63

Анонимен

преди 2 години

Всички от ГЕРБ са корумпирани и компроментирани отвсякъде, за разлика от Бойко Рашков например. Всички шефове на службире назначени от мутрите са такива.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "Рашков хваща някого за извършено престъпление. Изведнъж става виновен, че престъпникът е престъпил закона. Ама и тъпата опорка." Или си напълно неграмотен, или се правиш на такъв: шефа на ДАНС го познават ВСИЧКИ полицаи в България и никой няма да го бутне с пръст, ако ще и слон да утрепе. Факта, че става след като го уволниха и точно Рашков се прави на борец за законност, е смехотворно пародиране със законности и то точно от ЧЕНГЕТАТА на ДС.

61

Анонимен

преди 2 години

До голЕм смЕхНе гъби. Бил е да храни животните, а прасето е подхвърлено в колата от Рашков. Излезе официално в ПИК.

60

голЕм смЕх

преди 2 години

Хайде пък и вие сега. Човека е бил в гората за гъби! И ако искате да знаете, дивото животно се е самоубило в багажника на колата!

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 Рашков хваща някого за извършено престъпление. Изведнъж става виновен, че престъпникът е престъпил закона. Ама и тъпата опорка. Трябва всички да се хващат и да няма свои и чужди. Престъплението е престъпление, който и да го извърши. Не става да не пипаме Доган, Пеевски, Борисов, Севдето, Горанов и т.н., но да се пъчим, че гоним руснаци. Не става и обратното- да се гонят само те, а не и други. В случая браво на МВР. Показа, че няма недосегаеми и в службите и почва промяна към доб

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 "И от този престъпник ще чакаш ред и правова държава" А от Рашков, който е корумпиран и компрометиран отвсякъде, очакваш, че е станал борец за правова държава. Интересно. :))))

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "ти момента с кой е бракониерствал изпусна ли го" Нищо не съм "изпуснал". Нещо повече, вече написах, че са го проучили, за да разберат къде могат да го ударят. Факта, че това е бивш шеф на ДАНС показва, че тия, които го правят не ги е страх от отмъщение от безспорно влиятелни фигури, а такива в България са малко. Вероятно военната хунта на Радев стои зад това (Рашков е само маша). Човека си е правил това, което винаги е правил, просто те го изпозлват за да го ударят с него. :))))

56

Анонимен

преди 2 години

И от този престъпник ще чакаш ред и правова държава. Ежесекундно се доказва, че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай. Това котило потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, занимаващи се с всевъзможни престъпления, схеми, кражби, измами, корупция и какво ли още не, трябва да се разтури незабавно.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 "Зависи много. Той е главен борец срещу престъпността и публична личност. Ако кокошкарства, то как да му се вярва, че не пази мафията, не участва в големи престъпления и не ги прикрива? Шеф на разузнаването е различно от Асан берача на желязо. Постът върви с отговорността." Това разбира се е точно това, на което разчита Рашков: формална абсолютна морална чистота. Нещо, което НЕ СЪЩЕСТВУВА. А когато някой като Рашков го прави, става съвсем явно защо се прави.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 Ами да се научим да мислим първо. Основният въпрос е не как е хванат, а защо изобщо е направил това, за което е хванат. Иначе, да, може да е имало информация, че ходи на лов в забранено време, да е подготвено да го причакат и т.н. Но престъплението си е престъпление, а акцията е съпоставима с това полицията да знае, че се готви примерно продажба на наркотици и да чака на гюме на мястото на сделката.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Абе ***, ти момента с кой е бракониерствал изпусна ли го, или тебе също са те изпускали ?! Компанията му показва приближеност към тиквуний и ко. Значи това дето "професионално" е вършил в ДАНС си е било политическа поръчка. Сега от горе на всичко, наричате нормалните коментиращи ***, токато прибирате 40те сребърници. Ония е ясно защо го правят, но Вие, Вие сте безобразните гнусари тука.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "Явно това дали си върши работата като шеф на ДАНС зависи от това дали ходи на лов. Нещо като вас: това дали сте пълноценни индивиди зависи от това колко много тролите тук." Зависи много. Той е главен борец срещу престъпността и публична личност. Ако кокошкарства, то как да му се вярва, че не пази мафията, не участва в големи престъпления и не ги прикрива? Шеф на разузнаването е различно от Асан берача на желязо. Постът върви с отговорността.

51

/Бивш/ шеф на...

преди 2 години

...ДАНС бракониерства. служител на силовите служби гази деца на пешеходна пътека след грубо нарушение на правилата на движение, магистрати ядат и пият на една маса с мутри.....Даваме ли си сметка докъде сме я докарали с овчедушието си? Даваме ли си сметка какво означава фактът, че хора на закона си позволяват да го газят нагло и публично?Струва ми се, че не....

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "били са с 2 коли да хранят животните. Във втората кола(не тая с Георгиев) е намерено прасето, но той не е стрелял, нищо не е бил правил, само си хранел животинки. Всичко било активно мероприятие на Рашков и само не се разбира дали прасето не е руски агент, който е влязъл сам в багажника и се е застрелял вътре. Както и да е, виновен е Рашков" Всъщност Рашков използва старите методи на ДС: намираш нещо незаконно в живота на разработвания и след това твърдиш, че "той си е такъв"

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Мхам, ясна работата, а тези лоши "реваншисти" решили да махат подобни "професионалисти", срамна работа." Ехаааа. Явно това дали си върши работата като шеф на ДАНС зависи от това дали ходи на лов. Нещо като вас: това дали сте пълноценни индивиди зависи от това колко много тролите тук.

48

Анонимен

преди 2 години

Тези са тъй наречените недосегаеми. Имат пари, власт и връзки. Утре са ги пуснали и ще се окаже че глиганите сами са се разписали да ги ловуват. Всичко останало си затвяря очите и продължаваме по старо му. И така, 30г и после още 30г. Блато станахме и такова ще си останем.

47

Калеко Алеко

преди 2 години

Активните мероприятия на рашкоФците продължават с пълна сила, само да не се окаже че в хода на разследването са използвани нерегламентирани СеРеСета и незаконно са подслушвани граждани ... !!!

46

Анонимен

преди 2 години

Начи, бивш шеф на ДАНС - дето мрънкаше, че са го махнали за дето много работил, ходи да бракониерства с шефа на футболерчетата на Боко ? Ама не били преплетени като свински черва, нито политическо назначени, ни зависими ? Мхам, ясна работата, а тези лоши "реваншисти" решили да махат подобни "професионалисти", срамна работа. Трябва човек да е изпускан в родилното по глава, че да верва на тиквуний и ко. Може би повече от веднъж.

45

Анонимен

преди 2 години

До ИзбягалВсъщност ПИК публикува вече тезата- били са с 2 коли да хранят животните. Във втората кола(не тая с Георгиев) е намерено прасето, но той не е стрелял, нищо не е бил правил, само си хранел животинки. Всичко било активно мероприятие на Рашков и само не се разбира дали прасето не е руски агент, който е влязъл сам в багажника и се е застрелял вътре. Както и да е, виновен е Рашков.

44

Натовеца

преди 2 години

Дансаджиите да се гонят и преследват по устав ,предателска организацийка дъщерна на ЦРУ инфилтрирана от американски шпиони Солончо Паси гордо призна ,ама те са от добрите шпиони от транс-атлантическите да знаете !