71

Тц,тц

преди 2 години

Парламентарна комисия по отношение на Рашков няма ли да бъде сформирана? Човекът е медицински случай, нужно е специалист -херпетолог да освидетелства служебния министър. Устата вече не побира раздвоения му език .В Зоопарка ще е достоен експонат при азиатските и африканските посестрими :-))

70

Анонимен

преди 2 години

Страх от справедливо възмездие тресе гербаджийските парламентарни простаци, което е добро начало за народа в началото на Лъва

69

Сата НАТО

преди 2 години

С какво по-специално отношение към съветниците на Радев да се подхожда ,след като прокуратурата извърши подобна акция в Министерството на екологията и водите? ------ Той (Гешев) и в Министерството на екологията няма право, нито нужда, да действа така театрално. Да се прибави и това към делото за държавна измяна.

68

Анонимен

преди 2 години

разследване на десетте изборни победи на ГЕРБ - по документите и бюлетините следите остават - как са драскани бюлетини от гербовите комисии за да бъдат обявявани за невалидни по времето на броенето на масата от гербести застъпници-престъпници.... как по половин милион са обявявани за невалидни, как без нужните приподписвания изборни протоколи са поправяни... ако има такива неща - БАЙ СТАВРИ ВИ ЗОВЕ ОПОРОЧИТЕЛИ НА ВОЛЯТА НА НАРОДА.

67

Анонимен

преди 2 години

Сега Гешев трябва да даде Рашков на прокурор за набеждаване по чл.286 НК.

66

:-) у ъззззз

преди 2 години

*** ЩО СПРЯХТЕ ТРИЕНЕТОО В УСЛУГА НА ГРОБ МЪКААА, МЪКААА, ЦВЕТОМИР ПАУНОВ ВЕЧЕ НЕ ВИ ЛИ КОМАНДВА? САМО ОЩЕ СИ ТУРГА ДЕБУРКО ПО ДЕСЕТ ЛАЙКА НА СЕКУНДА, ЩОТО УМРЕЛА БАНКЯНСКАТА ПАРТИЯ И ЕЙ ТАКА ПО НАВИК... абе, къде изчезнаха зозо-пенсионер, калечко алечко, странджето, алеле бе вие верно без пари ред не пишете хахахаха

65

Хехе

преди 2 години

Със същите доводи се изказа Гешев. С какво по-специално отношение към съветниците на Радев да се подхожда ,след като прокуратурата извърши подобна акция в Министерството на екологията и водите?

64

Анонимен

преди 2 години

62 Ченгето от престъпната ДС Рашков, се излага всеки ден. Накрая и децата ще го сочат с пръст и ще му се смеят. Луд с автомат.

63

ЗАГЛАВИЕ

преди 2 години

струва ми се по-логично обратното ГЕШЕВ ДАВА РАШКОВ НА ПРОКУРОР, никой ли не знае, че Рашков е бил в комуниститечските репресивни органи, сигурно се е главозамаял, че тези времена се завръщат

62

ДЕЛО ЗА ИЗБОРИТЕ

преди 2 години

До ЛъжливПатеричоците - говорители на ГЕРБ основателно се притесняват от трети избори - то вторите бяха катастрофални а третите ще са разгромни за ГЕРБОШАЙКАТА. НО Е НЕОБХОДИМО ЕДНО ДРУГО НЕЩО - ДА СЕ ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО, В ХОДА НА КОЕТО ДА СЕ ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА НА ДОКУМЕНТАЦИЯТА ОТ ИЗБОРИТЕ ПО ЦВЕТАНОВСКИ - ИЗБОРНИ ПРОТОКОЛИ И БЮЛЕТИНИ, ДА СЕ ВИДИ ЗА ПОДПРАВЕНИ ДОКУМЕНТИ, ФАЛШИФИКАЦИИ, КАК ТАКА ПО ПОЛОВИН МИЛИОН БЮЛЕТИНИ БЯХА ОБЯВЯВАНИ ЗА НЕВАЛИДНИ И ПРИ БАЙ СТАВРИ...

61

Анонимен

преди 2 години

Луд умора няма, та и Рашков.

60

Анонимен

преди 2 години

Страх тресе кочинката, от страх се тресат гербаджийските ***, страхуват се от адекватните решения и действия на Служебното Правителство. Гледам на живо Парламента, Министъра на Вътрешните Работи - г -н Бойко Рашков, почтен човек, разумни отговри и умело контролира простите агресивни Бойко Борисовите простаци. Браво на Бойко Рашков! Браво на Румен Радев - Българския Президент! Браво на Служебното Правителство!

59

Сата НАТО

преди 2 години

Гешев е дитектно престъпник срещу Държавата и трябва да бъде съден за предателство от най-тежка категория. Да рушиш съзнателно авторитета на Държавния глава и на президентската институция, е точно това. Независимо дали го осъзнава с маймунския си мозък.

58

Анонимен

преди 2 години

Рашков разказа играта на Борисов. Както и тази на Гешев. С прости милиционери и чалгари, просто няма как да се скрие фалита на България. Дори и с влизането в еврозоната. Хората си броят стотинките, а те искат да получават заплати от хиляди левове. Защо от БНБ продължават да дават информация за спестяванията на хората и фирмите в левчета. Нали са толкова добри финансисти, че дори и акъл искат да ми дават.

57

Интересно наистина

преди 2 години

Все пак като се абстрахираме от герберските *** ....реално Гешев обслужва интересите на властта....и всички приближени до ГЕРБ ...това го знаят и първокласниците....!!!! Няма нито един осъден ...всички мутри са оправдани....от него ...чак е смешно....смеее ни се цяла Европа на корупцията и шуробаджанащината....

56

Анонимен

преди 2 години

А Живко? Кога ще има добър живот?

55

Цървул

преди 2 години

Народна поговорка - Комунист и коза не трябва да се пускат в къщи, защото накрая се качват на покрива!

54

Каун Грипенов трол

преди 2 години

А сега да направя едно коремно на лоста на пРезидента.

53

Бико

преди 2 години

-Говорит Масква,говорит Масква,товарищ Радев. - Товаря господин Путин,и на Бургас и на Варна.

52

Сата НАТО

преди 2 години

Абсолютно е прав Рашков, железни аргументи. Халал да са му имотите, Господ здеаве да му дава, а такива като Гешев и Тиквата - жалки мошеници и подлеци, Господ ще ги накаже.