159

Анонимен

преди 2 години

Кво ги крият имената, като се знае, че ще са втора или трета употреба политици? Меглена Кунева забатачи образованието като министър. Сега премиер ще я правят. Ами как да не я направят, като им уреди машините по мадурски? А помните ли щеше да става президент? :D Изкопават от бункерите мумии политици и ги вкарват в кабинет. Да не забравят само да ги нафталират, че молците като ги налазят нищо няма да остане от тях. Смешници.

158

анонимен

преди 2 години

Я да видим що за детище този път ще родите.Ако недоносче като миналото,хич не се напъвайте.

157

izh

преди 2 години

Голям смях, ако не касаеше всички нормални българи, т. е. тези които са на проходната част на бюджета. Лапачите / счетоводители, адвокати, овенни , чалгари и др./ т. е. тия дето никой никога не е виждал да добавят поне един лев за тази държава се изказват особено компетентно спрямо собствения си манталитет и този на мераклиите да гушнат някоя пара в суматохата. защо смятат че мутробизнеса ще развърже кесиите и следващата година? Това с парите СВЪРШИ. Оправяйте се сами. Вдигайте цените, FINE

156

Отпор!

преди 2 години

Не плащайте данъците си за тази година, лихвите са минимални, а загубите нищожни в сравнение със щетите върху всички нас от фалита на банка ББР, спирането на АМ Хемус, уволненията на над 10 000 души в администрацията за два месеца!

155

Отпор!

преди 2 години

Саботирайте работата на служебното правителство - не правете и отложете големи покупки като тези на апартамент, автомобил, големи ремонти. Имайте предвид, че правителството прибира огромни суми ДДС и данъци. Тези пари отиват в джобовете на Радев, Радевица с тоалетите за 3 000 лв, Галевица с майките, Чалгарите с охраната и джиповете и т н.!

154

пияница мистик

преди 2 години

А, не бързайте. На вас и без това не ви се управлява, защото не знаете как :))) Повикайте Ахмед Джолан да ви дава акъл как се прави това

153

Анонимен

преди 2 години

Божков и другите олигарси са бизНесмени марионетки. В момента в тези олигарси са заключени парите нА ДС. И немогат да ги ползват зада въртят далавери. Трябва им на ДС смяна на системата за да се отключат милиарди. Америка и Европа създадоха спец съда и компи чрез Борисов за да попречат на Дс и БСП да върнат социализма и проруските глупости. Сега кои иска да махне спец съда и компи Христо Иванов Дб ,мутри вън , БСП, ДПС , итн . Последните 4 организации са ясни. Тази която е наи подозрителна е ДБ.

152

Как да му пука като

преди 2 години

трима българи-чета с предател.

151

Анонимен

преди 2 години

ДБ и Христо Иванов ще им помогнат за правителството. Явно е,че сценаристите имат нужда от експертите на ДБ.

150

Вие сериозно ли?!

преди 2 години

Dьржава ли?!?Страна на ниво третия свят... европейска ли е държава?!

149

Анонимен

преди 2 години

На тези новите изобщо не им пука за народа, за тях най важното е да махнат Гешев и ВСС, за да отърват Божков и останалите олигарси престъпници.

148

Анонимен

преди 2 години

Двугербавите камили - в софийския зоопарк! Муху-муху-у-у-у!

147

Анонимен

преди 2 години

В нашата държава наи търсената стока са марионетките. Търсят се марионетки за създатели на партии, търсят се марионетки за депутати, търсят се марионетки за министри, търсят се марионетки за бизнесмени, търсят се марионетки за прокурори, търсят се марионетки престъпни босове. За какво са ни тука някакви си личности да ни мътят водата. Задаите си въпроса кои ги търси всички тези и ще разберете кои е вашия истински враг.

146

Истукан

преди 2 години

ИТН са за сметището при ГРЕБ и останалите. Ще ги видите. Така имахте доверие на ГЕРБ, докато не се срина и тяхното доверие.

145

Асан

преди 2 години

Тошко африкански премиер

144

Трилиончо викали на

преди 2 години

боковото внуче след 3тия му рожден ден.

143

Истукан

преди 2 години

Никога не се доверявам на шоумени.

142

наблюдател от ООН

преди 2 години

И падна гъста Лондонска мъгла...КАБИНЕТ НА МЪГЛАТА...

141

123456

преди 2 години

Дружно братя българи си отсякохме сами главите 35 %от населението дават гласостаналите не няма как да стане Щом не гласуваме честито да ни еУправление на малцинството *** който избират "НОВО УПРАВЛЕНИЕ НОВ МОДЕЛ" АБЕ ЧЕСТИТ ДА НИ Е НОВИЯ БАРДАК извинете Парламент.

140

Има ли мазнинка още

преди 2 години

Не случайно ви пита Боко?!?