73

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте, Рашков си има готов сигнал за всекиго.

72

Анонимен

преди 2 години

Дванадесетте клозета скоро ще пише отчет пред Гешев и Кьовеши.

71

Анонимен

преди 2 години

Рашков е подготвял сигнала дори преди Гешев да стане главен прокурор.

70

Киро Рамбото

преди 2 години

Кво прайхме, кво струвахме, пак номенклатури и ДС ченгета ни управляват. Прехода ще продължи поне сто години, не по-малко.

69

Колумб

преди 2 години

Рашков , ти не си ли пенсионер и що чиниш в държавната администрация. Глей си пенсионерските години и не ни връщай спомените от твоите младежки години , че да не ти дойде реда и теб да те изчегъртат

68

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков е единственият човек с държавна мъдрост и прозорливост. Едни зъбни колелета се скачват на други и скритите пружини ги превеждат в действие...

67

Анонимен

преди 2 години

96 ...Кой ти каза,е ги подкрепят, САЩ разобличиха главния спонсор на Слави, Радев, БСП/ДС-Васил Божков. Трифонов дори излъчи протеже на Божков за Премиер, след изборите на 4 април, за отплата. Самият Божков призна, че Слави е ходил в офиса му, преди да избяга в Дубай, да "обсъждат"бъдещето на държавата,т.е. да организират преврата.

66

ДО 94

преди 2 години

Прав си - Радев и Рашков работят в Интерес на Русия .Много се чудя защо ЕС , САЩ и Русия ги подкрепят във Войната с ГЕРБ Мафията и Корупцията . Явно Радев е излъгал САЩ че в България има Корупция в Партиите от 32 години .

65

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков, символ на репресивната ДС, заедно с Радев, водачи на завръщащия се комунизъм в България. Политичекки хамелеони, които за пред Брюксел говорят едно,а работят за руските интереси.

64

Анонимен

преди 2 години

Рашков е изтъкан от злоба и завист. Сега му е паднало да чегърта и да прави мръсотии на хората. Само, че няма да е вечно министър и ще трябва да отговаря за имотите ,, които е придобил с кражби и мушенгии.

63

Анонимен

преди 2 години

За кой работиш?От там ли ги имаш имотите?

62

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън.Структурирането на съдебната система се разглежда в парламент и се гласува с консенсус, а не във ВСС. Събирането на данни за престъпление много преди да е министър, и не подаването им към съответните структури, е подсъдимо като прикриване на данни за престъпление. А факта, че е с юридическо образование е и "липса на професионален морал и етика" и гилдията може да го рапортувам за спиране на права.Тежко ще му е бъдещето с това поведение.

61

Анонимен

преди 2 години

Б. Рашков ще ни изведе от фашиския ЕС и НАТО и ще отиде ме при всичките славяни- в састава на Руската федерациа, където винаги сме принадлежали! Напред и кураж, смажи фашистите Рашков!

60

Анонимен

преди 2 години

Българин на площад не излазя ,ако не му платят. Така е поне последните 10 години

59

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков, също както Цветан Цветанов няма съмнително придобити имоти. И за двамата се знае, че по никакъв случай не са се възползвали от служебното си положение да въртят далавери с недвижимости. Мхм.

58

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова направи главния прокурор, за да го махат ? А сетих се , подгони олигарсите. А вас точно те ви изкараха на площадите.

57

Анонимен

преди 2 години

Долната глава на Гешев ще рупа РашкоФ. Ха-ха-ха.

56

Коментар

преди 2 години

Добре че най после се освободихме от организираната престъпна групировка ГЕРБ...еманация на СИК!

55

izh

преди 2 години

Абе и схемите дето разработват, все страдат от липса на интелект. Все нещо някъде куца, все нещо недомислено, абе по комунистически. Едно време и да им вярваш, и дане им вярваш - всичко минаваше. Сега хем медиите 90 процента по техен контрол, хем мераклиите да се облажат от схемата си искат парите авансово. Е, това го няма никъде по света. После - подготвили резервна гума -ЧАЛГАР Не че българина е много интелегентен, но спрямо тия си е направо за Нобелова награда

54

До доцента

преди 2 години

Виж сега какво простьо!Тия дето хвърляха пиратки пред милиционерите са гладни провокатори-квартални наркоманчета и стеоридни бандитчета *** пратени по поръчка на тиквата !Целия свят го разбра само ти се правиш на неразбрал!Бандитчета на разни Стъкита и тема подобна пасмина които същите оня ден следваха по петите тиквата и му клакьорстваха срещу някой лев!