25

Анонимен

преди 2 години

Партията на Слави не е на никоя друга партия, тя е по-силна от всичките партии, управлявали досега, но предполагам, че е близка до ДПС, НДСВ, защото Слави е от атлантическия клуб , Доган също е от атлантическия клуб, предполагам, че са дясна и консерватовна партия, но разбира се, не е сигурно.

24

Реалността

преди 2 години

Протеста та протеста!!! Една шепа хора затваряха кръстовища, някой ги яхна и им даде малко сила (?) и се родиха "новите" партии на протеста!!! Те не искаха властта хахахахаха

23

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че Божков е бил ударен от Бойко, а някои от хората му и са починали доста удобно, защото Божков е ходил при Сретен Йосич и е искал свиждане, което не е получил , но Сретен е враг на Бойко и Божков е ударен и бизнеса му отнет.

22

Асан

преди 2 години

9. Суджук и водка на корем за червените кхмери :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Нещата са ясни! Правителство с подкрепата на БСП и ДПС 65+36+29 е равно на 130 гласа!

20

Анонимен

преди 2 години

Всички лъжат... Това поне е ясно...

19

Анонимен

преди 2 години

Гледах за ИТН, те са консервативна партия, БСП също са консервативни, както и другите партии, предполагам, че ще се разбират добре помежду си.

18

Анонимен

преди 2 години

Всичко върви към нова тройна коалиция

17

Анонимен

преди 2 години

До ннБойко прекали, а толкова хора, колкото измряха през неговото управление , не се е случвало преди в България и такъв страх,следене,подслушване,мачкане,колосален грабеж. И не е вярно,че и през времето на Рашков също са били убивани толкова хора, както пише Томова, точно обратното - когато насилието на полицаите е надхвърлило всякакви червени граници, Рашков е отишъл да разговаря с Костов , за да бъде спряно насилието върху хора! Уморихме се от насилие, Бойко, върви си!

16

мдааааа

преди 2 години

явно се е докопала вече до кокала и е спокойна...

15

Анонимен

преди 2 години

Нищо лошо няма в нови избори. Поне всички разбраха, чий слуга е Славуца и надали пак ще се подлъжат. Правеха сметка да си прокарат хората пак зад гърба на протеста, но им лъснаха далаверите. Още с първия си проектокабинет се видя, че е лапнал здрава пачка от Доган и сега трябва да изпълнява. Който му вярва си е за негова сметка

14

Анонимен

преди 2 години

До СМЕХ....БСП участваха в протестите, АБВ - също участваха, почти целия народ участваха, да не говорим, че без телевизията на БСП, никой нямаше да разбере, че има протест, защото другите телевизии не отразяваха протеста, защото или са купени марионетки или поради страх си мълчаха!

13

нн

преди 2 години

Нинова, Нинова какви ги кроихте с Радев, какво ви сполетя. Предсрочни избори, сл. коабинет, милион гласа и БСП изритва ГЕРБ от власт и 4 години шапка на тояга, ние сме, ние ще управляваме. Да, ГЕРБ е съсипан по долен и мръсен начин, но вие БСП сте направо размазани, политически труп. Партията на ината и на Слави, партията на политическите недоносчета сега ви лудва. Правите се на важни, но е толкова грозно, че не може повече. Чаокат ни избори, но вие сте завинаги аут от политиката.

12

Анонимен

преди 2 години

А докато тия се карат за постове и прочие, за България нищо не се прави. Нито се говори. Вече всичко е в застой, не се строи, нищо не се случва.

11

Анонимен

преди 2 години

Браво, все хубави идеи, радвам се, че ИТН са ви подкрепили, обаче бюджета за общините, не трябва да се краде, а действително да се влага в човешкия капитал, в обучение, обучение в професии, за социални дейности, за разкриване на добре платени работни места, подпомагане на раждаемостта с безплатни ин витро процедури и т.н.!

10

Анонимен

преди 2 години

130 депутата общо имат ИТН (новото НДСВ),БСП и ДПС! Ще има втора серия на Тройната крадлива коалиция. Пък и Ники Мук ще получи някое министерско място за компенсация. Нищо ново под слънцето, само проста аритметика?

9

Анонимен

преди 2 години

Промяната за България заедно с Мая, Татяна, Ръстю, и другите изтупани от нафталина, Тошко африкански.... Тежко и горко за бедната държавица!

8

Анонимен

преди 2 години

БСП са като Равин Худ. Който взима парите от богатите и ги дава на бедните..срещу скромна лихва.

7

Наблюдател

преди 2 години

Нито дума за борба с корупцията и съдебна реформа. Явно не е приоритет нито на БСП нито на ИТН. А с ДПС ще се разберат за икономиката и порциите. И на протестиращите граждани да им е честито новото правителство!

6

Shtagi

преди 2 години

И осмо : Време ти е да се махаш от БСП. Свърши си работата.