163

Анонимен

преди 2 години

На какво прилича това,кой тогава си плаща сметките.Радвам се ,че родителите ми живеят в провинцията иначе как ще се оправят с 836 лв пенсия общо за 86 прослужени години общо.

162

Жо

преди 2 години

До Анонимен ----- Когато една сграда е построена, строителят подава ЗАЯВЛЕНИЕ да я включат към парно, ток и вода. Дом, който има отделна абонатна станция може да се откаже от услугите на Топлофикация. За целта, трябва да се вземе решение на Общото събрание на живеещите. Прави се протокол, където се описва решението и се събират подписите. Решението се представя на Топлофикация от Домоуправителя и се чака отговор. Това е. По същоят начин може да се откажете от електричество и от студена вода.

161

Додо

преди 2 години

Един от поредните, големи провали на Мая Манолова беше точно с топлофикация. Щеше да спре рекета, да се погрижи за хората....естествено, партенка!

160

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКак да се откачим от "Топлофикация", като има Закон за енергетиката, според който си "закачен" доживот за нея. И никое Народно събрание досега няма волята да промени този закон!!!

159

Анонимен

преди 2 години

Ако през една държава минава нефтопровод или газопровод, то тази държава получава приходи от транзитни такси, защото предоставя територията си за транзит на горива. Същото е с парното: през апартамента ми минават тръби, по които "Топлофикация" транзитира гореща вода за парното на съседа отгоре или отдолу. Би трябвало да ми се плаща, че си предоставям тръбите и "територията". Но не! Точно обратното - искат от мен да плащам!!! Това допустимо ли е? Да, в България!

158

dodger

преди 2 години

кат стане студено, аз се мажа с финалгон и не плащам ни за парно, ни за ток

157

Анонимен

преди 2 години

До ля ляИмате избор, събирате се и подписвате документ, че не желаете услугите на Топлофикация, може евентуално да наемете и адвокат , след това се съветвате с инженери,огняри и си правите локално отопление в сградата и автономна ел. енергия , а може и ел. енергията да е комбинирана, в Германия произвеждат слънчеви панели ,които се включват директно в контакта и дават енергия в комбинация , може и с вятър,вода,пара,въглища, с движение и много други варианти!

156

Анонимен

преди 2 години

В старите блокове , във всеки вход, има котелно и локално парно на въглища, трябва само да го проверят, поправят ако е необходимо , да наемат огняри,инженери да им помогнат и готово! Или изпозлвайте някакъв друг вид автономна енергия! Ел. енергия може да се получи по много различни начини , разнообразието е доста голямо, даже и от преминаващи коли по някой булевард, може да получите енергия

155

Анонимен

преди 2 години

Парното и топлата вода са ВТОРИЧНО използвана енергия и трябва да е крайно ЕВТИНА , но НЕ Е , използват парата за производство на ел. енергия, а остатъчната вода , която не им е необходима и трябва да се охлади някак, минава през вашето парно,топла вода, откачете се от парното, МАМЯТ ВИ с жестоки цени за нещо, за което ВИЕ им вършите услуга!!!!!

154

Анонимен

преди 2 години

ОТКАЧЕТЕ СЕ ОТ ПАРНОТО!!!!!!!!!!!! НАТРИЙТЕ ИМ НОСА! . КАРАЙТЕ НА АВТОНОМНА ЕЛ. ЕНЕГИЯ ИЛИ НА ЛОКАЛНО ПАРНО в сградата ви!

153

ля ля

преди 2 години

всичко е точно изчислено със съгласието на клиента :) ВИНАГИ!а имате ли сключено споразумение ? имаме ли въобще право на избор! монопол абсолютин

152

Анонимен

преди 2 години

Мутренската организация топлофикация е свързана с мутрата бойко -- затова и сега всякакви измислени експерти и кеври ни съобщават за драстичен скок на парното.

151

Анонимен

преди 2 години

С газов котел съм и имам фактури в размер на 1000 лв. за целия сезон, но отоплявам само една стая!

150

Анонимен

преди 2 години

Много ти е евтино? -- ами да, всеки ден като излезеш на улицата и повървиш сто метра, намираш по една 100 левова банкнота.

149

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно тези дето им е без пари работят към топлофикация. Освен това имат правописни грешки -- веднага слагам минус.

148

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация е мафиотска организация и трябва да бъде атакувана смъртоносно.

147

Борба за свобода!

преди 2 години

Явно ножа опира до кокала и ще бъдат обикновените хора изправени пред избора Свобода или Смърт и бой настана с брадви съседите да прекъсват отоплителните връзки към цели сгради.

146

ss

преди 2 години

ами то е без пари бре ! На мен за апартамента с котел на пилети ми 1500лв за 100 квадрата !

145

145

преди 2 години

Ами то аз плащам толкова за тока за климатика и отопляват само една стая,какво ревете.

144

До 167

преди 2 години

И знам един такъв блок.... Съседен... Всеки ден ги срещам. Отказаха се от парно и топла вода. Отрязаха тръбите. Сега се хапят дет не се стигат и съжаляват.... Ама си го казват само по между си. Иначе на другите дет ползват ТЕЦ разправят колко са добре откакто са се махнали.