66

Подай сигнал колежке

преди 2 години

(69) за неиздаване на касов бон.Има телефони официално обявени от всяка Община.

65

Анонимен

преди 2 години

трябва изцяло да се преориентират към алкохолен и нарко туризъм и проституция, море не е нужно само заема мястото - нека го бетонират и навътре да се строи до 5 км навътре да излеят бетон. тогава ще тръгне бизнеса яко ще върви

64

Анонимен

преди 2 години

garcia predlaga vsichko nai-dobro s usmivka, bez boi.

63

Ужас

преди 2 години

Никога,ама никога не ходете в Китен , Приморско и Царево.Направихме си екскурзия в Странджа-беше супер,но е решихме за край да минем през морето-УЖАС!!!! Такава мръсотия, шум,чалгия и високи цени,че просто не вярвах на очите си.Шезлонгите наблъскани, цени над21лв,без касов бон и като капак някаква мутра ни изгони-били техни местата, а наоколо свободни други нямаше.Просто си тръгнахме.Последните 10год не бях ходила на нашето море,сега със сигурност няма никога да повторя-това е ад!!!

62

бл.134 в Зап. парк

преди 2 години

Нема такава държава . С такова алчно население .Българите са най-старият народ след евреите и китайците

61

Въпрос

преди 2 години

А защо има бой по плажа?За какво се бият така и не разбрах!

60

До 52

преди 2 години

Там е така. Хотелите на Диневи и на мутрите около тях директно заустват отходните води в морето. Имат и канализация но не я ползват щото се плаща. Положението е особено трагично рано сутрин и при безветрие. Мирише на фекалии и миещи препарати по всичките им плажчета. Местните са свикнали но на тия от вътрешността им се бава мам от мърсотията и разстройството, а наглостта на обсл персонал е надмината само от тази на рускоговорящите *** Ил и.

59

Анонимен

преди 2 години

еее, що не искат хората да си дават парите на нагли мутри със свински физиономии в републиката на наглите чалгясали рушветчии приятели на великия вожд тиква и приятеля му дерибеевски и другите мутри?

58

Анонимен

преди 2 години

В момента съм на златна рибка, хора има доста, бой за шезлонги определено няма. Чадър с 2 шезлонга е 30 кинта, може би затова няма :). Паркинг 10 лв. 10 кебапчета 30 кинта. Обслужването е т**ак. Само цените ги бива. Не бях идвал тук от около 25г, следващите 25г пак ще пропусна. Хубаво си ходя по гръцко, що се занимавам с глупости

57

Анонимен

преди 2 години

Бетонирайте и остатъка от плажовете и после пак се оплаквайте И да не забравите, при следващия локдаун, пак да се наредите първи за компенсации.

56

Анонимен

преди 2 години

Легловата база на Слънчака е много над 120 хил. А и освен, че плажовете в Гърция са повече, по-чисти и по заведенията храната е по-добра в пъти. Цената не е много по-различна от нашето море. Преди две седмици бях в Гърция, а миналия уикенд в Поморие. Разлика почти никаква в цената, за качество да не говорим. Ще видим по-другата седмица на Созопол как ще е.

55

Инспектор

преди 2 години

Авторката на публикацията Камелия Цветанова с очите си ли видя бой за шезлонги?Пълни глупости.Всичко относно шезлонгите е много спокойно,повечето стоят празни.Има свободни зони на който хората са с собствени такива,Информация прясна от Созопол.

54

Анонимен

преди 2 години

Ураааааа ще фалират най-после тези велики бизнесмени. И то след като държавата наля толкова пари в уж туризъм.Бой за шезлонги никога не е имало и няма и да има. Между другото има доста румънци по морето, все са с нови коли и се държат към всички българи като с роби, от продавачи, до персонала в хотелите. Паднали сме доста ниско щом румънците започват да се подиграват с нас. Беден народ, проста държава

53

Еми грант

преди 2 години

Бил съм и продължавам да ходя на различни места да плажувам.В Европа само в Португалия не съм бил.Кариби само в Ямайка още не съм.На българското също ходя но признавам че като условия е най зле но не спирам да го посещавам.Дори в Кнаун не ме хвана разстройство а по нашето всеки път но това не може да ме спре.

52

Сашка

преди 2 години

За мен Гърция има най хубавите условия за лятна почивка в Европа, природа, плажове и отношение към туристи. Предлага и разнообразие. Нашето море е в класи надолу по всички показатели освен в един - патриотичния.

51

Инспектор

преди 2 години

До СатираНа сянка ли си? Много посредствено мислене.Наздраве от Пунта Кана.Морето не стига само до Гърция всъщност.

50

Анонимен

преди 2 години

до: Qwerty ---- Това ли успя да измисли тролската глава? И не беше Лопедиум, а Адирекс!

49

До Сатира

преди 2 години

Когато плащаш искаш да почиваш добре, а не да си късаш нервите. Колкото тези, които ходят в чужбина се правят на европейци, толкова и собствениците на хотели и заведения по морето се правят на големи предприемачи. Плащаш пък ти се карат и ти се мръщят.

48

Анонимен

преди 2 години

Чадърите и шезлонгите са точно толкова скъпи колкото си и бяха и да плажовете са пълни всичко е заето дори резерве и то през работните дни на седмицата Обаче душове и кабини за преобличане няма защото това е допълнителен разход за печалбарите които реват за 60/40

47

123

преди 2 години

Тогава защо пишете по форумите? Кога ви остава време от многото работа?