66

Фигурант

преди 2 години

Другаре, няма да видите Хемус скоро!

65

Анонимен

преди 2 години

Недоразумението Радев - без коментар.

64

Анонимен

преди 2 години

Бях сигурен, че тези нищо няма да направят, но надминаха очакванията ми, като спряха това вече което е направено. Ккакво и пречеше Хемус, всичко е проектирано и платено, просто трябва да се построи. Милиони в северна България го чакаме това от години. Това е престъпление срещу тези хора.

63

До имв41

преди 2 години

Ама това е ваше менте ,назначено от тази бабишкера

62

Dinosaurus

преди 2 години

Чекай, чекай малко, нали служебното правителство, тоест тая самата го наззачи? нали изчегъртаха неуредиците и незаконните и некачествени пътища? Ами то така се чегърта: спираш парите в нарушение на договорите и фимите спират да работят. Ура, изчегъртано е, пътувайте по коларски пътечки. комунистите са свикнали да им се работи без пари, ама годината е 2021. След преврата на Зеления чорап следват саботажите на червената хунта. Ако не знаете, Хемус е започнат 1974 г с първа копка от Тодор Живков

61

Анонимен

преди 2 години

Ментетата на радев почнаха да гърмят,а спецов кога,харвардските ментета,Кацаров, Рашков, кога?

60

Влади

преди 2 години

Е.гати зомбито, казали му спираш всичко и той го спрял. Ама толкова явно, че чак шефовете се уплашиха от глупостта си и ц.ър.вулът изгоря.

59

Шоши Лебеда

преди 2 години

Какво рзбира тая бабка от магистрали и ЗАЩО я назначиха на тоя пост?

58

Робот

преди 2 години

Долу некомпетентното послушническо правителство на Фигуранта-пътник. Тия не само че не продължиха работата, но прецакаха и вече направеното!

57

Анонимен

преди 2 години

Некадърната политика на военната хунта води държавата към катастрофа.

56

Коко Горилата

преди 2 години

Тая лелка не знае на кой свят е, но резултатът е ясен - няма пътища и магистрали!

55

Баба мара

преди 2 години

какви са тези недицисплинирани хора отпуски с месеци отказват документи на министърана икономиката не идват на срещи какъв е този ешелон на администрацията

54

Изнервен

преди 2 години

Така е като се назначават некадърници без ясни мотиви, без конкурс и с единствен аргумент "наш" човек.

53

Ossi

преди 2 години

Тези министри съботират развитието на собственият си народ. Това са правили комунистите винаги. Те нямат родина, а Интернационал. Спряха магстралите. Асен Василев в прав текст каза, че не била приоритет. Ваксинацията буксува. Какво ще става не знам, но есента и зимата ще е страшно, ако тези останат. Ако продължите да разпилявате гласа си за кукувци, маяма и останалите клоуни, просто стягайте коланите. Чака ви глад и мизерия пак. Прocт народ - слаба държава.

52

Нено Пенев

преди 2 години

Eгати хаосът.Назначаване и след дни уволнение.Май навлизме в спиралата на ,, Ела да те назнача и после да те на...." Радеви неволи-революционни по време на пандемия. А ....грешка. Според др. президент нямаше К19, а диктатура на Борисов , за да командва...Социализъма в действие....по Сталински. Само Белене и Скравена липсват, защото сме в ЕС И НАТО.Това ни спасява...за сега...

51

Жалко за народа

преди 2 години

Шампионатът по скоростно уволнение в МРРБ е в разгара си. Нормативът е минимум едно назначение и едно уволнение на калпак. Кипи безсмислен труд.

50

Анонимен

преди 2 години

Поне не ми отговори ***, щеше да се развихри една "Одисея", нищо :)) Бокича къде се скрил, да не би Севда да му е сложила биберон в устата, че да не приказва много много :))

49

Анонимен

преди 2 години

Усещате ли как скоро Боко се завръща със страшна сила :)

48

Анонимен

преди 2 години

Радев събирай си ментетата и вън мутри некадърни

47

тва на

преди 2 години

снимката Апостол ли е?