81

Анонимен

преди 2 години

Този в кой свят живее, правителство на ИТН няма, има някакъв проект и консултации на които се обяснява как са им длъжни на безусловна подкрепа. Такъв политически инфантилизъм и наглост света не е виждал.

80

Анонимен

преди 2 години

Особено докато Цветанов беше в ГРОБ, нямаше човек, който да каже някоя дума накриво срещу някой от ГРОБ и да не умре след това, рано или късно. Цели семейства бяха избити, оцеляваха само някои с чадърите и то не всички, някои.

79

От Мелбърн

преди 2 години

Малее, ако Тиквата и Слави са ви най-добрите кандиадти, тежко ви и и горко. Не се учудвайте защо сте последни в европата. Аз вече имам съвсем други проблеми , като на кой плаж вълните ще са най-добри за сърфиране.

78

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от такива шушумиги като тоя, които постоянно боравят с шаблони. Какво на пролет бе. Аре като кацнат на Марс, тогава.

77

пияница мистик

преди 2 години

"Но някак си очаквах статуквото да се промени с нови и неопетнени лица, а не такива с 20-годишна меко казано противоречива история на срастване на властови и бизнес интереси, шуробаджаначество и любовници с бонуси" - продължи размишленията си тя. "Но може би просто клин клин избива, де да знам. Ше го мисля пак, ако има нови избори."

76

пияница мистик

преди 2 години

МЛАДЕЖКОТО НДСВ ПОЗДРАВЯВА - Народът на тези древни земи не може да си поеме дъх от интересно втори ден поред. Отдавна очакваната промяна на статуквото бе представена ударно днес, като природонаселението изпадна в еуфория, примесена в екстаз, опитвайки се да си рече дали повече му е смешно или повече не му е. "Не ме разбирайте погрешно. Аз най-много обичам разкрасен стар виц. Хем е нещо познатичко, хем знам къде е смешката, че да не ми се пояснява прекалено много, че е в кръга на шегата това" - обяви нацията, изглеждаща като детенце, предобрило със захарта. "Но някак си очаквах статуквото да с

75

Девънпоров

преди 2 години

До дааааааИ какво по-точно направиха герп, че нещо не мога да се сетя. А да, сетих се, тунела на Витиня - отне им 6 години.

74

Анонимен

преди 2 години

А дано, ама надали...

73

Анонимен

преди 2 години

До ЕтнопсихологГрешиш, народа отдавна би шута на герберите, даже веднага след първото им управление, просто те крадяха изборите , а не ги печелиха, а и постепенно наслагаха много хора на хранилката си, включително и противниците си, за да няма недоволни и роптаещи срещу ГРОБ или им запушваха устата по други начини.

72

питане

преди 2 години

Кой изчегърта Николай Василев? Кой държи шпаклата та Слави мълчи.

71

Тракиец

преди 2 години

Не се вайкайте Славе вече ударил поне една линия.Па може и канабис да е смукнал.Няма страшно той : ша ва упрай:.

70

Анонимен

преди 2 години

До дааааааТолкова много терор и смърт, не бяхме виждали, преди мутрите се биеха помежду си и на улицата, а откакто Баце дойде, бият народа и мутрите се настаниха на банките в парламента, не беше само наглото нахлуване при президента, което просто преля чашата, баща му на Радев беше убит, а съпругата му умишлено разболяна, както бяха разболяни и избити и много хора през герберското управление! Но тези, които са на хранилката , не виждаха това и страданието на хората, защото имат чадър и не ги з

69

ДС

преди 2 години

Всяка пукнатина успоредна на Партийната линия е права линия!

68

Анонимен

преди 2 години

И да има пукнатини, ще се оправят. Какво толкова? Тиквата сменяше министри през месец.

67

Анонимен

преди 2 години

Всяка маса - кръгла маса! Всеки пияница - рицар на царство Чалгария!

66

даааааа

преди 2 години

До ДевънпоровЖивейте си с фантазиите, ГЕРБ са първа политическа сила. С стакмистиката им от чужбина нямат и процент. И всеки здраво мислещ човек ще разбере, че каквото и да правят/не машини да слагат и т.н./, когото и да сложат все е тая. За тия 30 години преход освен ГЕРБ НИКОЙ друг не е правил нещо за държавата. Само грабиха, грабиха, грабиха!. И изобщо не ме интересуват нито чекмеджета, нито кулчета нито пистолети. Не гласувам за никого защото всички са едни и същи, НОООО съм реалист.

65

Киро

преди 2 години

Още не знаем кои ще бъдат министри и въобще ще има ли правителство, но знаем, че напролет ще се пропука.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "...желанието да се внесе нещо ново в политическия ни живот..." И какво им е "новото"? Грипльо възкреси култа към личността, а и всички останали са луднали по собствения си НАРЦИСИЗЪМ - всеки "лидер" си се люби жежко в обектива и ефира, Тошо репички да *** в сравнение с Мун...чо Славяновски и Тошко Африкански. "*** медиите правят силата!" (надпис на НС след 2017 г.).

63

Анонимен

преди 2 години

То още няма предложено правителство, какво остана до действащо такова, а разни лози вече са наясно кога ще има пукнатини.Аман от анаЛизатори!

62

Анонимен

преди 2 години

до 58 ; Стига с тоз Пияница мистик и с брътвежите му за соца , които топлят само пенсиите от БСП ! Кажи нещо нещо за клиентелисткия режим на ЕС в милата ни татковина СЕГА който ни срина тотално по всички показатели ! Или и ти си от послушковците на ЕС , които правят отчисления за някои чекмеджета ?!