52

аз

преди 2 години

До Costa ----------------значи е на правилни позиции.

51

Анонимен

преди 2 години

То наистина голяма борба срещу вируса е нужна. Вече почти две години и населението на земята не е намаляло, а напротив. Кого плашите с безсмислиците си? С тая "висока" смъртност от "вируса" може би след 100000 години ще намалее.

50

Алекс

преди 2 години

До инженерНай-после някой компетентен да напише,че чиповете във ваксините са тотална глупост.

49

Costa

преди 2 години

Пейсател Виктор Ерофеев е *** "с гниещи вътрешности". Виктор Ерофеев, съвременният руски писател, стана известен със своята русофобия и антисъветизъм. На тези два стълба се държи цялото му творчество и медийни изяви.

48

Анонимен

преди 2 години

С водка борят Ковид-а в Москва. На другите места ползват препарат за вана щото денги за водку нет!

47

прочетено тук днес

преди 2 години

В Русия не искат ваксина, а всеки пети български гражданин е с психично разстройство (49, 50, 52).

46

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще се преборят с вируса с водка! Автора на статията явно е любител на Биопродукт и извърта нещата!

45

Анонимен

преди 2 години

До 49 Стига си бълнувал Руснаците при Путин живеят в пъти по-добре, отколкото при Горбачов и Елцин. А репресии има за НРО-тата финнасирани от Запад, защото започанаха много да наглеят

44

Анонимен

преди 2 години

Всичката тази боза я твърди писателят Виктор Ерофеев в свой коментар, цитиран от "Дойче веле". Някой чел ли е нещо написано от световно неизвестния Виктор Ерофеев?

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "В Русия все по-често личен пример за ваксиниране дават известни личности. А в България кои известни личности са ваксинирани и са дали личен пример за ваксиниране? Буда Тиквоний ваксинира ли се, за да даде пример на мат'ряла от неговия ГЕРБав калибър?" Джуджето ваксинира ли се? Кога ще пуснат клипчето от суперсекретния бункер?

42

Анонимен

преди 2 години

В Русия все по-често личен пример за ваксиниране дават известни личности. А в България кои известни личности са ваксинирани и са дали личен пример за ваксиниране? Буда Тиквоний ваксинира ли се, за да даде пример на мат'ряла от неговия ГЕРБав калибър?

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Западняците, както си му е редът, вярват в здравия разум, а здравият разум е преди всичко във вярата в петдесет и четирите пола и пиндостанската изключителност." Горкия, храни се от ръката на западняка, но чипа още е от старото съвеЦко производство. Не е лесно да те тресе шизито.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "Да, де, ако Путин беше като Горбачов или Елцин на Запад щяха да го превъзнасят до небето само че той не е национелен предател" Не е национален предател? Руснаците в Русия МИЗЕРСТВАТ, извършват се НЕВИЖДАНИ политически репресии, страната е в международна изолация, а обикновения руснак се чуди как да избяга от "великата" Русия (на година имат по около милион трайно напускащи страната), а демографската им криза се задълбочава. Путин не бил национален предател. Хахахахахааа

39

Анонимен

преди 2 години

Западняците, както си му е редът, вярват в здравия разум, а здравият разум е преди всичко във вярата в петдесет и четирите пола и пиндостанската изключителност.

38

Анонимен

преди 2 години

А в САЩ пият белина срещу ковид-19.

37

Анонимен

преди 2 години

Що бе? По една снимка на Путин у секи дом. 5 минути на ден глеане на снимката е достатъчно. Сички болести се чистят. И с повече боярищник.

36

†††

преди 2 години

Руснаците и те се усетиха че ги водят към гробищата с иглата. Путин е бил три пъти до главния Сатанист във Ватикана. Герба на Русия е двуглав орел. Това също е и масонски символ - ordo ab chao(ред от хаос).Правителства и медии са под контрола на Антихриста.

35

Анонимен

преди 2 години

Да, де, ако Путин беше като Горбачов или Елцин на Запад щяха да го превъзнасят до небето само че той не е национелен предател и руснаците чувстват това и затова го подкрепят

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Всички бяхя засегнати от вуруса, но най масово измираха хората в САЩ, ЕС и Великобритания. Русия е много след тях.

33

Анонимен

преди 2 години

Абе кви ги пишете:задължителното доброволно ваксиниране