40

българин

преди 2 години

До 46 " Превратаджиски партии" казваш? И що да са такива? И е хубаво че са доста партии,а не само една ГЕРБ когато завзе властта преди 12 г! Значи всичко което прави ГЕРБ е " демократично" а останалите партии,което правят законно печелейки Не е демократично така ли?-:))) Ти освен ГЕРБ друго не виждаш а? Примерете се вече! ГЕРБ приключи с властта в България!-:)))

39

мнение

преди 2 години

Правилно. Важно е комисиите да са ефективни и подготвят промените в законите. А като ходят всеки ден на заседание само ще правят панаир в заседателната зала от ГЕРБ, ще бойкотират заседанията и всякакви други хватки, за да не работят на заседанията...

38

Анонимен

преди 2 години

Има предложение седянките на НС да НЕ се предават по ЧИЛИвизиите - всяко ДУПЕтатче се пъчи и кипри като плюеща кифла (и рундьо кифльото си направи преврата тъкмо с проактивността си в ефира), докато ултрасите от неговата банда го "аплодират" мляскаво и гръмко. Това е в противоречие с Гьотето Рундьов и призива му за "светлина и прозрачност", ама някой снима ли го по време на задкулисието с учиндолците - "да ИМА кабинет, да НЯМА кабинет" ("тука има, тука нЕма)?

37

Накратко

преди 2 години

Тия предния парламент първо си вдигнаха заплатите, а сега да работят по-малко.Лееее ,мъкааа.

36

О хо хо

преди 2 години

Ми за кво им е? Имат си телефони, разбират се! Сега ще забранят и да ги снимат в Парламента!

35

бай Дончо

преди 2 години

И две седмици им са много . Важното е да си вдигнат заплатите на 13-15000 месечно . народа съжелява за избора си и то много . Да остане служебното правителство и тези да си ходят.

34

Тумим

преди 2 години

Тоя башибозук дето се е случил там от кол и въже,няма да изтрае и до половината на мандата.Масово хората набеждават *Телевизия 7/8* за пропаганден инструмент в ръцете на хора с комерсиални интереси.Днес всички съжаляват за своя избор.но уви......

33

Става

преди 2 години

но и заплатите да им бъдат всъотвествие на присъствието им в НС. За депутатите НС е работно място и всяко отсъствие трябва да се сакнционирал Крайно време е депутатите, които имат работа и работят въпреки депутатстването си да не получават РЗ като депутати! Да им се заплаща само за дните, в които заседават. Още повече, че всички неща могата да ги получават онлайн, а не на хартия.

32

Анонимен

преди 2 години

Така де! Бай Тошу хубаво го беше измислил - и без това нищо не зависеше от НС само беля на главата. Да зимат заплати и да не се мешат у държавните дела, пък той си управляваше. ТА И РУБЛЕВ ТАКА - БЕЗ ГЮРУЛТИИ НИЕ СИ ВИ УПРАВЛЯВАМЕ. Да почнат да слагат и лозунги като ено време. "С Радев и Слави напред към светлото бъдеще!"

31

Анонимен

преди 2 години

Не е нещо ново - така е било при тодор живков, за къф ви е парламент, закривай ,славчо ще управлява от фейсбук. ако му трябва закон, тошко африкански ще го напише и готово

30

АБОРИГЕН

преди 2 години

ЗАЩО ДА ЗАСЕДАВАТ НАПРАВО ДА ВЗИМАТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ -А НА ПРОЗРАЧНОСТА - МАЙ.НАТА И!!!ЧАЛГАРИТЕ СА НА ХОД !!!!?РАДЕФ НЕ НА ОПЕРА И НА БАНЯ ДА ХОДИШ ЩЕ СИ СЪЩАТА К.И.Р.

29

Анонимен

преди 2 години

До българиНо, щом искаш да те минават с двеста ок. Аз нямам такова желание! До сега ревахте, че нищо не правили и изведнъж на амбразурата!

28

Saki

преди 2 години

Усетиха се ,че не са на нивото на другите партии, речникът им е беден и жаргонен, не владеят реториката, не са добри оратори и са си на ниво плоски смешки в кабеларка. Затова и гледат ,да избягат от парламента. Като двойкаджия от олимпиада. Като няма от кой да преписват ,са кръгла нула.

27

Анонимен

преди 2 години

От ИТН си знаят работата. Оставете ги да работят. Ще е 100 пъти по-добре от ГЕРБ

26

Анонимен

преди 2 години

Комисия по електронно управление и информационни технологии. Това другото име на фабриката за *** и фалшиви новини ли ще да е?

25

ИТН депутат-чалгар

преди 2 години

Най-важното сега е кога ще пристигнат новите служебни ферарита! Моето гадже с бронзов тен също много се интересува. Каза ми ако не се доредя за едно ферари с цвят червен да взимам ламборгини, лимонено жълто, че другите трябвало да плащат за винетка в Монако, а на нас заплатите са много ниски и докато не ни закачат тук-там на хранилките да взимаме дебели комисионни ще си е жива мизерия.

24

Анонимен

преди 2 години

Тия си повишиха заплатите на 10000лв и сега не искат да работят ,тогава си гласувайте по малки заплати гадове

23

Анонимен

преди 2 години

Интересни комисии ще има в новия парламент. Чудно ми е комисията по "Икономическа политика" с какво точно ще се занимава?? Колко пари могат да се изкарат от политика може би?

22

българин

преди 2 години

Тук,освен Герберска злоба,друго не прочитам!

21

Анонимен

преди 2 години

Сега секи, който има близък на Запад мияч на *** и берач на краставици да му пише и да му тегли ена майна и да го извика той да дойде тука да поживее. При рая на Слави и Радев.