75

Благоевград

преди 2 години

България да спре с езика на омразата , да даде свобода и човешки права на македонският народ в Пиринска Македония , и българският съд в срок до 01.12.2021 г. да регистрира всички македонски Организации и Сдружения на етническите македонци в България , в противен случай ще последват определени санкции към България от ЕС.

74

до 88

преди 2 години

До 88това са свободни съчинения. Сигурно хан Тервел е имал слаба държава, когато е изклал арабите при Константинопол. Няма европейски и азиатски държави , има стари и млади държави. По правило младите са по-слаби. Справка - Китай.

73

бг

преди 2 години

От 1912 когато сръбската армия нахлува в Македония докато българската обсажда одрин Сърбия започна методична политика на етническо прочистване , създаване на македонска нация , създаване на македонски език само за да унищожи националното самосъзнане на българите там .По време на карнегиевата анкета 1913 тя удоствореряма че Македония е населена българи ,които са часта от българската екзархия.Само след 1945 г са избити от титовите тайни служби над 50 000 българи а хиляди са в концлагери

72

до македоникус

преди 2 години

До македоникусИ моят род е от Егейска Македония и какво дати кажа - чист българин съм. Българите са били най-многобройни векове наред, но е имало много репресии. Защо се мълчи за сатрапът Павлос Мелас, който имал паметник в Драма?Негови са думите "Българин да не остане"

71

Абе...

преди 2 години

Случка на ГКПП..Дойрани ( Гр-Мк)..Гръкът се почеса и се развика...Българите с две имена назад. Защото си дадохме гз под наем като им давахме паспорти...пишем ги с две а не с три имена както е редно..А нали ние поставяме условията и те се молят за пасоши. Когато влязят в ЕС.. ще изгорят публично нашите пасоши. Сега им трябват да работят в Герм и да си купат возило

70

:-)

преди 2 години

КОЙТО Е ВЗЕЛ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ Е ЕДНОТО ОТ ДВЕТЕ НЕЩА - ИЛИ Е БЪЛГАРИН ПО СЪЗНАНИЕ, ИЛИ Е лъжец, ЗАЩОТО В ДЕКЛАРАЦИЯ Е ИЗЛЪГАЛ ЧЕ Е БЪЛГАРИН.

69

Любен

преди 2 години

Каква свобода на словото има в България само! Тук всеки сръбски агент и всяко македонско *** може да се пише за турчин и да се оплаква, че го репресират или още по-странно за българин, ама такъв дето обеснява македонски тези :) Като секнат паричките пак ще се правите на българи, ама ще сте забравили тезите вече :)

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Тито не спазва обещанието и не връща покрайнините и Македония на България

67

Анонимен

преди 2 години

До македоникус Българин си, защото всичките изброени държави са били част от България.

66

Анонимен

преди 2 години

До 123 Това показва, че скоро няма да има мир. Може чак след 2-3 поколения и то ако сега почнат да спазват правилата.

65

123

преди 2 години

Признават бъл. малцинство, пишат се 3-4 хиляди българи, и какво?! Едно голямо нищо и за тях и за нас. А макетата напират да признаем тяхната нация, и език, омо илинден да се регистрира в Бг. , не подписват, че нямат териториални претенции към нас, а пък за историята да не говорим.

64

Богомил

преди 2 години

До Вассилис СпартаисХахаха! Преди 6000 години гърците са живели в Северна Африка и са говорили семитски език. Преди 3500 г. след огромното изригване на вулкана на Санторини, траките напускат масово островите, а на тяхно място се заселват гърците, изгонени от Египет, заради настъпилия глад след изригването на вулкана. Смесвайки се с траките, гърците възприемат тяхната цивилизация, богове, митология и езикът им става индоевропейски под тракийско влияние. Елините са тракийското племе "сели".

63

Анонимен

преди 2 години

САТРАПЪТ ТИТО ГО ИЗПРАТИХА ДЕСЕТКИ ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ ОТ ИЗТОК И ЗАПАД,КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ И СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ В ПОСЛЕДНИЯ МУ ПЪТ.А "ВЕЛИКИЯ"ОТРИЦАТЕЛ НА МАКЕДОНСКОТО ТОДОР ЖИВКОВ НИКОЙ НЕ РАЗБРА,ЧЕ Е УМРЯЛ...

62

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЧЕ КАКВО МУ Е ПРОГРЕСИВНОТО ДА ОБИЖДАШ НЯКОЙ В МАКЕДОНИЯ САМО ЗАЩОТО КАЗВА,ЧЕ Е МАКЕДОНЕЦ.

61

Питлест Калин

преди 2 години

До ВАСИЛЛИС СПАРТАИС:Когато ние сме правили варненската цивилизация вие т.н. гърци сте се разхождали из етиопското плато като диваци.

60

Анонимен

преди 2 години

До TCUДА А ЗАЩО ЛИ ТОГАВА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ СЕ СПАСЯВАХА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ НА ЗАПАД ПРЕЗ ЮГОСЛАВИЯ ПРИ САТРАПА ТИТО...БЪЛГАРИТЕ ВМЕСТО ДА ПЛЮЯТ ПО ТИТО ПО-ДОБРЕ ДА МУ ИЗДИГНАТ ПАМЕТНИК.КОГАТО УМРЯ ТИТО ДЕСЕТКИ СТОТИЦИ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ ОТ ЗАПАД И ИЗТОК МУ СЕ ПОКЛОНИХА ЛИЧНО...КАТО УМРЯ ТОДОР ЖИВКОВ НЯМАШЕ КОЙ ДА ГО ПОГРЕБЕ!

59

Анонимен

преди 2 години

Ако Северна Македония имаха за лидер този прогресивен човек, те щяха да бъдат недостижими. Вместо това имат за премиер един лъжец и ***, който обикаля Европа, клевети България и става за смях.

58

Анонимен

преди 2 години

До Единнапротив възрастните са най-големите македонци в р.македония...иначе гаранция ти давам,че щяха да са българи,но не са...а и няма как.

57

Един

преди 2 години

Преди години минавам през Макето и обърках пътя. Питам един възрастен човек как да да намеря пътя към Куманово. Казвам му, питам те на български дали ще ме разбереш? И той ми отговаря - е как не, на майчиниот език. Та масово по-възрастните хора си признават, че са българи, но управниците се правят на улави.

56

македоникус

преди 2 години

Што да кажам jас како сум македонец егеец во Бугариjа , дали сум грк , бугарин али само македонец ? Истиот сум како Зорбас , во Бугариjа - Чорбов , во Србиjа - Чорбич , во Ромуниjа - Чорбеску , а Алексис Зорбас во душата македонец !