25

Мустафа Кармазъ

преди 2 години

Алах акбар, братя!

24

Българка

преди 2 години

До Ханонимен ***.

23

Истински толерантен

преди 2 години

Доналд Тръмп е Адолф Хитлер. Ковид е супер смъртоносен грип. Ваксината е абсолютно безопасна и ефективна. Исляма е религията на мира и любовта. CNN е информационна агенция. ДПС е българска партия. Слави Трифонов е политик, милеещ за България. Сирийските бежанци са основно жени, баби, дядовци и малки деца, предимно момиченца. Освен това са инженери, лекари и адвокати. Който не е съгласен е расист, нацист и краайно десен националист. А, и да не пропуснем, Бил Гейтс е добър евреин, милеещ за хората

22

хеха

преди 2 години

*** стига преписва от ЦНН/МСНБЦ и прочие левашки медии. Байдън изправя щатите пред тотален колапс, ти още се ядеш с предния президент.

21

z-rock

преди 2 години

До българин 23: Не приятелю, историята се пише от победителите, тя не е обективна наука!! Ако Хитлер беше спечелил ВСВ, което не стана за мноого малко, специално ние щяхме да сме на съвсем друго дередже!! А Веско пише глИпости, то си му личи от това че си е закачил и ЕГН-то!!

20

българин

преди 2 години

До: номер 17 Веселине, това ЕГН-то ти ли е дето си го изписал като цифри? Това са лични данни, не трябва да ги публикуваш!Както и да е. Хитлер не е бил евреин. Доказано е. Разбира се, от изследванията се оказа че е бил далече от идеала за "чист ариец", например имал е и малко берберска кръв, но еврейска не е открита. Във Вермахта обаче и в СС е имало много евреи, да, с това съм съгласен.Даже метресата му, *** Браун се оказа еврейка.Историята е обективна наука.

19

българин

преди 2 години

"Е, Хитлер направи много добри неща", казва Тръмп на Джон Кели, тогавашен шеф на Белия дом, през 2018 г." А най-идиотското е, че не кой да е, а неговото еврейско приятелче, Бенджамин Нетаняху, също беше похвалил Хитлер в едно негово изказване.Беше предизвикал скандал в Израел като каза, че Хитлер не е искал да избие евреите, а така го бил посъветвал мюфтията на Йерусалим. Добре че и двамата ги махнаха - в Израел Нетаняху беше като наш Бойко Борисов!

18

Анонимен

преди 2 години

Ще си разплета чорапите...

17

Анонимен

преди 2 години

В днешно време, и аз да напиша книга с глупотевини за Тръмп, ще стане моментално бестселър, а аз ще стана милионер. До такава степен е ескалирала пропагандата, че каквото и да напишеш за Тръмп, мигновено става "новина".

16

Веселинъ 7112137860

преди 2 години

И го казвам като потомък на хора,които за защитавали,рискувайки животите си, евреите през Втората Световна Война. Хитлер бе евреин и избиваше българи,французи,баски,белгийци.. Хитлер не е единственният в тази ерейска игра,която продължава вече няколко ери. Гестапо в пълен състав бяха евреи и след като Русия и САЩ и Англия ги оставиха да избягат от бойното поле същите приеха масово исляма. Хитлер избиваше наши,а ги представяше за евреи. Именно затова Хитлер уби и Негово Величество Цар Борис 3-ти

15

дядо Йоцо,...

преди 2 години

Ако Хитлер бе спечелил войната,отдавна,отдавна да сме в ЕС!...А не сега да обикаляме като клушари европата!

14

арбайт махт фрай

преди 2 години

До z-rock е кво толкова-работиха за силна държава, както в Трудовите лагери в Китай.

13

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше Чичо, Германия нямаше да изглежда така днес... Това с отричането му е двуличие, във всеки германец, или австиец има по един фюрер.

12

z-rock

преди 2 години

Само му дрънкате кокалите на Фюрера, ама при него имаше ред и дисциплина и никакви гейове/тех ги пращаха в Дахау/!! Добре, че скубна за Аржентина да си доживее старините!!

11

Един от Юг

преди 2 години

Браво ***, ако следващата ти статия е за как гейовете са нормални а хетеросексуалните не са и трява тези фашисти да се обявят извън закона "Пулицър" ти вързан в кърпа!

10

Анонимен

преди 2 години

ХИТЛЕР ЛОШ. РАДЕВ ДОБЪР.

9

Пича

преди 2 години

"...какво научихме от новите книги за Доналд Тръмп..."Че на практика така му правят безплатна втора предизборна кампания, след като масовото охулване в медиите свърши същата работа предния път. Или ако мога да перифразирам една поговорка - кажи ми кои те смятат за враг, да знам кой си ти.

8

Анонимен

преди 2 години

Научихме, че истинскиър марксисти-фашисти, в момента са в белия дом! Преди дни избухна скандал, че са подавали на социалните юзри и информация за бан и цензура. Излезе информация, че има и списък с врагове на народа, които трябва да се банват и цензурирят! Марксистите надминаха гьобелс по пропаганда, лъжи и манипулации!

7

Анонимен

преди 2 години

До House M.D..Еврейче ли си?!

6

Племето е за Пиночет

преди 2 години

защото само Военен режим носи ред!