12

бай грую

преди 2 години

До Митев. Хе-хе, много бързо го оцени, за два месеца. Сега като му разклечат партиите в парламента целия план и като го върнат от Брюксел, ще видиш колко е компетентен.

11

Анонимен

преди 2 години

От както управлява служебния кабинет към българия потекоха милярди евро и инвестиции. Браво на правителството. Жалко че не е завинаги.

10

Анонимен

преди 2 години

Вярвам правите разлика между - ще се влеят, бяха вляни в икономиката, бяха вляни в наши фирми от икономиката, бяха вляни в моя джоб.

9

Анонимен

преди 2 години

Панът за възстановяване беше изготвен от екип на Томислав Дончев след ДЕВЕТ месеца работа. Радьовите комунисти го гримираха малко в "зеленко" и така закъсняха, че не е ясно дали и догодина ще получим някакви субсидии - затова се разбързаха да правят кривителство, че да задържат Говорилнята и да искат заеми - при Боко имахме висок кредитен рейтинг, а при комунизма не е ясно Да не са луди тези от ЕС да дават пари на превратаджии? Май сте забравили как ни спряха субсидиите при Станишев и Орешарски

8

Койчо

преди 2 години

Момче не споменавай цифрата защото боко тиквата ще получи инфаркт че не може да ги открадне

7

EMIGRANT

преди 2 години

20 милиарда ще ви се излеят по офшорните сметки,ако обаче в ЕС балъците са също толкова колкото и в БГ,което обаче е малко вероятно!Но ти си мечтай и точи ли ги,нито е забранено,нито се плаща!Виж наивниците те глеткат и фиткат колко си умен,макар и с купена дипломка от Харвард!!

6

Митев

преди 2 години

Ето това е компетентен, конкретен, можещ министър. Не като марионетките на Борисов и Пеевски, които целокупният български народ се увери, че в главите им е единствено как милиардите от Брюксел да се влеят в техния стан, чрез обръча от фирми.

5

ПроСоТо

преди 2 години

Аз не помня до сега да сме имали..не по-добро,поне на това ниво правителство...Ще бъде жалко,ако то бъде разтурено и на негово място дойдат новите ЛАКОМИ за КРАЖБИ креатури..Обаче тия 20 милиарда ще побъркат и без това побърканите мераци на "новите народни избраници".....Та не знам...Впрочем,ние отдавна сме доказали,че сме "Евтини на брашното и скъпи на триците"...

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ. НА ЗАГУБЕЛИТЕ НЕ ГУБЕТЕ КУРАЖ ИДВА СЛЕДВАЩИЯ ТИТАЖ

3

Ха-ха

преди 2 години

И ще се излеят в джобовете на олигарсите

2

Анонимен

преди 2 години

Дано не е поредната комунистическа лапачка на народни пари.

1

Цирк дьо солей

преди 2 години

Петорната коалиция няма да ги усети. За 12 години са така изгладнели, че ще ги изпапкат и ще питат за още.