26

Анонимен

преди 3 години

Е няма по *** коментари, толкова ли да е изпростял тоя народ. Германците ще се оправят, ако някъде нещо е сгрешено ще си вземат поука и ще продължат напред, а в България ще си хейтват, ще намесват религия, Истанбулската конвенция и етническото разделение между хората и т. н. Ще се се кланят на лъжливите партии и ще чакат светлото бъдеще.

25

Анонимен

преди 3 години

Личи си че Католиците четат Библията както дявола евангелието. Това което се случва го пише в Библията вземете я прочетете а не се правете на Християни. В Библията пише за последните дни преди свършека. Там е описано подробно какво ще се случи и какви ще бъдат предзнаменованията. Това още не е краят. Краят никой не знае кога ще бъде. Само Бог Отец и Син знаят. Излезте от матрицата на материалното и влезте в Ду..ховният свят. Той е Пътя Истината и Живота. В него ще намерите спокойствие и уют.

24

Бай Иван

преди 3 години

И така, огромни еко такси, данъци, промиване на мозъците на европеидната раса да не ражда, защото "било вредно" за природата, успоредно с това третия свят бълва над 90 процента от замърсяването, размножава се с темп на насекоми и само изисква да сме му длъжни, в задачата се пита, кой е глупакът в случая ;) ???

23

Анонимен

преди 3 години

Виновна и са привилегированите бели хетеро мъже, разбира се.

22

Данък въздух

преди 3 години

За да има добър стандарт трябва да има производство, а всяко производство консумира въздух и отделя CO2. A за консумация на въздух има данък вуздух, конто произвежда плаща висок данък въздух, така наречения зелен данък за CO2 емисии, това е трилионен бизнес с продажбата на CO2 сертификати, само развитите страни могат да си го позволят, страните като България винаги ще внасят и ще живеят бедно и ще слугуват на развитите и ще им служат за пазар.

21

Анонимен

преди 3 години

До Пример "Ако преминем изцяло на зелена енергия, без мпс на гориво, включително индустрията и нищо не се промени ?" - Индустрията не може да мине на зелена енергия, защото е неефективна. Засега няма никакви индикации, че ще се появи някаква нова енергия която да замени въглеводородите. Вятърната и слънчевата не може да покрие и 10% от нуждите на индустрията. А що се отнася дали не не може да се управлява природата - може, Урсула и чиновниците в Брюксел могат всичко, дори и активността на слънцето да управляват.

20

Асан

преди 3 години

Урсула да измисли данък дъжд :)))

19

Доматите с колците

преди 3 години

Рейн събира води от половин Европа и всяко лято прелива. така е от хиляди години. Климата ли е виновен? Твърде много боб ли рупаме?

18

Анонимен

преди 3 години

За да бъдем честни, виновни са тия дето са строили дървени къщи по бреговете на реки, които периодично преливат. Виновни са тия дето не са направили дренажна системата, виновни са и ако не са почистили коритата на реките. А че се вдига нивото на водата е факт. И преди се е случвало. Не случайно има множество потопени крайбрежни градове, които днес ги изследват водолази. Земята е жив организъм.

17

Анонимен

преди 3 години

Не! Виновни са наглите политици. Виновни са и ***, позволили да се строи във водосборните райони! Климатични промени има, ще има и винаги е имало, дори внпред индустриалната епоха. Имало е, дори когато е нямяло още хора!

16

Анонимен

преди 3 години

Руснаците имат климатично оръжие и го включват затова са промените в климата.

15

Стария Джо

преди 3 години

ЕС през 2050 год - всичко еко и био, няма парникови емисии, всички са един пол, а останалите мюсюлмани :))) Приели са в ЕС Азербайджан, Армения, Грузия, Туркменистан. Македонците още чакат заветното да. Пишат из учебници и помагала, че те са оправили климатичните промени и са спасили хората и ЕС! А потопа в Германия се случва за 274748 път

14

Живко

преди 3 години

Търся хора които да ми оправят живота! Може ли?Телефона ми е 0878590678

13

Пример

преди 3 години

Ако преминем изцяло на зелена енергия, без мпс на гориво, включително индустрията и нищо не се промени ? Кой ще поеме тази тежка отговорност да каже, че природата не може да бъде управлявана? Ако пак се затопля и има наводнения. А за ледниковия период кой е бил виновен? А за сблъсъка с метеори? А за изригване на супер вулкани ? А потопите? Навсякъде се говори за тая пуста екология, чак ми е до гуша

12

ммм

преди 3 години

В Германия лятото винаги е дъждовно. Понякога повече, понякога по-малко. Но тази година са им виновни "климатичните промени".

11

Анонимен

преди 3 години

В Русия оптималното население е около 2 милиарда, за територията и за ресурсите. Много руски политици споменават тази цифра и съжаляват, че Русия е далече от нея. Това за пренаселеността е измислица на глобалистите и на разни римски клубове и комисии тия дето се събират в бохемската гора в Калифорния и се обличат в чаршафи за техните ритуали. Земята може да изхрани много повече, но няма как да се контролират ако са много сега когато хората могат да си обменят информация по интернет.

10

Анонимен

преди 3 години

Германия да спре да произвежда и да мине на зелена енергия, за да спасим планетата. Може да започнат да перат пари германците като Швейцария, иначе се превръщат в Сомалия, но важното е да спасим планетата.

9

Слаба работа

преди 3 години

Чакаме да падне големия метеорит. Да ни друсне така едно хубаво и да ни стане кеф.

8

Анонимен

преди 3 години

мерджана 200 евра веднага давам

7

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите са виновни