56

Анонимен

преди 2 години

Верно ли си мислят, че дълги, скучни и лъжливи статии се четат от-до? Само заглавието и края. Некадърно пропагандиране. Не познавате българската психология. Пак не можахте да ме навиете.

55

159

преди 2 години

#54 (159 Това не съм аз.) Исках да кажа, че никога не дса ме привличали държавническите служб и следвах МЕИ-то, така го наричаха едно време, И ми хареса да уча езици. Мога да ползвам 4.

54

Анонимен

преди 2 години

Трудно се чете нещо, преведено с гугъл транслейтър

53

Анонимен

преди 2 години

правителствата, доцентите и агитаторите трябва само с тояжка да се понатупат, иначе няма се запрат да хленчат колко са нацакани та да нацакат и останалите. също така съм бил свидетел на летен грип преди 5/6 години в приморско, който изтръшка няколко човека до кома, така, че всичко си е до организъм, не до инжекции

52

51

преди 2 години

Искам да отбележа, хляб, зърнени, не ям. Единствените ми зеленчуци са листни и ги ползвам за гарнитура. Най- много кеаставица или зелена чушка да хапна. От години ям под 20 грама въглехидрати на ден.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48Без симпотмно е когато си хванал даден вирус но имунната ти система го унищожи лесно и бързо.

50

Анонимен

преди 2 години

Ще се види колко са го изкарали и имат антитела при 4 -та вълна. Наближава моментът на истината.

49

Кукловодител

преди 2 години

Ангеле, тънка Корона пропаганда, браво

48

До 31

преди 2 години

Само растителна храна вика. Аз съм на протеин и мазнини от години, 185 съм, 85 кг, забременявам ги с поглед, холестеролът ми е в граници. Вегетарианството е пълна глупост. Човек е пригоден да живее на мас и месо и това е основната причина да развие сравнително голям и комплексен мозък.

47

Анонимен

преди 2 години

До 46 -параноидните шизофреници да се "ваксинират" - нормалните да си живеят и без истерии - ковигрипчето е нормално заразен, типично опасен грип - тоест нищожно част от малцината разболели се ще умрат, предимно стари и хронично болни хора. Как не го загряхте за година и половина? Всички данни са налични и ясни.

46

Анонимен

преди 2 години

Днеска в магазина един пенсианер беше без маска. Това показва, че вече и пенсионерите не се страхуват от ковид.

45

Анонимен

преди 2 години

вируса всички са го изкарали, нали казаха, че голяма част са го минали безсимптомно, е кво значи тва? всеки го е преболедувал

44

Анонимен

преди 2 години

Доходоносен бизнес за някои е тоя ковид. Други пък останаха без работа. Няма да се спрат с тези статии. И мерките няма да махнат. И болните ще се увеличават всеки ден.

43

Анонимен

преди 2 години

Да живеем с ковид, значи да се ваксинираме, за да може броят болни да е достатъчно малък и приемлив за да не блокира цялата система на здравеопазване, за да може да се лекуват и останалите пациенти, както преди ковид пандемията. Да няма локдауни, защото държавите ще фалират. Мангъров е престъпник, защото искаше вирусът да помете всички и който оживее, оживее. Видяхме как с локдаун и мерки , преди ваксините, умираха и боледуваха стотици хиляди българи едновременно. Без ваксини не може да стане

42

Ангел

преди 2 години

Изкарах Алфата пролетта, една седмица с температура и болки в кръста, положителен тест, сега очаквам Делтата с едни гърди напред. Въобще не мисля да се ваксинирам, защото, ако не този, то следващия щам ще заобиколи ваксината, Мисля че вируса ще мутира във все по-безвредни варианти, но и по-заразни като грипа.

41

Анонимен

преди 2 години

както хлeбарките не изчезват, така и вирусите не изчезват, тва трябва да си го набият в кратуните и да спрат с тая излагация наречена "пандемия и ограничения"

40

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно за вируса няма да има и една новина в медиите. Темага се изчерпа. Спрете новините за ковид и мерките и 99 процента след по-малко ог година ще забравят за ковид.

39

Анонимен

преди 2 години

До 38 - ама... преболедувах го. Казва се ГРИП. Малко си болен, гадно ти е, сополи, кашлица. КАЗВА СЕ ГРИП. Имали сме го от столетия. Боледувал съм същия, и по-лек, и по-тежък, вече десетки пъти през живота си. Само още не ми бяха казали от телевизора че е страшна пандемия, та да разказвам по форумите. Преболедувах го, и баба ми и дядо ми го преболедуваха, ГРИП Е ПИЧ УСПОКОЙ СЕ

38

Анонимен

преди 2 години

До 23: Искаш да кажеш, че в болницата ти беше поставена диагноза болен от Делта ли?. Щото още на пръсти се броят и ги търсят с фенерче тези с делтата.

37

До 32

преди 2 години

Като те блъсне тия грип, пич, дано се оправиш бързо и спреш с глупостите!