ще продължим да ви еваваме макята с коментарите си и да ви бъдем с бодлите си. Говведо мръсно.

17

Анонимен

преди 2 години

До МИТАко имаш малък или среден бизнес, ще разбереш. Колкото и да си изряден, ако не си с гръб и помощи от банки, си обречен. Целта е тази в БГ, унищожаване на средните и само големи фирми с милиарди отпуснати от джоба на данъкоплатеца. Няма какво да ти обяснявам. Ако имаш интерес да казваш на бялото-черно си го повтаряй....

16

Изнервен

преди 2 години

И вие сте същите като другите. Задкулисни и тайни разговори. Нали уж нямаше да се водят пазарлъци за постове? На Василев сте му предлагали ту министър на екологията, ту вицепрезидент и при това му обещавате да извадите от ДАНС финансовото разузнаване и да го дадете на него??? Без да е ясно какво мислят другите партии, парламентът, експерти, обществото. Ех, Българийо жалка.

15

АнонимеН

преди 2 години

Нещо много с подобни фирми станаха тука! А б ре вие да не сте от "фирмата" на Василев та го браните така? Ха ха ха

14

Анонимен

преди 2 години

когато улицата влезе в парламента...

13

Анонимен

преди 2 години

Василев има спорове със съдружник в собствения си бизнес. Аз имам фирма и това е нещо нормално. И с какво това навреди на Българския данъкоплатец. Напротив трябват хора като него, а не счетоводители да ни водят държавните сметки. Това да му е греха на Василев. Понякога в едно съдружие, един дава идея, но други я представят за своя...Тогава кой е крадеца на интелектуални документи? Пеевски и другите му другари по забогатяване, са нашите хора, които са ни крали. Затова сме на дъното навсякъде.

12

Анонимен

преди 2 години

ОПГ Гроб грабиха българския етнос така, както турчин не го е грабил! И да, последните 12 години бяха ползотворни, ама само за членове на шайката!

11

Т К О

преди 2 години

Фалирали фирми....фалирали банки, фалирали... ....измами с ддс-та, ПРИВАТИЗАЦИИ за жълти стотинки, Но по документи Всичко е Точно!!!!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

герберските *** никога повече няма да управляват,а свинчетата по форумите са пръскат от яд че повече няма да има кой да им плаща за коментарчета

9

Анонимен

преди 2 години

до 4 и с какво дръпнахме напред я обясни

8

www

преди 2 години

До kirilДа не говорим, че това е търговски спор.Нивото на компетентност на лицата на ИТН е потресаващо.

7

Анонимен

преди 2 години

заяждащия се антиваксър....

6

kiril

преди 2 години

Тоя човек обърна правото с краката нагоре. Откога извънсъдебно споразумение означава осъдителна присъда ? Просто някой хора не могат да разберат кога започват да се излагат с простотията си.

5

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АНОНИМЕНВ средата на таблицата (казах го и на предните избори) БСП е незаобиколим фактор;))) Още повече, че само тя, може да спаси ИТН от грандиозният провал, който я чака