75

Справедливост

преди 2 години

При тройни коалиция се краде добре, но при петорна още по добре.

74

Анонимен

преди 2 години

Мантрата, че Боко не бил крал и само строил, строил....въобще не върви. Стига с тия лъжи и заблуди вече. Мъчите се да спасите невижданите и нечувани гербаджийски кражби с немощни стенания, че другите крали повече. Не, никой не е крал повече от герб! Даже и от ЕС крадяха и от САЩ и от който им се изпречи на пътя. Пладнешките кражби на герб приключиха. Ще му ремонтираме магистралите и ще патим.

73

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха пълен та....шак е тая държава, само Герберите се оказаха статукво ХАХАХАХ

72

Борат

преди 2 години

Гаси селския кариран костюм като долни ***, под небръсната мазна физиономия, нося си пунгията

71

Анонимен

преди 2 години

Тези всичките започват много зле,не ми се мисли как ще финишират,но дано да е по-скоро краят им. Правителството им ще е шок и ужас.

70

Справедливост

преди 2 години

Кабинетът вече е решен от Президента. ИТН, ДБ, ИМВ, БСП, ДПС. Само не знам какво ще каже Слави и Тошко за партиите от статуквото. Избирателите да лапат мухи. Заменихме един самозванец с друг. Поведението им го доказва.

69

Анонимен

преди 2 години

Към избирателите на ИТН и ДБ: За такива договорки ли гласувахте?

68

Дано се

преди 2 години

разберат кои ще са космонафтите, че не мога да трая скандали.

67

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПАЗАРЛЪЦИТЕ ЗАПОЧНАХА . ТВА СА 28 МИЛИАРДА ОТ ЕС НЕ СА 2.80

66

Анонимен

преди 2 години

Първо си от ДПС или БСП, после НДСВ, после от ГЕРБ, накрая - от "Демократична България" или ИТН.Във всеки от трите случая си "вървиш" заедно с гласовете на избирателите. Така е в община Хитрино. Единственото, което не се променя в общината при избори през последните 18 години, е кметът.

65

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам такива ухилени до ушите при всичките грешки, които направиха и ми напонят Бай *** в Европа. Нагли балкански типове, много доволни, че са успели да се намърдат в парламента.

64

До 61

преди 2 години

Ако си на 12 години е невиждан грабеж последните 12 години!Амам ако си на повечко години, значи ти е доста къса паметта!!!! Че тия дето бяха преди Боко, крадоха триж пъти повече от него! И ония крадяха от народа си, тоя поне големия процент го краде от евро средства!!!

63

Dinosaurus

преди 2 години

"Разговорът между двете политически сили се провежда при закрити врата". Я, нова политика, пълна промяна, прозрачност, яснота! Ликуй народе, докато си разпределят парите, които ние изработихме, а Герб спастри след краха на БСП-управлението в "началото на демокрацията"! Целувай ръка, че не предлагат още едни избори, защото те са СЪЩИТЕ от 45 НС ! Кое е новото, кое е промяна? Не можаха да изчегъртат нищо, обаче клекнаха, че ще делят на повече хиени лапачката и властта. А отговорността?

62

Анонимен

преди 2 години

НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ ВИ ИЗКАРА ОТ ПАРЛАМЕНТА С КАМЪНИ И ПРЪТОВЕ ОКТОМВРИ МЕСЕЦ!

61

До Shark

преди 2 години

Е да де ама нали уж вече щеше да е ПРОЗРАЧНО :) Прозрачно мъ за някои ( ние от публиката не сме от тях )

60

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами като са се ундурдисали младите що да не се вземат, тошковците, бойкикевците и гномовете им са си лика прилика, дет се вика май една майка ги е раждала или пък бащите им са се сменяли на зареда ... !!!

59

Браво

преди 2 години

Сега всички ще се разберат, ще си стиснат ръцете, ще се прегърнат и дружно в името на България и българският народ ще започнат да крадат като за последно.

58

бай Таци

преди 2 години

На Тошко Aфpикански маска не му ли се полага на cypaта, че и без друго не е от убавите...

57

Shark

преди 2 години

До 58. А ти какво искаш? Това са само преговори, предварителни разговори,няма да се вземе конкретно решение. Какво, да пуснат журналетата, че после да слушаме приказки от 1001 нощ, неща дето са говорени и още повече такива, дето не са говорени, но някое журналистче си е носасало някакви думички и си съчинило работи, нямащи нищо общо с реалността, съчинения по чуто-недочуто и недоразбрано. Естествено, че ще е при затворени врата.

56

ВАГИНИН

преди 2 години

61 Не бе говорили са си за гейовееее, лезбийкиии, педофилиии и такива неща и имаме съгласие и те така