14

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Какво има да разследват 5 часа чак. Дядото го е ударила дименцията, може да си е.мислел, че върви по плажа. Влака го прегазва и толкос, мир на праха му. Разследването е готово. 1.час път, още половин за документация и айде газ на влака!

13

България на 3 ракии

преди 2 години

Забравили са да напишат "Бързия влак"

12

Хемус

преди 2 години

Човекът Бог да го прости бил ли е ваксиниран,питам понеже май и от друго се умира!Примерно онзи ден не можах да изпреваря един ТИР по-моя вина,и изведнъж насреща ми мина живота на лента!Хубаво че отбих вляво на банкета!Та да развием пак някоя философска теория за коронавируса

11

Анонимен

преди 2 години

Според очевидци той е бил с два бастуна и се движил в средата на релсите, съобщи Нова тв.......Бог да го прости!

10

Анонимен

преди 2 години

Пак добре че влака е присигнал у София.След некой и друг ден изобщо няма да присигат влаковете там за къде са тръгнали.

9

Бахгоу

преди 2 години

Тия нещастници с автобусните фирми загиват, ако направят железниците по европейски тертип. 7 часа от София до Бургас с едно спиране за тоалетна и цигара.

8

Анонимен

преди 2 години

радев управлява вече личи по всичко, чалго питеците още не схващат какво става

7

Чалгарин

преди 2 години

На кой му дреме? Така или иначе от утре ще се раздават ферарита.. Кой ще се клати на тези влакове? Българинът излита в космоса, като Безос.

6

Ко

преди 2 години

Юнион.Ивкони фирмата на ДПС

5

АнонимеН

преди 2 години

ПИСНАЛО МУ Е И ОТ БОРИСОВ И ОТ РАДЕВ!

4

Добринище

преди 2 години

Теснолинейсите са истината, доказано бавни влакчета. Що се мъчите с ния големи бараки. В Германия имат влакове със скорост над 200км. Ние сме на ниво парен локомотив. Сигурно от ГЕРБ

3

Бахгоу

преди 2 години

Абе, хората ползват скоростни влакове , ние какво ползваме - бавнодвижещи се ***. Сигурно в Индия и Пакистан са по луксозни.

2

Анонимен

преди 2 години

Майка ми преди година се наложи да ползва влак - Пловдив до София и отне 8 часа. Жената едно че прекара цял работен ден във влака и умря от страх. Купета пълни с ташунковци неговорещи български език. От този ден жената каза влак никога повече.

1

Анонимен

преди 2 години

Нормално като за Тикволандия.Мутрата 12 години унищожаваше БДЖ за да може автобусните фирми на господаря му Доган да процъфтяват.