303

Анонимен

преди 2 години

Когато лилипутите се шашардисват и не могат да намерят изход от сложни ситуации, великаните,които разбира се не са в парламента,седят в сянка почти невидими със своите 9 и повече цифрови авоари , решават съдбата на България,а баламите нека продължават да си мечтаят за промяна.

302

Анонимен

преди 2 години

Кабинетът е подготвен и написан в Сараите, но все още не е изпратено книжно копие до Славчо, новото мюре на мафията!

301

Анонимен

преди 2 години

Ами Тошко Полуръстов, не е ли малко нагло вие с 60 депутата да искате да узурпирате цялата власт, а останалите 4 партии просто да ви подкрепят.

300

ИТН

преди 2 години

ИТН ми звучи като Има Такива Неандерталци. Вие какво мислите ?

299

Щерю

преди 2 години

Свети Слави, Свети Тодор и Света баба Вуна - тия вече ще оправят България...

298

Найден

преди 2 години

До Жалко за народа- ами нали сте готови -рабоете,кой ви спра...Нали заедно всичи бяхте,защо сега не се обединете ,създайте си общи взаиооношения и дерзайте...или не си вярвате.Може би всеки от вас иска да води "БАЩИНА ДРУЖИНА". НЕ СИ ЛИ ВЯРВЯТЕ ?..-

297

ПроСоТо

преди 2 години

До Дядо Соци...Ами ще те разиграват!..Като не можеш да погледнеш по-далече от носа си и да прецениш кое е "зърно" и кое "плява",ще те разиграват!..А "девиза".."Сички са плява" ,е по-лефтерен и от плявата!.-."Даст ин дъ уинд"..

296

Анонимен

преди 2 години

Тези не трябва да им се дава никаква власт, още на първите преговори за някои важен за държавата проект ще почнат така да се държат и чужденците на секундата ще ги изрежат, дори и като чалгари са посредствени честно, на какво основани това самочувствие не е ясно.

295

Аз

преди 2 години

Толкова жалка картинка са платените герберисти, че само с бърз поглед на коментарите и сложните + - си личи колко работа са ги хванали да вършат. ЖАЛКИ СЪЩЕСЪВА СТЕ, заслужавате мизерията която *** ББ и *** покрай него създадоха.

294

izh

преди 2 години

Един ден повече театро - един ден повече еднолично управление на комуномутрите /разпределение на държавните имоти, ликвидация на конкурентите , актуализации на бюджета и свежи пари за нашите хора/ оттук нататък - това ще е ! Всички партийки по веригата ще гушнат по нещо, АМА ЕДИН ПЪТ. Наздраве *** мозъчета !!!

293

Жалко за народа

преди 2 години

Тошко Й.: Ние сме готови с кабинета, но няма да ви го съобщим докато не ни дадете безусловна подкрепа. Нали за това ви кръстихме партии на промяната без да сте такива.

292

Анонимен

преди 2 години

Днес итн показа истинското си лице - за всеки министър явно има приготвен компромат и който не слуша или иска да се изразява свободно, без да е съгласувал това, което ще каже, със славчо и дпс, ще бъде омаскарен. Ето това избраха хората, и дпс пак ще дърпа конците на всички. Честито!

291

Анонимен

преди 2 години

ДПС казаха, че няма да подкрепят министри от служебния кабинет. итн - също не искат. Явно кукловодът е един и същ

290

опетков

преди 2 години

До Анонимен295 Скрий се, анонимник. Като си такъв смелчага, поне се осмели да си напишеш името.

289

sanita per aqua

преди 2 години

Абе вземете този Тошко Палечко с феса го изкъпете,ако трябва насила.То не се търпи.И му измийте жълтите зъби.Не боли

288

стоян

преди 2 години

Плювайки по служебното правителство ИТН се самоубива ритуално.Още повече ,че плюенето съвпада с това на ДПС.

287

Анонимен

преди 2 години

Светото правителство на ИТН било готово! Аферим, ашколсун! Светец до светица! Такива светци са, че ги крият да не вземе да ослепее народа от светлината, която излъчват!

286

ПроСоТо

преди 2 години

И нещо друго,от което ме боли сърцето,ама..какво да направя?..Вижте:..-"Партията НА Сакскобургготски",.."Партията" на Бориссофф,сега "Партията" НА Славейко Трифонов...?!?!?!?!...КАКВИ СА ТИЯ ЧАСТНИ ПАРТИИ?!?!?!...Какъв ни е девиза?..-"Секи трети-с лична партия!"..?!..За "енти път":..-НС ТРЯБВА да ДЕФИНИРА,СИТУИРА и ФИНАНСИРА САМО ДВЕ партии..-Да ги наречем УСЛОВНО "Либерали" и "Консерватори"..Едната да приобщи хората с "проевропейско мислене",а другата-с по-национална ориентация..ТОВА Е!

285

Време за промяна

преди 2 години

Правителство ще има. Никой не иска нови избори така че ще се достигне до споразумение и за програмата и за състава. Важното е преди да се внесе в НС тези, от които се очаква подкрепа да са запознати и с програмата му и със състава, а не да ги научават от медиите. ИТН трябва да се учат на парламентаризъм. Тази игра си има правила.

284

m

преди 2 години

Преди време тия от ИТН бръмчаха, че се харчат пари за избори. А сега само нови и нови избори на всеки 3 месеца ли? 50% ли очакват да съберат? Страхотни г/лупаци