78

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри! Това са статии... Ако имате претенции просто се обърнете, към здравните власти, а не да ревете по форумите. Не виждам в България някой да е репресиран, заради ваксините. Тук всеки може да се гъбарка с такива, като вас... първосигнални...

77

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксинираните с Янсен, при която пълният курс се постига с една доза, са ги добавили във групата на напълно ваксинирани. Само от Днес и дежурните *** все са недоразбрали.

76

L.

преди 2 години

То има и друг парадокс - как си влачим 6,000 допълнителни заразени болни от октомври миналата година... Те са откакто мина потвърждението, че няма да се чака тест след две седмици, за да се обяви някого за излекуван...

75

Анонимен

преди 2 години

Комунистите започнаха с тяхните номера. Да лъжат и мажат.

74

Анонимен

преди 2 години

Приони, инжектират ви приони. Не слушайте псевдо лекарите. Искат да ви жънат. Но трябва да сте съгласни.

73

няма

преди 2 години

такъв цирк .. абе пишете ги ваксинирани сичките и да се свършва

72

Анонимен

преди 2 години

До Лекар....А защо очаквате да имат представа от имунология? Разбира се, че нямат. Вие ако имате, сте тук случайно.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72"Навикът" на имунната система се нарича имунитет, и разбира се, че трябва да остане. Нали е това целта на ваксинирането, в крайна сметка. А "какво ще последва от кодирането" - зависи, какво разбирате под "кодиране". Кодиращата молекула РНК се разрушава, след като си е свършила работата. Не би могло да е иначе, защото е химически нестабилна. Не случайно ваксините се съхраняват на минусови температури.

70

Анонимен

преди 2 години

Питайте бате си СлаФчо във Фейса да ви обясни, как мина срещата му с covid-19 и, дали ваксините са отровни... Той знае "истината"...

69

Анонимен

преди 2 години

"Антиваксърите просто се страхуват от всичко, което не разбират... Не само от ваксините. Никой не ги кара да се бодат, но навсякъде реват..."................................................Никой ли, я пак си помисли. Ограниченията в Европа и пълзящата задължителна ваксинация на какво ти приличат?

68

Анонимен

преди 2 години

До Лекар. Инжектирай си антифриз. След като (ако) се разложиш в почвата и антифриза изчезва. Може и нафта, но най добре и двете. И не използвай "лекар" за никнейм, за две години тази думичка се опорочи. Жалко за съвестните лекари.

67

Шаши

преди 2 години

До Лекар: Е тук вече ме убеди. Отивам и двете да си сложа. Даже и следващите 1200. На един път.

66

Обяснение

преди 2 години

Обяснението е просто-поредното точене на здравната каца!

65

Антиваксър

преди 2 години

Ваксърчетата да се боцкат през ден ако искат. Пожелавам им много здраве. Ще им трябва.

64

Лекар

преди 2 години

Какво кодиране, какъв навик, бе хора? Вие имате ли представа изобщо от имунология!

63

Анонимен

преди 2 години

Вместо да броите парите на някой си фармацевт, по-добре спасете живота си и здравето си. За да не би да забогатява някой си учен /откривател и фармацевтичен гигант, ще жертваш живота си?!!! По-голяма глупост не бях чувал.

62

Павето

преди 2 години

До Лекар - Ами джаскай се на ден с по 3 инжекции, нали нищо не остава и ще си предпазен? Какво се грижиш за нас заблудените антиваксъри? Иначе, както би казал НЕО - о, ъпгрейдс? Отне ви 1 година да сглобите някаква такава недомислица в изречение и да си помислите, че ще е работеща пропаганда? Смях!

61

Ваксиниан Антигенов

преди 2 години

До Към анти-ваксърите: Нямаме намерение да се ваксинираме с каквотои да е, бъди спокоен! Ама ти се ваксинирай, никой не те спира! А за да видиш, че не сме злопаметни, ще дойдем на погребението ти, да ударим по едно за бог да прости!

60

Лекар

преди 2 години

6 часа след рнк ваксината , няма нищо в тялото. Организма го унищожава, а и ваксината се саморазгражда. Подадена е информация, имунната система се подготвя за среща с вируса за да то неутрализира. Като не разбирате, не приказвайте простотии поне. А консервантите във ваксината са същите, които се използват за другите инжекционни лекарства.

59

Анонимен

преди 2 години

До 65 - Да, има го. Кофти, нали? След фейсбук, вече и гугъл да не се ползва, да не се гневят платените. Ти ли ще ми кажеш на кое да вярвам? На някаква информация, която ми се струва логична, или на теб - обикновен платен пропагандатор намерен на сметището?