61

Анонимен

преди 2 години

Няма начин да са все още в нормата с главите си ! Тия, дето всеки ден цъффат като кукувици от часовник по телевизора да се изкречеталят, че спасението било във ваксите, вече никой не ги брои за у ред. Навити са с някаква перпетуум пружина и не могат да се върнат в час. Така ще са си. Алелуя! И повече хапчета за сън да гълтат.

60

До 67

преди 2 години

До до БОЦИ-БОЦ -Може би те интересува един кожен ваксинатор в задният ти двор?

59

до БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Че кой се интересува, какво ще правиш?

58

Анонимен

преди 2 години

До Ваксинирана - браво... боцкай пак наесен. И догодина. И тн.

57

ВАКСИНАТА

преди 2 години

До Овчарим Вече става въпрос заТОТАЛЕН КОНТРОЛ! Прочетете -Белегът на Звяра ще ни го поставят с ...ваксини от сайтаНЕПОЗНАТО от 2010 г

56

Ваксинирана

преди 2 години

Аз се ваксинирах с файзер преди 6 месеца. Никакви реакции, ни ранни, ни късни оплаквания. Нито пък се заразих, като се грижих за болните ми деца .

55

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

"Попитана дали испанците ще трябва да се реваксинират всяка година, министър Дариас отговори кратко: Да, без съмнение." ... ОК... Вие си знаете за вас. Аз няма да се боцна никоя година... Без съмнение.

54

Анонимен

преди 2 години

В Испания 90% от новите случаи са на младежи под 20 години. Ясно е,че ваксините са ефективни , както е ясно , че докато не ваксинират децата няма да може да се прекрати пандемията.

53

Анонимен

преди 2 години

Спрете да бъркате боипрепарата срещу Ковид с ВАКСИНА! Този биопрепарат е в тестов процес!

52

Анонимен

преди 2 години

Аз още март имах 2 дози пфайзер. Юни си бих 3 доза Comirnaty. Днес сложих и първа доза Астра Зенека. Смятам и Джонсън и Джонсън да сложа.Без пари са. От всички ще сложа и ще взема златен сертификат безпроблемен достъп до всяка една държава

51

Анонимен

преди 2 години

Бебетата още в родилния дом ги набождат с 6 ваксини и какво,??? И в първите 3 месеца още 9. И какво???

50

Edin888

преди 2 години

Извадка от статията:"в момента целта на правителството е да продължи да ваксинира всички, докато достигне, ако е възможно, 100% от испанското население.''Изглежда може да кажем сбогом на сегашните заложени 70% ваксинирани за да се върнем към 'нормалното'.

49

Овчарим

преди 2 години

Ррррррр на ваксините, печалба се гони, печалба. Стара истина е, че който каквото и да ти говори, винаги става въпрос за пари. Измени се понятието за доктор, откакто парите завладяха света.

48

Анонимен

преди 2 години

Докато не умрят голяма част от световното население, няма да се свърши това безумие. Останалите живи ще бъдат напълно зомбираните и контролируеми. Хора, ако наистина се отличаваме от животните по това, че имаме свободна воля и можем да мислим, време е да се събудим и да се вдигнем всички срещу безумците. Само така ще има бъдеще за децата ни.

47

Анонимен

преди 2 години

Просто не истина колко са про-сти ваксърите ,значи двете дози не помагат и сега ще набухат трета доза ,ако и тя не помогне четвърта доза докато се гътнат .Човешката простотия наистина е безкрайна ,прекланям се пред Айнщайн.Най-лошото ,че са толкова са прости ,че не могат да осъзнаят собствената си простотия ,а това вече е трагедия.

46

Гурбетчия

преди 2 години

Нищо подобно,тук в Испания никой не може да те принудени да се ваксинираш. Всичко това е пропаганда. Търсят ***, които да им се вържат.

45

Винар

преди 2 години

Некой стар винар може ли да ми каже как да спра ферментацията у затворено буре

44

Antvx

преди 2 години

Да се набодеш за голи обещания и след това да искат от теб още повече маски, ограничения, тестове, паспорти, дистанция и прочее изисквания - и да не го усетиш че те лъжат... няма логика. И тези същите, които ви излъгаха продължават да се гаврят с послушните: сега втора доза, догодина нова, и така до края на света. Тъжно...

43

Новината

преди 2 години

Новината не пълна.Закупени са за 1.8млрд Пфайзер-бустер.Договарят се факсини с Пфайзер и Модерна за 2022 и 2023.Е сега може да ме триете.

42

Анонимен

преди 2 години

Който иска се ваксинира, който не иска, не. Къв е тоя спор и опит за налагане на правилното мнение. Който не е погребвал, няма да се бодне. Който е заровил близък, ще размисли. Логично.