32

noname

преди 2 години

Смешно е как гербаджии се правят на десни, герб са комунисти и управлението на Тиквун си беше тоталитарно.

31

До 13

преди 2 години

Когато 90% от парите за земвделие се крадат или разпределят между гербаджийски фирми само....това засяга ли земеделието или не?Когато пеевска фирма те изнудва и с помощта на прокуратурата ти вземе бизнеса...това отразява ли се? Когато същата тази прокуратура не повдигне обвинение стещу пеевски и не наложи справедливост...това отразява ли се...и на земеделието и на заплатите на хората в откраднатата фирма...или не?Съдвбната система и кражбите са най гол проблеми в момента.

30

До 29

преди 2 години

Вярвай си гербаджийско коммуунде.

29

Анонимен

преди 2 години

Гнусен тип е Бойкикиев.

28

Калеко Алеко

преди 2 години

Едно си баба знае едно си бае ... Корупцията при ГЕРБ беше в много по-малки размери в сравнение с предишни правителства, когато фалираха банки, приватизираха се предприятия за жълти стотинки и България се управляваше от Лукановци, Овчаровци, Догановци, ВИС, СИК, Илия Павлов и техните подопечни в БСП, ДПС, СДС и так далее ... Точно при ГЕРБ голяма част от тези порочни практики се прекратиха, а тези които ги осъществяваха сега изплуваха от клоаката на българската политика, като "нови лица" ... !!!

27

До 17

преди 2 години

Те двснитв от ДБ са се доказали....а ти кажи за червенитв гербави...че там бъка от коммундели. Начело с вашия вожд от Банкя.

26

noname

преди 2 години

ДБ успех.

25

Зозо

преди 2 години

Червената десница но Ицо Бойкикев служи на ДПС.

24

До 21

преди 2 години

Ахам..Йр.Иванов бил комунист, а мутрата банк1нска е най великия демократ, така ли?Отдавна сте жалки, гербаджийски тр....о...л..чета.

23

да се чете

преди 2 години

Костов е в криза.

22

Чичо

преди 2 години

ааа сега вече има ковид. Само дето за коя нова вълна говорим? За тая дето вече почна или след още 2-3?

21

Анонимен

преди 2 години

Не е корупцията, а липсата на демократични механизми, но от комунист като Бойкикев не очаквам повече ...

20

ФСБ

преди 2 години

Браво, Ице! Много се надяваме да сте едни от стожерите на истинската промяна!

19

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че например и Ало Ваньо е "инсценировка на президента"? Нищо, че беше години преди да стане такъв. Изобщо, не е възможно Тиквата да не е един свят човек. За гербавите *** и над труп със сатър да го снимат, не е той!

18

АнонимеН

преди 2 години

НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ КОРУПЦИЯТА И ПРЕСТЪПНОСТТА И ТОВА НА ВСИЧКИ Е ЯСНО! НЕ СЛУЧАЙНО ИСКА ЗАКРИВАНЕ НА КОМИСИЯТА ЗА КОНФИСКУВАНЕ НА ПРЕСТЪПНО ИМУЩЕСТВО ЗА ДА ОТЪРВЕ ЗАХАРИЕВЦИ БАНЕВЦИ АРАБАДЖИЕВЦИ И ДРУГИ КОСТОВИСТИ!

17

Зозо

преди 2 години

Червените десни от Дай България са пълен т*шак :)))))))))))))))))))))))))))))

16

Целта на човек е

преди 2 години

развитието.Според диалектиката,количествените натрупвания водят до качествени изменения.Тоест начинът ти на живот,битието, се нуждае от определени материални придобивки,които не могат да бъдат постигани по нормален начин от всеки.Лошото е,че повишения стандарт на живот не води пряко към извисено съзнание.Който е постигнал нещо по втория начин,иска да постигне и друго,пак така,а не да спре. Огледайте се в политиците ни,кажете кой от тях не е омазан в една или друга степен за това или онова.

15

нн

преди 2 години

Идиотска работа. На българите непрестанно им се внушава, че сме върхът на корупцията. Щом ние постоянно си насаждаме това, дали е истина или не никой не може да докаже, е те това е върхът на глупостта. В чужбина само това чакат и ни юркат като ***. Кой до сега доказа, че чекмеджето на Борисов е дейдствителност, а ако е инсценировка на Президента. Ако всичко е космически преувеличено.

14

Тодар Правешки

преди 2 години

До 1/Точно така, товарищ. Христо Иванов е комунистическо чедо, а През-ден-та Румен Шведски - никога не е бил член на БКП, нали?Я ми обясни, защо" комуниста" Иванов не е номинирал нито един агент на ДС, а шофьора на самолет напълни Президентството с такива? Както винаги съм казвал :Социализма и алкохола не са простили на никого!!!

13

До Анонимен 7

преди 2 години

Ти се замисли преди да ми даваш съвети на мен. Нещо като земеделие, селско стопанство, високи заплати, бедност.......